Zıt hayatlar 2

Var böyle tipler. Benim bir arkadaşımın tanıştığı biri vardı kız aşık olmuştu ilk görüşte. Adam çay bahçesi dışında hicbir yere götürmemiş. Arkadaşım da kör kütük aşık ya evlenecekler diye esya alalım demişler ve ikinci el eşya satan yerlere götürmüş oradan eşyalar almış. Şükür ki asalagi defetti şimdi kendine uygun biriyle evli çok mutlu.

Yemek yapıyor hatta ben ondan öğrendim. Çocuklar ile ilgilenir, başka adamlar gibi bir saat oynatıp başına atmaz al karnını doyur al yıka al uyut diye. Ama hala pasaklı. 🤣
Olsun, o kadar kusur kadı kızında da olur. :KK53:
Baksana halimize, kadınlar kezban olmayalım diye adamları beslemeye başlamış. Elinden tutup okula da yazdırın bari, madem evlat edindiniz. :KK76:

Adam arkadaş çevresine çok bonkördü. Barlar, tatiller. Bi sevgilisine cimri ne hikmetse.
Ay çok kötü, böyle bir adam için üzülmesine değmez. Ben gerçekten hesabı erkek ödesin kafasında biri değilim aksine hep ben atılırım ödeyeceğim diye ama karşımdaki kişi beni kullanırsa bir daha yüzüne bakmazdım açıkçası.

Mesela daha dün bir çocukla buluştum. Bir iki gündür de bir şey yiyememiştim iştahım yoktu. Dışarı çıkınca aniden acıktım ama böyle gözüm bir şey görmez oldu yemek dışında :KK70: Yemek yiyelim dedim. Çocukla bir şeyler içeriz diye konuşmuştuk yani normalde durumu olduğunu biliyorum ama belki yanında o kadar para olmayabilirdi. Hesabı ben ödedim ondan önce davranarak. Çocuk baya mahcup oldu sonra ısrar ederek bana hediye aldı.

Herhangi bir şey beklemiyordum yani ödediğim yemek ya da kahve gözüme gelmez ama karşı tarafın ince düşünmesi hoşuma gitti.

Karşımdaki insan küçük hesaplar peşine düşen biri olmazsa ben hiç düşünmem ne yaptım ne kadar harcadım diye. Aksi bir şeyi de hissedersem buz gibi soğurum.

Bu arada kadınların kezban olmayayım, para yiyormuş gibi görünmeyeyim endişeleri de bu adamların manipülasyonu sonucu. Paramı mı yiyecek acaba histerileri varsa, flört etmesin. İşin samimiyetini, rengini bu işlerle hiç ediyorlar. Sonra ay çok tripli ay çok kaprisli. Hepimiz de bunların 3 kuruşuna muhtaçtık. Tövbe ya.

Hesap ödenirken tuvalete kaçmak ta bomba hareket🤣 Ben üniversiteye yeni başladığımda biriyle tanışmıştım Serkan diye. Kızlarla Alsancak a gittim Serkan ve arkadaşları da geldi. Pazar günü öğleden sonra ye iç vs. Hesap ödenecek biz kızlar olarak tuvalete kactik🤣 Serkan iti de arkadaşlarıyla mekandan kaçmış. Tuvaletin önünde garsonu hesapla görünce bozuk paralara jadar denklestirip ödemeye çalışmıştık hey gidi saf genclik🤣

Bu arada kadınların kezban olmayayım, para yiyormuş gibi görünmeyeyim endişeleri de bu adamların manipülasyonu sonucu. Paramı mı yiyecek acaba histerileri varsa, flört etmesin. İşin samimiyetini, rengini bu işlerle hiç ediyorlar. Sonra ay çok tripli ay çok kaprisli. Hepimiz de bunların 3 kuruşuna muhtaçtık. Tövbe ya.
Ay işte arkadaşım da böyle. Yiyici görünmeyim, eşitlikle eşitlik diye düşündüğü için ödemiş hep. Asla minnet etmez. Karşı taraf da kullanmış bildiğiniz. Hesap gelirken tuvalete kaçmak nedir ya?

Hesap ödenirken tuvalete kaçmak ta bomba hareket🤣 Ben üniversiteye yeni başladığımda biriyle tanışmıştım Serkan diye. Kızlarla Alsancak a gittim Serkan ve arkadaşları da geldi. Pazar günü öğleden sonra ye iç vs. Hesap ödenecek biz kızlar olarak tuvalete kactik🤣 Serkan iti de arkadaşlarıyla mekandan kaçmış. Tuvaletin önünde garsonu hesapla görünce bozuk paralara jadar denklestirip ödemeye çalışmıştık hey gidi saf genclik🤣
Acı tecrübe diye buna derim😆

Önceki konuda bahsettiğim kız arkadaşımın hesabı olmadığı tekrar burdan sormak istedi.

"5 aylık Sevgilim hep görüşmek istiyordu ama sürekli park, sahil gibi yerlere götürüyordu. Akşama kadar da dışarıda kalıyorduk. Benim evim çok uzak olduğu için erken çıkıp ondan geç dönüyordum. Bana hiç yemek yiyelim falan demiyordu ve sürekli aç kalıyordum. Sonra ben yemek yiyelim demeye başladım. Keşke demeseymişim. Tüm hesapları bana ödetmeye başladı. Üstelik de ben işsizim. Bir iki kez onu deniyim dedim. Tam kalkalım diyince tuvalete gitti. Yine ben ödedim. Mesela minicik bir şeyi ödese hemen sonraki şeyi benim ödememi bekledi. Ben ona forma hediye ettim. O ise ufak tefek çok ucuz 1 2 şey aldı. İkimiz de üniversite mezunuyuz. Resmen hakaret gibiydi.parası yok değildi, arkadaşlarına harcardı. Hiçbir şey demedim. Ayrıldık elbette. Ve hakkımda sağa sola para yiyici demiş. Kendimi salak gibi hissediyorum. "

Sonuç olarak çoğunuzun dediği üzere ayrıldılar. Ve arkadaşım kötü duruma düştü. Ben de nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum. Nasıl destek olmalıyım?
Sabahtan akşama kadar 5 ay aç açına park bahçe iyi gezmiş ne diyeyim. Çelik gibi sinirleri varmış zaten arkadaşınızın çabuk toparlanır o.

Back
X