Zor durumdayım gerçekten

Yargılamak haddimize değil de. Kafanızı çıkartıp dışardan bakın durumunuza arada. Yapılmaya çalışılan o.
O adam düzelir mi düzelse fayda eder mi bu saatten sonra?

Eşinizle herşeyi bitirmeyi düşündüğünüzü yazmışsınız. Eşinizin bundan haberi yok mu? Bu kadar gurursuz olabilir mi bir erkek?

sen bebegı aldırma yada dusurme dusuncesınden vazgec bence bunun yerıne esınle konus ayrılalım de ayrıl cocugunuda dogur pasa pasa buyutrsun bı cana kıymak cok kotu bır sey dogmamıs bır bebek bıle olsa bunun adı cana kıymakk

son durum nedir canım ya (
çok merak ettim sen bebeği aldırmaktan vazgeçmiştin ama boşanmak istiyordun şimdi??

Eşine yada bir başkasına güvenip hamile kalan kadınlardan nefret ediyorum.Hadee ayrılıyoruz aldıralım bebeği Ya bir anne nasıl böyle düşünebilir?bir cocuğun olduğunu söylüyorsun söyler misin peki karnındaki o bebeğine nasıl kıyacaksın???Allahım böylelerine verme yarabbim.Ben bir bebek için neler çektim biliyor musun.Eğer ki vermişsen kararını git adam akıllı o bebeğe daha fazla eziyet etmeden aldır gitsin.Evde düşürmeyi göze alarak kendi canınızıda hiçe sayıyorsunuz.Nediim Allah akıl fikir versin.

keske ilk msja aldanıp (ne ayıp ne ayıp)önyargısı ıle yazmasak...
Arkadas vazgectı zaten..
ayrıca kocaya guvenıp bebek demıssınız ama bıraz gerıye gıtseydınız kocasının arkadaşla zorla beraber oldugunuda okurdunuz...

Genelde bebek konusunda hassas olan arkadaslar böyle yazıyor,sozum size degıl ama gecmısı okumakta fayda var:81:

akşam konuştuk bebeği doğur ikisinide bırakır gidersin diyo hayatı bna zehiretmek için elinden geleni yapıyo evden ayrılmayı düşünüyorum ama ne gidecek yerim var ne param neden maddi bi gelirim eğer gidersem oğlumuda götürmem lazım onuda perişan etmekte istemiyorum zaten hasta bu çocuk doğmadan bi çare bulmam lazım doğana kadar yei bi hayata başlamam lazım yoksa hepten içinden çıkılmaz bi yola girecem

Herkes kendi hayat koşullarına göre yorum yapıyor malesef..
Boşanmayı düşündüğü kocasıyla zevk ve mutluluk içinde sevişmemiştir, merak etmeyin..

Tek çocukla bile sığınacak yeri, imkanı yok.. Güvencesi yok, ne maddi ne manevi.. 2 çocuk olunca elbette korkuyor, haksız mı?

Kürtaj çok yanlış canım, bizim için hayır görünen bir işin arkasında şer veya şer görünen bir işin arkasında hayır olabilir. Belki de karnındaki bu evladından büyük bir hayır gööreceksin. Belki 2 kardeş destek olacaklar hem kendilerine, hem analarına..

Hiçbir şekilde kürtaj doğru seçenek olamaz, zaten şükür ki sende vazgeçmişsin..

Eğer boşanmaya karar verdiysen, hayatındaki sorunlar bitecekse gerçekten ayrılınca.. İlla ki arkanda varlıklı bir aile veya senin banka hesabında paraların olması şart değil.

Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı Telefon : (212) 292 52 31-32

Sen yeter ki kararlı ol, öfkeyle değil metanetle ve düşünerek bir karar ver.. Gerisi bir telefona bakar.. Çocukların da sen de şiddetten uzak huzurla yaşarsınız.

Bir an kendimi senin yerine koydum ben olsam ne yapardım diye ..
Verebileceğim tek karar çocuğu aldırıp eşimi boşamak ve ailemin yanına gitmek olurdu..
Çocuğumuda asla babasına bırakıp gitmezdim sonuna kadar savaşırdım ..
Beni yok sayan bir adama heleki bana istemeden sahip olabiliyorsa değil çocuk tırnağımın ucunu bile vermezdim ...

ya şimdi düşürdüm sanıp bebeğe zarar verirsen ve öyle dünya'ya gelse

o zaman ne olacak ???

Eşin madem hoşlanmıyor zaten aranızda da bir şey yok eşin sayılmaz artık

Git çocuğu kurtar bari hijyenik hijyenik

Konuyu yorumlayabiliriz ama insanları yargılamak işin içine girince başkalaşıyor. Ben de düşünüyorum durumu herkes gibi.. Eş denen adam insan vasıfları taşımıyor pek belli.. İğrenç bir şeye kalkışıyor. Sonrasında eve mi kilitli kaldınız? Ertesi gün hapı denen bir çözüm vardı mesela.. Tabi artık ahkam kesmeye giriyor bu tip akıllar.. Neyse..

Şimdi yapmanız gereken şey gidecek bir yer bulmak.. Aileniz yok mu? Ya da size kucak açacak bir arkadaşınız? Mor çatı da elbette iyi bir alternatif..

Canım, zaten çocukların biri daha doğmamış bile, diğeri 2,5 yaşında..
Asla babaya vermez mahkeme.. Asla..

Canım, zaten çocukların biri daha doğmamış bile, diğeri 2,5 yaşında..
Asla babaya vermez mahkeme.. Asla..

Hamile olduğunu biliyorum canım benim dediğim ben olsam bu çocuğu aldırırım öbür çocuğumuda babasına asla vermem gider ailemle yaşarım diya yazdım .
Zaten hiç bir mahkeme çocuğu babasına vermez zaten adam zaten sorunlu bir kişi

bu dünyada daha rahat yaşıyayım diye cana kıymak istemiyorum rabbime havale ettim o herşeyin en hayırlısını verir elbette amabu günaha girmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…