- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
Haberlerde o kadar cok kötü seyler görüyoruz ki bu aylin olmasada belki baska bu sekilde zorlanan tehdit edilen baska aylinler vardır diye düşünüyorumBen konuya inanmadim konu sahibi cok rahat anlatiyor bilemedim fake sanki
İnanın bana çok araştırdım okudum belki benimle aynı durumda olan biri vardır diye bu durumda olan çok kadın var. Şu kadarını söyleyebilirim medyumla bile konuştum çok para istiyor sadece öğrenci olduğum için o kadar parayı ailemden isteyemem. Böyle bir şeyin çok günah olduğunu asla yapmamam gerektiğini de biliyorum ama kendimi kurtarmam gerekir yoksa bunun sonu iyi değilHaberlerde o kadar cok kötü seyler görüyoruz ki bu aylin olmasada belki baska bu sekilde zorlanan tehdit edilen baska aylinler vardır diye düşünüyorum
Evet izlemek istiyor. Ya da ben başkasıyla yapayım o bilmesin istiyor saçma sapan fikirler istemiyorum dediğim de hakaretler şiddet tehdit hepsi oluyor. Kendisi izlerken de kendisini tatmin ediyorGavatlık aldı başını gidiyor.
Tövbe Estağfurullah.
Gözleri önünde olsun istiyor değil mi?
Kendisi ne yapıyor sizi izlerken merak ettim.
Ayy Allah'im sen bizi kotulerden koru.
Gerçekten çok bozuk bir zamandayiz.
Ailene söylemek zorundasın.
Böyle yaşamaya devam edemezsin değil mi?
Ailene söylediğinde şu rezil durumdan daha kötü olmaz merak etmeEvet izlemek istiyor. Ya da ben başkasıyla yapayım o bilmesin istiyor saçma sapan fikirler istemiyorum dediğim de hakaretler şiddet tehdit hepsi oluyor. Kendisi izlerken de kendisini tatmin ediyor
Bilmiyorum gerçekten ama artık istemiyorum o aradığında bile telefonu açmak istemiyorum kendimden bile soğudum. Yemin ederim gerçek bu anlattıklarım. Küçük bir yerde yaşıyoruz bütün herkes öğrenir gibi tehditler ediyor ailenin insan içine çıkacak hali kalmaz diyor ne yapacağım bilmiyorum polise gitsem de öğrenen öğrenecekAilene söylediğinde şu rezil durumdan daha kötü olmaz merak etme
Ayrıca buradan nasıl bir fikir istiyorsun?
Durumunun vehameti ortada eğer bu yaşadıkların "gerçekse" polise şikayet et.
Eee böylede adam resmen fantazileri için seni kullanıyorBilmiyorum gerçekten ama artık istemiyorum o aradığında bile telefonu açmak istemiyorum kendimden bile soğudum. Yemin ederim gerçek bu anlattıklarım. Küçük bir yerde yaşıyoruz bütün herkes öğrenir gibi tehditler ediyor ailenin insan içine çıkacak hali kalmaz diyor ne yapacağım bilmiyorum polise gitsem de öğrenen öğrenecek
Aileme söylediğimde şöyle bir durum da olacak babam onu asla rahat bırakmaz. Çok çok kötü şeyler yapabilir. Benim ailem böyle yapınca onun ailesi de durmayacak sonuçta birbirlerine girecekler kaçıp kaybolmak bile istiyorumEee böylede adam resmen fantazileri için seni kullanıyor
Bu daha mı hoş ?
Küçük yerdesin madem yarın birgün tanıdığın bir adama göndermeyeceği ne malum ?
Korkacak birşeyin yok
Senin zayıflığından yararlanıyor.
Söyle ailene kurtul
Ay yapsın zatenAileme söylediğimde şöyle bir durum da olacak babam onu asla rahat bırakmaz. Çok çok kötü şeyler yapabilir. Benim ailem böyle yapınca onun ailesi de durmayacak sonuçta birbirlerine girecekler kaçıp kaybolmak bile istiyorum
Konu gerçektir faketir bilemem ama inan çok var böyle erkek. Sene 2012, bir arkadaşım twiterdan bir profil atmıştı şuna baksana diye bütün gece "nereye düştüm lan ben" dedim kendi kendime. Swinger partileri falan gırla. Zaten böyle tipler dışarıda bu tarz konuları konuşamayacaklarını, linçe uğrayacaklarını bildiklerinden sosyal medyada işlerini görüyorlar, bizde hiç yok sanıyoruzHerkes yazanın kendisi olduğu anlaşılacak
diye korkarken isimle açılmış yeni üyelik,
İlk konu olmasına rağmen Türk erkeklerinde genel olarak hiç rastlanılmayan fantezivari bir dert.
Ve yeni avlarını bekleyen tatlış bir trollcük.
