Evet maalesef ki oldum diyorum ya tehdit ediyor. Çok zevk alacaksın şöyle böyle derken istemeye istemeye oldum bundan zevk aldı. Parayla değil bunun bir zevk olduğunu düşünüyor çılgın ol ben çılgın kadın seviyorum diyorİnanamıyorum ne biçim bi adama rastlamışsın.
İlerde bırakmaz o fikri at kafandan bi kere.
Hiç birlikte oldun mu onun ayarladığı birileriyle?
Üzerinden para mı kazanıyor.
Kaç yaşındasın?
Ailenle ne olursa olsun konuşmalısın diye düşünüyorum.
Fake falan değilim keşke hayal dünyamı dökmüş olsam ama kimse böyle iğrenç bir hayal kuramaz değil mi?havada fake kokusu varrrr
Pardon da neyi trollemeye çalışayım kimseye anlatamayınca insan çözüm önerisi almak istiyor. Mutlu mesut bir insan olsam ve böyle bi hayatım olmasa neden böyle bir konu açmaya gireyim ? Binlerce Aylin varken sadece isimden kim olduğum nerden bilinebilir ?Herkes yazanın kendisi olduğu anlaşılacak
diye korkarken isimle açılmış yeni üyelik,
İlk konu olmasına rağmen Türk erkeklerinde genel olarak hiç rastlanılmayan fantezivari bir dert.
Ve yeni avlarını bekleyen tatlış bir trollcük.
Cuckold denen bir tarz swingi de biliyorum onu da istiyor. Para için değil böyle bir şeyin fantezi olduğunu düşünüyor. Daha önce hiç tecrübem olmadığını tecrübeyi bana yaşatmak istediğini söylüyor. Beğenmediği bir şey olunca küfürler hakaretler şiddet. Tam bir psikopat.EE pekı napmayuı düşünüyorsun ?
Polise gidemiyorsun ?
Ailene söylemıyorsun ?
NApcan senı böyle kulandırtmasına izin mi verceksın ?
Birliktelik derken senın üzrinden para mı kazanıyor ?
Yoksa swinger tarzı birşey mi ?
Ailene uygun bir dille anlatacaksın baska caren yokCuckold denen bir tarz swingi de biliyorum onu da istiyor. Para için değil böyle bir şeyin fantezi olduğunu düşünüyor. Daha önce hiç tecrübem olmadığını tecrübeyi bana yaşatmak istediğini söylüyor. Beğenmediği bir şey olunca küfürler hakaretler şiddet. Tam bir psikopat.
Malesef düşünmedim ısrarları hep çok fazlaydı bende beni seviyor biz evleniriz diye yaşadım ilk onunla sonrasını da tehditle istedi zaten. Polise gitsem de rahat bırakmaz hiç bir şeyden korkmuyor hayatta kaybedeceği birşeyi yokAilene uygun bir dille anlatacaksın baska caren yok
Sonucta birlikte olurkende ailen vardı ama onları düşünmedin
Hatta ikili üclü herneyse yaparkende ailen vardı düşünmedin hiç
Artık polise gitmekten uzaklastırma cıkartmaktan baska yol caren yok yada bekle ki sana zarar versin siddete ugra anca öyle kurtulursun
Sizin düşüncenizBen konuya inanmadim konu sahibi cok rahat anlatiyor bilemedim fake sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?