- 16 Ocak 2010
- 1.237
- 13
- 358
- Konu Sahibi ruveydanur
-
Durumdan çok yorumları okuyunca dehşete kapıldım ben ..
Siz kim oluyorsunuz ya kadına bağarmışsınız , hakarete varan sözler söylemişsiniz falan ..
Hangi kadın boşanmayı istediği adamla yatar ? üstünede hamile kalır ..
sizler bayan değilmisiniz ? hemcinslerinizin yerine kendinizi koymak bu kadar zor birşeymi
Allah Allah ya
Hata görmüyelim , ayıp görmüyelim hemen atlıyoruz , hemen hakaretlere , yargılamaya kalkıyoruz
Güya yardım etmek adına yazılıyor yorumlar .. birde kendimizi böyle kandırıyoruz ..
çok yazık ..
sayfanın başından beri kimsede durup sormamış kı : bacım neoldu dur bir hele anlat ..
hemen asıp kesıyoruz ..
ne zaman ki konu sahıbı eşinin tecavüzüne uğradıgını yazıyor , o zaman yelkenlerımız suya iniyor
kötünün de kötüsü çıkıyor ya karşımıza .. ancak durup kendimizi yaşayanın yerine koyabiliyoruz.
---
Her şerde bir hayr , her hayr da bir şer ' varmış ..
Dileriim Allahtan şuan her kötülüğe rağmen kalbi çarpan o bebeğiniz sizin hem bu dünya hemde ahiretinizin kurtuluşu , mükafatı olur ..
Allah yardımcınız olsun ..
madem aranız boşanacak kadar kötü neden cinsellik yaşıyorsunuz
bende bunu anlayamıyorum yaaa
Bende anlayamıyorum valla :26:
canım ara sayfalarda gönül rızasıyla olmadığı yazıyor
yani eşi tecavüz etmiş kadına rızasıyla olmamış..26:
aslında en basta demiştim yargılamayın arkadaşlar söyleyebilecek en ağır sözleri kullandılar bilmiyolar ne yasadgımı deyip sustum neden bunu yapmak istedgimi anlattım ama bazıları hala aynı seyi yapıyolar arkadaşlar ben anneyim bi oglum var we bir bebegi yok etmek bu karara canım ôyle istıyor diye varmadım oglumun ben4m yaşadiklarımi bılseniz belki hak werirsiniz aynı şeyleridogacak çocugumda yaşayacgnı bildgmdn istemedım en basit örnekle çocugunuz karnı açıktgnda nasıl doyurucm diye caresiz kaldnzmı eşinz altnda arabasıyla arkadaşlasnı gezdirirkn siz çocugunuza bir çkolata alamadınz oldumu bıde iştıyorum dıye aglıyoken gòzùnùzùn ônundd parası waryok degl ama bana yok bıze daha babaolmanın sorumlugunu bilmeyen bı adama ikinci cocugu dogurucm evet dogurucm sadece rabbime güwenerek dualarinızla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?