- 3 Şubat 2009
- 10.242
- 18.195
- 823
- 45
- Konu Sahibi ruveydanur
-
Eşine yada bir başkasına güvenip hamile kalan kadınlardan nefret ediyorum.Hadee ayrılıyoruz aldıralım bebeğiYa bir anne nasıl böyle düşünebilir?bir cocuğun olduğunu söylüyorsun söyler misin peki karnındaki o bebeğine nasıl kıyacaksın???Allahım böylelerine verme yarabbim.Ben bir bebek için neler çektim biliyor musun.Eğer ki vermişsen kararını git adam akıllı o bebeğe daha fazla eziyet etmeden aldır gitsin.Evde düşürmeyi göze alarak kendi canınızıda hiçe sayıyorsunuz.Nediim Allah akıl fikir versin.
akşam konuştuk bebeği doğur ikisinide bırakır gidersin diyo hayatı bna zehiretmek için elinden geleni yapıyo evden ayrılmayı düşünüyorum ama ne gidecek yerim var ne param neden maddi bi gelirim eğer gidersem oğlumuda götürmem lazım onuda perişan etmekte istemiyorum zaten hasta bu çocuk doğmadan bi çare bulmam lazım doğana kadar yei bi hayata başlamam lazım yoksa hepten içinden çıkılmaz bi yola girecem
Bir an kendimi senin yerine koydum ben olsam ne yapardım diye ..
Verebileceğim tek karar çocuğu aldırıp eşimi boşamak ve ailemin yanına gitmek olurdu..
Çocuğumuda asla babasına bırakıp gitmezdim sonuna kadar savaşırdım ..
Beni yok sayan bir adama heleki bana istemeden sahip olabiliyorsa değil çocuk tırnağımın ucunu bile vermezdim ...
Canım, zaten çocukların biri daha doğmamış bile, diğeri 2,5 yaşında..
Asla babaya vermez mahkeme.. Asla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?