Zor durumdayım

Ya gün gün batıp boğulacaksın ya da bir kere sağlam batıp birkaç yıl içinde toparlanacaksın. Unutulur zamanla merak etme. Uğraşsın daha ne yapabilir ki. Göstersin kime istiyorsa. Biliyorum korkunç bir durum ama gözünü karartmadan çıkışı yok bunun. Senin korktuğunu hissettikçe kendisini bir halt sanmaya devam eder. Korkunun ecele faydası yok. Olacak olan olsun. Sen baskın çık. İnstagram da kadın hakları sayfaları var. “Amacı olan kadın” sayfası güzel işler başarıyor. Çok kişiye umut oldular. Sayfanın kurucusuna mesaj atıp danışabilirsin. Akıl akıldan üstündür. O pisliğin hesabını hiç korkmadan deşifre ederler ve tüm Türkiye’ye rezil olur. Herkes ona yüklenir. Korkma. Ailen de biraz küser ama et tırnaktan ayrılmaz nihayetinde. Kendini affettirirsin zamanla. Özetle o pisliğin tehdit ve şantaj mesajlarını sakın silme. Yoksa yazmasını sağla. Sözde kalmasın. Sonra kadın polise danış. Yol gösterir. Sonra dediğim sayfaya mesaj atıp yardım iste.
çok teşekkür ediyorum mutlaka yazacağım. Hatta hemen yazıyorum. et tırnaktan ayrılmaz ama bana güvenleri bitecek. Bana bir gün şöyle söylemişti sen kendi kendine yaptın bunları ben seni tehdit etsem de güçlü değilsin dedi. Hayatımda hiç başıma böyle bişey gelmediği için tehditlerden tabi ki de korkuyorum. Aileme ulaşamayacağını bilsem bir dakika düşünmeyeceğim.

çok teşekkür ediyorum mutlaka yazacağım. Hatta hemen yazıyorum. et tırnaktan ayrılmaz ama bana güvenleri bitecek. Bana bir gün şöyle söylemişti sen kendi kendine yaptın bunları ben seni tehdit etsem de güçlü değilsin dedi. Hayatımda hiç başıma böyle bişey gelmediği için tehditlerden tabi ki de korkuyorum. Aileme ulaşamayacağını bilsem bir dakika düşünmeyeceğim.

Çok zor haklısın ama güvenlerinin bitmesi, senin kendine saygını kaybetmenden daha iyidir bence. Geniş zamanda düşün. Beş yıl sonra aklınıza bile gelmeyecek bunlar. Zamanla eskisi gibi olacak aile bağlarınız mutlaka. Şöyle düşün sen güçlü duran birini tehdit edebilir misin? Güçlü dur. O dediğim hesapta eğer isimsiz paylaşılırsa mesajların avukatlar falan da yorum yapar akıl verirler belki. Denemekten zarar gelmez. Kurtul bu yükten artık. Hayatına yazık etme. Boyun eğdikçe bir zaman sonra dönüp kendine baktığında pişman olacaksın. Bu tarz şeyler gençken daha kolay tolere edilebilir. Daha kolay atlatırsın. Erteleme artık.

Çok zor haklısın ama güvenlerinin bitmesi, senin kendine saygını kaybetmenden daha iyidir bence. Geniş zamanda düşün. Beş yıl sonra aklınıza bile gelmeyecek bunlar. Zamanla eskisi gibi olacak aile bağlarınız mutlaka. Şöyle düşün sen güçlü duran birini tehdit edebilir misin? Güçlü dur. O dediğim hesapta eğer isimsiz paylaşılırsa mesajların avukatlar falan da yorum yapar akıl verirler belki. Denemekten zarar gelmez. Kurtul bu yükten artık. Hayatına yazık etme. Boyun eğdikçe bir zaman sonra dönüp kendine baktığında pişman olacaksın. Bu tarz şeyler gençken daha kolay tolere edilebilir. Daha kolay atlatırsın. Erteleme artık.
Çok teşekkür ederim çok iyi geldiniz. Deneyeceğim. Sürekli onu mutlu etmeye çalışmaktan yoruldum mutlu olmayınca benim hayatımı mahvediyor çünkü. Allah razı olsun sizden

Eklentiler

• D256C80F-D7AF-48EE-A2F5-116C5F116079.webp
    D256C80F-D7AF-48EE-A2F5-116C5F116079.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 289
Çok eskiden öyle kaydetmiştim. Değiştirsem onun kavgasını edecek. Aylarca telefon ekranında fotomuz yok diye kavga etti

Ne çok sindirmiş seni hayret ediyorum.
Yaşadığın şey ölümden beter olmalı.
Daha korktuğun şey nedir anlamadım.
Ailen başta ne tepki verirse versin hepsi biter unutulur.
Allah aşkına çık git polise sonrasını düşünme bile.

Ne çok sindirmiş seni hayret ediyorum.
Yaşadığın şey ölümden beter olmalı.
Daha korktuğun şey nedir anlamadım.
Ailen başta ne tepki verirse versin hepsi biter unutulur.
Allah aşkına çık git polise sonrasını düşünme bile.
Kesinlikle ölümle eş değer olabilir her akşam ölsün başına bi iş gelsin diye dua ediyorum. Lütfen kınamayın. neyi Kınadıysam başıma geldi

Kınamıyorum, direk zeka eksikliği olduğunu dusunuyorum. Hikayen gercek olsa da olmasa da senin anlattigın tarzda kadinlar ve erkekler var biliyoruz. Benim sinir olduğum nokta sizin gibi zeka da olan insanlar nasil universite okuyor?Bu ulkede nasil bir egitim ogretim sistemi var? Veya nasil bir hayali fantazidir bu?
Yok ailem ogrenirlerle gelmeyin. Insan birseyi istemeyince veya isteyince gozunu nasil karartir en iyi sizin biliyor olmaniz gerekir. Oyleki gozunuzu karartip bu pisligi yapmissiniz.

