Zor durumdayım gerçekten

ya arkadaşlar bizim kayınvalie başladı çoc/8ğu bize verin -bakamazsınız+ di+ye
3lm+z dedikçe ısrare diyolar eşimde vermekten yana yanapcam ben ya sinirden çıldıracam ya ben bu kadına böyle bişeyinasla olmayacağını nasıl anlatıcam ya akıl verin nolur

Sanırım bebeğinizi aldırmaktan vazgeçerek doğru kararı verdiniz. O kalp atışlarını duyunca nasıl kıyabilirsiniz ki ona. Hem anneliği de daha önce tatmış biri olarak. Kurtulmanız gereken karnınızdaki bebek değil....

Neden bakamıyormuşsunuz neyi gerekçe göstererek istiyor çocuğunuzu? Bu yaşına kadar siz bakmadınız mı? Maddi durumunuz çok mu kötü? Eve kim bakıyor?

burda bazı arkadaşlar ısrarla eşinizden habersiz kürtaj olun yazmışlar ama
evli bayanlar eşten onaysız izinsiz kürtaj olamıyorlar
çünkü bir bebeğin hayatına son vermek kadının olduğu kadar erkeğinde hakkı

ama ayrıca arkadaşım gerçekten ilk okuduğum da elim ayağım titredi evde düşürmeyi düşünmek bile kabus gibi bir şey
neyse aldırmaktan vazgeçmişsiniz ama
herhalde büyük sıkıntılar bekliyor sizi ne olacak bende bilemedim ki :26::26:

yazık değilmi minicik bebeğe ya...

soru resmen şu:

karınımdaki minicik bebeğimi nasıl öldürürüm bana evde katillik yöntemlerini öğretinn

eşm memur aslnda rahatgecinbliriz onun gereksiz harcmaları yüzünden sıkıntlı olur babası koşar imdadına bunlarda geçinemiyoruz sanirlar ayrıca ikı kardeşi bizımleler onlrn masraflrıda war tabi ıkıncı cocuk doguncakafası çekmezmiş annesı öyle diyo kendi çocuklarınçok annelik yapıyoya benimkıne yapacak oglumu elbette ben büyüttm we aslada wermem ama karsı taraf dahabaskın eşımde onlardan taraf of of

Aldirmaktan vazgectiniz tam simdide bebeginizimi alicaklar?

Kusura bakmayin ama sizi kiralik annemi saniyorlar 9ay karninda tasi sonra cocugu kayinvalideye ver cok istiyosa kendi dogursun ona baksin esinizde cocugu aldirmaya yanasmiyor ama baskasina baksin diye veriyor bakamiycagi cocugu yapmasaymis o zaman töbe töbeee...

Durumdan çok yorumları okuyunca dehşete kapıldım ben ..
Siz kim oluyorsunuz ya kadına bağarmışsınız , hakarete varan sözler söylemişsiniz falan ..
Hangi kadın boşanmayı istediği adamla yatar ? üstünede hamile kalır ..
sizler bayan değilmisiniz ? hemcinslerinizin yerine kendinizi koymak bu kadar zor birşeymi

Allah Allah ya
Hata görmüyelim , ayıp görmüyelim hemen atlıyoruz , hemen hakaretlere , yargılamaya kalkıyoruz
Güya yardım etmek adına yazılıyor yorumlar .. birde kendimizi böyle kandırıyoruz ..
çok yazık ..
sayfanın başından beri kimsede durup sormamış kı : bacım neoldu dur bir hele anlat ..
hemen asıp kesıyoruz ..

ne zaman ki konu sahıbı eşinin tecavüzüne uğradıgını yazıyor , o zaman yelkenlerımız suya iniyor
kötünün de kötüsü çıkıyor ya karşımıza .. ancak durup kendimizi yaşayanın yerine koyabiliyoruz.
---

Her şerde bir hayr , her hayr da bir şer ' varmış ..
Dileriim Allahtan şuan her kötülüğe rağmen kalbi çarpan o bebeğiniz sizin hem bu dünya hemde ahiretinizin kurtuluşu , mükafatı olur ..
Allah yardımcınız olsun ..

kesinlikle katılıyorum
herkes kadına katil muamelesi yaptı sanki o çok güle oynaya vermiş gibi bu kararı sanki o acılar çekmiyor sanki kürtaj olmakta çocuk öldürmek değil gibi
aracı kullandığınızda bebeğinizi siz öldürmüyorsunuz sanki..
Kİmse bi dakika sakin ol neden böyle bir karar verdin demedi belki derman oluruz yarana demedi hemen yargı
bu forumda benide en çok sinirlendiren bu oldu
hemcinslerimiz birbirine destek olup doğru yolu göstermek yerine hatalının üzerine çullanıp düşene bi tekmede siz atın misali resmen dalıyorlar..

yahu herkes hata yapar sizler hiç hata yapmadınız mı ??

