Zor durumdayım

Aylinnn20

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
31
2
1
arkadaşlar çok zor durumdayım. 2 yıllık bir ilişkim var ama çok soğudum. Biraz dengesiz bir insanla birlikteyim başka erkeklerle birlikte olmamı istiyor. Ben istemediğim de ise tehdit ediyor beni ailemle. Elinde fotoğraflar var onları gösteririm diyor bana da bir kaç kez şiddet uyguladı. Önceden böyle biri olduğunu bilmiyordum çok seviyor ve güveniyordum. Bu istekleri de bir gün biter diye düşündüm ama bitmiyor ben istemedikçe de kavga ediyoruz tehditler devam ediyor. Aileme söyleyemem babam çok sert insandır onları üzmeye hakkım yok evlatlıktan reddedebilir. Kimseye anlatamıyorum. Polise gidersem ailem de mutlaka öğrenecek ve daha da başıma bela olacak. Ayrılmak istediğimi bile söyleyemiyorum bir kaç kez denedim ben seni bırakmadan sen beni bırakamazsın ben bulurum seni diyor delirmek üzereyim ya ona bişey olcak ya bana bu gidişle çok mutsuzum.

İnanamıyorum ne biçim bi adama rastlamışsın.

İlerde bırakmaz o fikri at kafandan bi kere.

Hiç birlikte oldun mu onun ayarladığı birileriyle?
Üzerinden para mı kazanıyor.

Kaç yaşındasın?
Ailenle ne olursa olsun konuşmalısın diye düşünüyorum.

EE pekı napmayuı düşünüyorsun ?
Polise gidemiyorsun ?
Ailene söylemıyorsun ?

NApcan senı böyle kulandırtmasına izin mi verceksın ?
Birliktelik derken senın üzrinden para mı kazanıyor ?
Yoksa swinger tarzı birşey mi ?

Allahım evlerden uzak , birşey yapmak zorundasin böyle nasil olacak. Bu fantezi mi yoksa para mı alıyor seninle olanlardan. Keşke ilk dediğinde ailene gitseydin bunun ardi arkasi gelmez

Herkes yazanın kendisi olduğu anlaşılacak
diye korkarken isimle açılmış yeni üyelik,

İlk konu olmasına rağmen Türk erkeklerinde genel olarak hiç rastlanılmayan fantezivari bir dert.
Ve yeni avlarını bekleyen tatlış bir trollcük.

gidip çocuğu dövemeyeceğimize göre

durumu bi şekilde ailene açıkla ve polise git.

Evet maalesef ki oldum diyorum ya tehdit ediyor. Çok zevk alacaksın şöyle böyle derken istemeye istemeye oldum bundan zevk aldı. Parayla değil bunun bir zevk olduğunu düşünüyor çılgın ol ben çılgın kadın seviyorum diyor

Pardon da neyi trollemeye çalışayım kimseye anlatamayınca insan çözüm önerisi almak istiyor. Mutlu mesut bir insan olsam ve böyle bi hayatım olmasa neden böyle bir konu açmaya gireyim ? Binlerce Aylin varken sadece isimden kim olduğum nerden bilinebilir ?

Cuckold denen bir tarz swingi de biliyorum onu da istiyor. Para için değil böyle bir şeyin fantezi olduğunu düşünüyor. Daha önce hiç tecrübem olmadığını tecrübeyi bana yaşatmak istediğini söylüyor. Beğenmediği bir şey olunca küfürler hakaretler şiddet. Tam bir psikopat.

Ailene uygun bir dille anlatacaksın baska caren yok
Sonucta birlikte olurkende ailen vardı ama onları düşünmedin
Hatta ikili üclü herneyse yaparkende ailen vardı düşünmedin hiç
Artık polise gitmekten uzaklastırma cıkartmaktan baska yol caren yok yada bekle ki sana zarar versin siddete ugra anca öyle kurtulursun

Reactions: KV_
Malesef düşünmedim ısrarları hep çok fazlaydı bende beni seviyor biz evleniriz diye yaşadım ilk onunla sonrasını da tehditle istedi zaten. Polise gitsem de rahat bırakmaz hiç bir şeyden korkmuyor hayatta kaybedeceği birşeyi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…