Iki secenegin var ya ailene anlatip polse sikayet ediceksin yada bu pislige katlanicaksinarkadaşlar çok zor durumdayım. 2 yıllık bir ilişkim var ama çok soğudum. Biraz dengesiz bir insanla birlikteyim başka erkeklerle birlikte olmamı istiyor. Ben istemediğim de ise tehdit ediyor beni ailemle. Elinde fotoğraflar var onları gösteririm diyor bana da bir kaç kez şiddet uyguladı. Önceden böyle biri olduğunu bilmiyordum çok seviyor ve güveniyordum. Bu istekleri de bir gün biter diye düşündüm ama bitmiyor ben istemedikçe de kavga ediyoruz tehditler devam ediyor. Aileme söyleyemem babam çok sert insandır onları üzmeye hakkım yok evlatlıktan reddedebilir. Kimseye anlatamıyorum. Polise gidersem ailem de mutlaka öğrenecek ve daha da başıma bela olacak. Ayrılmak istediğimi bile söyleyemiyorum bir kaç kez denedim ben seni bırakmadan sen beni bırakamazsın ben bulurum seni diyor delirmek üzereyim ya ona bişey olcak ya bana bu gidişle çok mutsuzum.
Kesinlikle Twitter da çok yaygın. Benim başımın belası dışarıda insanlar içinde çekinen bir insan ama olay fantezi olunca tanıyamıyorumKonu gerçektir faketir bilemem ama inan çok var böyle erkek. Sene 2012, bir arkadaşım twiterdan bir profil atmıştı şuna baksana diye bütün gece "nereye düştüm lan ben" dedim kendi kendime. Swinger partileri falan gırla. Zaten böyle tipler dışarıda bu tarz konuları konuşamayacaklarını, linçe uğrayacaklarını bildiklerinden sosyal medyada işlerini görüyorlar, bizde hiç yok sanıyoruz
Olaylar küçük yerde gelişmiyor ailem ve bu insan aynı yerde yaşıyorlar ben üni okuyorum 4 saatlik bir yerdeYahu küçük yerdesin.
Onun bunun koynuna tehdit korkusuna giriyorsun.
Bir gün ortaya çıkmayacak mi?
Çıkacak emin ol.
Neyi erteliyorsun?
23 yaşındayım. Israrları çok fazlaydı 1 yıl boyunca uğraştı ve ikna etti. Ben onunla uğraştıkça oda benimle uğraşacaktır. Asıl korktuğun bu. Polise şikayet etsem de Eminim rahat durmayacaktır. Yardımınız için çok teşekkür ederim. Çok aklıma da yattı aslında. Cesaret almaya çalışıyorum biraz da. Bu pislikle baş edebilir miyim onu da bilmiyorum. Resmen bir bataktayım.Bağlı olduğun mahalle karakoluna gidip bir derdin olduğunu, kadın polisten akıl almak istediğini söyleyeceksin. Bana da bu teklifle gelmişti hemen hemen her konuda yazıp örnekler verdiğim eski pislik nişanlı. Ben o hatayı yapmadım ama sen yapmışsın. Görüntüler var diyorsun. Nasıl görüntü? Sen mi izin verdin yoksa habersiz mi çekildi? Her durumda suçtur bunların ifşası ve şantaj ve tehditi. Kadın polisle konuşup nasıl yol izleyeceğine karar verirsin. Bunlarla seni tehdit etmesine izin verme. Daha ne kadar bulaşacaksın bu bataklığa? Bunun sonu yok. Gördüm biliyorum o hesapları. Hadi korktun ya da merak ettin yaptın ( bu bizi bağlamaz) ama nereye kadar boyun eğeceksin? Bildiğim kadarıyla reşitsen eğer dosyana gizlilik koydurabiliyorsun. Birde bence böyle insanlar korkak olur. Kendileri de ifşa olmak istemezler. Bakma sana o tavrına. Seni ezik buldu eziyor tabiri caizse. İşin içine bir polis girsin ifadeye çağırsınlar susup kalır. Ama önce ayrılacağını, bu tehditlerine son vermesini mesajla söyle. Delil topla. Sonra polise giderim diye de uyar. Bence... Son karar senin. Ama kadın polisle mutlaka görüş.
Konu fake degilse eger merak etme boyle cekingen bi insan babanin karsisina cikip konusamaz.Babanin numarasini bilmiyordur heralde ya da babanin sosyal hesabi varsa kapat gizlice.Yani babana ulasacagi her seyi kapat.Sonra git polise sikayet et.18 yasindan kucuksen polislik olundugunda ailen ogrenebilir sanirsam.Suan hicbir sey su anlattigindan daha kotu olamaz.Insallah dalga gecen bir uyesindir.Kesinlikle Twitter da çok yaygın. Benim başımın belası dışarıda insanlar içinde çekinen bir insan ama olay fantezi olunca tanıyamıyorum
23 yaşındayım. Babama ulaşabilir evimi biliyor abimi de tanıyor. Önceden bu olaylar yokken tanıştırmıştım abimle. Düşmanımın başına bile gelmesini istemem fake olsaydı da gelen çözümlere gülseydim ağlaya ağlaya okumak yerine.Konu fake degilse eger merak etme boyle cekingen bi insan babanin karsisina cikip konusamaz.Babanin numarasini bilmiyordur heralde ya da babanin sosyal hesabi varsa kapat gizlice.Yani babana ulasacagi her seyi kapat.Sonra git polise sikayet et.18 yasindan kucuksen polislik olundugunda ailen ogrenebilir sanirsam.Suan hicbir sey su anlattigindan daha kotu olamaz.Insallah dalga gecen bir uyesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?