Zıt hayatlar 2

Adam arkadaş çevresine çok bonkördü. Barlar, tatiller. Bi sevgilisine cimri ne hikmetse.
Çünkü değer vermiyor!
Bırak hediyeyi, jesti adam kızın yediğini bile fazla görüyor. O derece kıymetsiz yani.
Azıcık ağır olmak lazım. Kendi değerinizi bilin. Birinin sevgilisi sıfatını almak için paranızı, ruh sağlığınızı feda etmek zorunda değilsiniz. Eğer bir adam benimle bu b.ktan şartlarda sevgili olacaksa, onurumla yalnız kalmayı tercih ederim. Saygılar. :KK25:

Arkasında bi hoşmuş yanı.
Aç kalmak nedir ya.
Adam hesabi ödemek zorunda değil
Ama yedigini kıza ödeymeside olur şey değil
Karşı taraf buluşmak istiyor çok erken saatte. Ama bütün gün hiç sormuyor yemek, kahve taaa geceye kadar. Benim bildiğim davet eden düşünür bir şeyler

Ay bu mesajları arkadaşıma okutuyorum, o kadar hoşuna gitti ki. Ben de hesap açacağım diyo:)
Yav açlıktan ağzı kokan, sahillerde akşamı eden, kendisine bile saygısı olmayan adamlarla sevgili olursa göreceği muamele bu, sürpriz değil. Parası olmasa bile mütevazı bir tiyatro, ayda yılda bir sinema, evden getirilmiş şeylerle yapılan piknik vs çok güzel olur. Bir sen bir sevgilin ödersin. Ama kadın öderken aciz aciz bekleyen erkek değil bir daha buluşmak bir mesaj bile alamaz benden.

Arkadaşın üye olsun, biz onun gözünü açarız.

Ya yürüsün gitsinler. Yiyiciymiş. Ya he he. Asıl yiyici olana diyemezler, tatlı gelir onlar. Yemeyip yiyici damgası yiyeceğine, ye de hanımefendi desinler.
:) Ben daha hiçbir erkeğin finansal destekçisi olmadım. Vakur olmak lazım, her denilene atlamayacaksın.
Görüyorum, duyuyorum, otobüsle herifin evine gidip, evini barkını temizleyenler falan var. Asla yapmam. Görüşmek istiyorsa kıçını kaldırıp plan yapacak. Ben de çantamı alıp çıkacağım. İşte bu kadar bu olaydaki rolüm. :KK53:

Ben hayatin bu gercegini 15 yaşimda gormuştum ama gayet bebek gibi guzeldim. 😳 Tek sorun ben işci ailenin orta halli kiziydim. 😬

O zamanki sevgilimle ikimizde 15 yaşlarinda iki ogrenciydik, ailelerden harclik aliyorduk haliyle ve oyle biyerlerde yemek yiyelim pahali vs beklentim hiç olmazdi.

Ne oldu biliyor musun? Asla benden guzel olmayan ama babasi saygin meslek sahibi bir kiz bulup onu "ogrenci icin pahali" denilecek yerlere goturmuş ustune kendi odemiş. 😦😦 Daha o yaşta kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantigina sahip bir oglan cocuguna denk gelmişim. Umarim zengin bir kayinpeder bulmuştur. 😂😂😂
Ay bu en azından 15 yaşındayken olmuş. 25 yaşında olması daha onur kırıcı:)

Zaten ayrıldıktan sonra yapıştırdığı sıfattan belli ne mal olduğu. O kız yiyici bile olsa, yat kat daire almadıysan eğer ona yiyici demezsin. Yanındaki kıza bir kahve, bir yemek, bir sinema ikram edemeyen erkek çok özür dileyerek söylüyorum evde mastürbasyon yapsın.

Açlıktan ağzı kokuyor, sevgili senin neyine pinti.
Sevmedikleri, ama kendilerini seven kızları kullanma yöntemi, '' Akıllandım ben, kadınlara para yedirmem. ''. Sevmiyorlar ama sevilmek tatlı tabi, adam da haklı, kıza ne dese aşk şarkısı, nefesi çiçekli parfüm kokusu gibi geliyor. Kim kullanmaz bunu?

