- 27 Mayıs 2018
- 248
- 160
- 23
- 35
- Konu Sahibi Truelove99
Düğünde takılan takılar için dava açan,açıpta kazananlar varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dava açıcam daNe oldu ki
Elinizden aldılar galiba. Keşke detaylı anlatsanız. Anlaşılmıyor böyleDava açıcam da
Aynen elimden aldı takıları.ben evden ayrılınca takıları alıp kaçmışım süsü veriyo şuanda.hem kendi çaldı boynumdaki kolyeme kadar hemde benim aldığımı idda ediyoElinizden aldılar galiba. Keşke detaylı anlatsanız. Anlaşılmıyor böyle
Boşanma davam var çekişmeli.karşı taraf kendi aldığı halde beni suçluyoNe açıdan dava? Çalındı mı el mi koyuldu?
Detaylandırın bence
Daha önce yazmıştım olaylar konuşarıma bakabilirsinz.Düğün takılarını gösteren resim yada kamera ve bunllarin eski esinde olduğuna dair kanit
Fark etmez mahkeme delillere bakar. Kendi isteginle verip vermediğine bakar. Boşanma davasında haklı tarafın kim olduğuna vs vsBoşanma davam var çekişmeli.karşı taraf kendi aldığı halde beni suçluyo
Düğün cdsi war elimde.avukatımda.evi ben terk edip takılarıda almışım diye suçluyo.Fark etmez mahkeme delillere bakar. Kendi isteginle verip vermediğine bakar. Boşanma davasında haklı tarafın kim olduğuna vs vs
Biz sna alıcaz takılarını diye kandırdılar.Avukatınız muhakkak ki böyle bir şeyle karşılaşmıştır. Ben çok karşılaştım bu tarz şeylerle. Bir tanesi yıllar sonra bile almıştı, ama aile saflık edip bizim hakkımızdı çok masraf yaptık demişti. Bir yazışma vs hiç olmadı mı? Siz yazılı olarak hiç bahsetmediniz mi? “ Benden nasıl bunları alırsın vs gibi?”