arkadaşlar çok zor durumdayım. 2 yıllık bir ilişkim var ama çok soğudum. Biraz dengesiz bir insanla birlikteyim başka erkeklerle birlikte olmamı istiyor. Ben istemediğim de ise tehdit ediyor beni ailemle. Elinde fotoğraflar var onları gösteririm diyor bana da bir kaç kez şiddet uyguladı. Önceden böyle biri olduğunu bilmiyordum çok seviyor ve güveniyordum. Bu istekleri de bir gün biter diye düşündüm ama bitmiyor ben istemedikçe de kavga ediyoruz tehditler devam ediyor. Aileme söyleyemem babam çok sert insandır onları üzmeye hakkım yok evlatlıktan reddedebilir. Kimseye anlatamıyorum. Polise gidersem ailem de mutlaka öğrenecek ve daha da başıma bela olacak. Ayrılmak istediğimi bile söyleyemiyorum bir kaç kez denedim ben seni bırakmadan sen beni bırakamazsın ben bulurum seni diyor delirmek üzereyim ya ona bişey olcak ya bana bu gidişle çok mutsuzum.

Ben sana ayrıl derim. Polise git derim. Ailenle konuş derim . Yapacak mısın? Hayır neden baban sertmiş eğer yaşananlar gerçekse baban bunun için mi bir evlat yetiştirdi acaba diye düşünür.
Yarın kalk en yakın karakola git eğer utanırsan kadın polise anlat olayın gizliliğinden bahset onlar sana daha iyi akıl verir.

Korkma hic birşey yapamaz hemen polise git ailene söyle şu anki durumdan kötüsü yok seni korkutuyor sadece sende korkuyorsun senin korkun varsa en azından onunda var kendide rezil olucak sonucta korkma hemen git polise

Ay yok artık adam tehdit ediyor diye tanımadığın adamlarla mı birlikte oluyosun. Hayır neyden korkuyosun ki bundan daha kötü bi duruma düşemezsin. Gerekirse sığınma evine yerleş sular durulana kadar hem ailenden hem o sapıktan korkmana gerek kalmaz. Ama mutlaka şikayet et.

Kuzeniyle bile istiyor bu da mı montaj sizce

saat 21.19da gönderilen mesajın ekran görüntüsünü neden aynı anda aldınız?
bi yandan inandım konuya bi yandan inanmadım.
burdaki önerilenlerden hangisini uygulayacaksınız.
ayrıca tam anlamadım; başkalarıyla birlikte oldunuz mu olmadınız mı?

Kuzeniyle bile istiyor bu da mı montaj sizce
Siz neden siniyorsunuz? Şikayetçi olmadığınız sürece bu böyle devam edecek biliyorsunuz değil mi? Oturun güzelce kafanızı toparlayıp bir yol haritası çizin kurtulun bu adamdan. Yazık değil mi size bir sapığın fantazi dünyasını kuruyorsunuz?

Gercek konu olmadigini düsünüyorum. Ama yinede belki disarida cevap ariyan birileri vardir ve okur ..

Lütfen kesinlikle ayrilmaniz lazim bu sahizdan! Ailenizle konusun! Polise gidin uzaklastirma karari alin! Lütfen! Bunu hayatiniz icin yapmalisiniz. Simdi tehditlerine boyun egerseniz eger daha büyük kozlar vericeksiniz eline! Ve bu kisir döngüden asla kurtulamazsiniz. Pisman olucaginiz seyler yapmayin. Yaptiysanizda durdurun!

saat 21.19da gönderilen mesajın ekran görüntüsünü neden aynı anda aldınız?
bi yandan inandım konuya bi yandan inanmadım.
burdaki önerilenlerden hangisini uygulayacaksınız.
ayrıca tam anlamadım; başkalarıyla birlikte oldunuz mu olmadınız mı?
neden aynı anda aldıgım sormuşsunuz konuyu akşam üzeri açtım fake yazanlar oldu inanmayanlar oldu. o dediği an aklıma alıp buraya koymak geldi. polise gitmeyi aileme söylemeyi bende düşünüyordum fakat cesaretim ve sonrası olacaklarından korkuman birşey gelmedi elimden. siz de de oluyor mu bilemem ama insanlar bazen farklı çözümler arar bende aradım başka çözümü varmı belki başka birinin aklına benim aklıma gelmeyen gelir diye.

arkadaşlar çok zor durumdayım. 2 yıllık bir ilişkim var ama çok soğudum. Biraz dengesiz bir insanla birlikteyim başka erkeklerle birlikte olmamı istiyor. Ben istemediğim de ise tehdit ediyor beni ailemle. Elinde fotoğraflar var onları gösteririm diyor bana da bir kaç kez şiddet uyguladı. Önceden böyle biri olduğunu bilmiyordum çok seviyor ve güveniyordum. Bu istekleri de bir gün biter diye düşündüm ama bitmiyor ben istemedikçe de kavga ediyoruz tehditler devam ediyor. Aileme söyleyemem babam çok sert insandır onları üzmeye hakkım yok evlatlıktan reddedebilir. Kimseye anlatamıyorum. Polise gidersem ailem de mutlaka öğrenecek ve daha da başıma bela olacak. Ayrılmak istediğimi bile söyleyemiyorum bir kaç kez denedim ben seni bırakmadan sen beni bırakamazsın ben bulurum seni diyor delirmek üzereyim ya ona bişey olcak ya bana bu gidişle çok mutsuzum.
bu yazdıklarınızın ihbar niteliğinde olduğunun farkında mısınız? bunlar çok ciddi suçlamalar...

Back
X