:) Ben daha hiçbir erkeğin finansal destekçisi olmadım. Vakur olmak lazım, her denilene atlamayacaksın.
Görüyorum, duyuyorum, otobüsle herifin evine gidip, evini barkını temizleyenler falan var. Asla yapmam. Görüşmek istiyorsa kıçını kaldırıp plan yapacak. Ben de çantamı alıp çıkacağım. İşte bu kadar bu olaydaki rolüm. :KK53:
İşte bu yürüyün kk kadınları

Kırıcı olmak istemiyorum ama arkadaşlığın kafasızlığına doymaz bu akılla giderse

Adam aç bilaç gezdiriyor kızı para vermemek için belli. Arkadaşın daha neyi üsteliyor? Neyi deniyor? Niye hesap ödüyor?

Bende milletdeki sabirs hayranim. Beni bir kere öyle gezdirene ikinci sansi vermezdim. Yani mesele bana para harcamasi degil ama bu neyyy

Ben bi kere temizledim eşimin evini sevgiliyken, hala lafını ederim, '' O ne pislikti beee, 3 gün bitmedi. '' diye. 🤣🤣🤣🤣

Ben bi kere temizledim eşimin evini sevgiliyken, hala lafını ederim, '' O ne pislikti beee, 3 gün bitmedi. '' diye. 🤣🤣🤣🤣
Ben kendi evimi zor temizliyorum sister. :KK53:
Ben ancak süslensem, dizi film izlesem, kitap okusam, çalışsam. İşte böyle bir kadınım. Hiç anaç bir yanım yok. Fonksiyonel değilim. Sohbetim iyidir, etkilerim insanları, elimden geldiğince de güzel görünürüm. İşte o kadar. Karnını doyurmam, ev temizlemem. :KK53: Bazı adamlar bunların hepsinin olmasını istiyor işte. :KK76:

Ben kendi evimi zor temizliyorum sister. :KK53:
Ben ancak süslensem, dizi film izlesem, kitap okusam, çalışsam. İşte böyle bir kadınım. Hiç anaç bir yanım yok. Fonksiyonel değilim. Sohbetim iyidir, etkilerim insanları, elimden geldiğince de güzel görünürüm. İşte o kadar. Karnını doyurmam, ev temizlemem. :KK53: Bazı adamlar bunların hepsinin olmasını istiyor işte. :KK76:
Pışık!...

Olana da madalya takmıyorlar, nerde benim gibi pasaklı beceriksiz var hep baş tacı dmdmmfmgmvmv

Sevmedikleri, ama kendilerini seven kızları kullanma yöntemi, '' Akıllandım ben, kadınlara para yedirmem. ''. Sevmiyorlar ama sevilmek tatlı tabi, adam da haklı, kıza ne dese aşk şarkısı, nefesi çiçekli parfüm kokusu gibi geliyor. Kim kullanmaz bunu?
Azıcık kızlar da akıllansa ne kadar güzel olacak. Kendilerini seven, saygı duyan, bir fincan çayı çok görmeyecek adamlara yönelse ne kadar güzel olacak aslına. “Sana hesap ödemek zor mu geliyor, zittir git gözüm görmesin.” dese bitecek olay. Ama ödleri kopuyor erkek giderse diye. Akılları çıkıyor terk edecek diye.

:) Bana da denk gelsin öyle adamlar, lütfen!
Geçen sene ayının biri birinci haftamızda "kek yap da yiyek" demişti. :KK53: Başka bir şeyi yedi, orası ayrı tabi.
Yemek yapıyor hatta ben ondan öğrendim. Çocuklar ile ilgilenir, başka adamlar gibi bir saat oynatıp başına atmaz al karnını doyur al yıka al uyut diye. Ama hala pasaklı. 🤣

Back
X