Son düzenleme:
Böyle bir konu daha önce de vardı, deli oluyorum böyle konulara.
Bebeği istersiniz ya da istemezsiniz, onun kararını verecek olan sizsiniz,
kimse size bu anlamda yüklenemez ama,
madem istemiyorsunuz doğru düzgün yolunu bulun.
Yok ilaçla, yok vs saçma yöntemler düşünmenize ve uygulamanıza ben hak veremem.
İstememe nedeniniz ne ise ne, bu düşündüğünüz hiç bir yöntemi (ilaç vs),
hiç bir nedeniniz benim gözümde haklı çıkaramaz.
Herkes hamile kalınca, gitsin alsın ilaç, kendi kendine düşürsün,
ya düşmezde başka sonuçlar çıkarsa ortaya ne yapacaksınız.
Bununla nasıl yaşayacaksınız, istemiyorsanız doğru düzgün yollar bulun.

evde bebeğini düşürmek isteyen bi anne ve eşine tecavüz eden bi eş
ben o doğan çocuğa acırım
sebeb ne olursa olsun bebeğe kıymayın eşinizle de konuşun
Allah hepinize yardımcı olsun

belki evliliginizde ciddi yada basit sorunlar olabilir ama bu sizin sorununuz, nicin o daha dogmamis cocuga sorunlarinizi cezasini cocugunuza yukluyorsunuz, bu dogru bir yaklasim dgl.. Artik cocuk olmus, ve benim fikrim de o cocuk dogmali ve siz de iki cocugunuz icin yasamalisiniz!! Nsl dunya okdr cift varki cocuklari icin herseye katlaniyrlar ve o cocuklari buyudukten sonra esleriyle olan sorunlara donuluyrlar.. Bence sirf esinizle problemler var diye cocgunuzu olduremezsiniz, buna hakkiniz yok. Allah kimseye kaldiramiyacagi yuku vermez.. yada insan oglu biraz abartmayi seviyor..

canım ara sayfalarda gönül rızasıyla olmadığı yazıyor
yani eşi tecavüz etmiş kadına rızasıyla olmamış.. 26:

Pardon canım ya ara sayfaları okumadan yorumda bulundum.Şimdi hepsini okudum.Eşinin çocuğunu zorla doğurtmak istemesi ve bayanı taşıyıcı anne gibi kullanmak istediğini okuyunca daha da hayretler içinde kaldım Bi bebeğin hayatının sonlandırılmasına benim gönlüm asla elvermez ama şimdi boşanmak üzere olan bir aileye de çocuk dünyaya getirmek de o çocuğun psikolojisi açısından ne kadar iyi olur orası da tartışılırHakaten çok zor bir durum ya konu sahibinin yerinde olsam eşimle bu durumu enine boyuna sakin bir şekilde konuşup halletme yoluna giderdim sanırım.

başka bir topiktede hiç kastetmediğim şekilde çok yanlış anlaşıldım ve farklı cevaplar aldım.burada da anlayıp dinlemeden yargılamaya geçilmiş .ben artık kendi kendime şunu diyorum galiba bu sitede derdim var bölümüne konu açmakla (geçmişte)ya da insanlara yorum yapmaya çalışmakla hata yaptım. baksanıza saldırıya geçiliyor konu sahibine .yazık yaa ne hayatlar var insan yaşamadan bilemezki.tabiiki ne şekilde olursa olsun bir bebeğin öldürülmesine karşı olduğumu da belirtmeden geçemiycem.konu sahibi arkadaşımı Rabbim en kısa zamanda bir aydınlığa çıkarsın inşallah

aslında en basta demiştim yargılamayın arkadaşlar söyleyebilecek en ağır sözleri kullandılar bilmiyolar ne yasadgımı deyip sustum neden bunu yapmak istedgimi anlattım ama bazıları hala aynı seyi yapıyolar arkadaşlar ben anneyim bi oglum var we bir bebegi yok etmek bu karara canım ôyle istıyor diye varmadım oglumun ben4m yaşadiklarımi bılseniz belki hak werirsiniz aynı şeyleridogacak çocugumda yaşayacgnı bildgmdn istemedım en basit örnekle çocugunuz karnı açıktgnda nasıl doyurucm diye caresiz kaldnzmı eşinz altnda arabasıyla arkadaşlasnı gezdirirkn siz çocugunuza bir çkolata alamadınz oldumu bıde iştıyorum dıye aglıyoken gòzùnùzùn ônundd parası waryok degl ama bana yok bıze daha babaolmanın sorumlugunu bilmeyen bı adama ikinci cocugu dogurucm evet dogurucm sadece rabbime güwenerek dualarinızla...

:44:

gerçekten doğuracak mısınız?

hayırlısı olsun.

sizinle karşıt görüşte olan arkadaslar kadar destek olunlarda vardı. ama en doğru kararı siz verirsiniz.

yargilamak degil
sana tecavuz eden ve seninle cocugunla ilgilenmeyen bir adamla beraber yasamaya devammi edeceksin?
hamile olabilirsin tamam onu aldirmak hakkindir yada dogurmak
ama oyle bir adamla kalmak zorundamisin gercekten?
elinden hicmi bir sey gelmez?
cokmu caresizsin? calisip kendini ve cocugunu gecindiremezmisin esinden ayrilip?

dışarıdan ahkam kesmek kolay.Ama her ne olursa olsun canı allah verir allah alır.Şimdi aldırsanız dahi belli bir zaman geçtikten sonra vicdan azabıyla kendinizi mahvedersiniz.İnternetten kürtaj bebekleri diye yazıp o resimlere bir bakın,eminim vazgeçersiniz.Allaha sığınıp dua edin her kışın bir yazı,her gecenin bir sabahı olduğu gibi sizin içinde güzel günler elbet gelecektir.Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…