çok teşekkür ediyorum mutlaka yazacağım. Hatta hemen yazıyorum. et tırnaktan ayrılmaz ama bana güvenleri bitecek. Bana bir gün şöyle söylemişti sen kendi kendine yaptın bunları ben seni tehdit etsem de güçlü değilsin dedi. Hayatımda hiç başıma böyle bişey gelmediği için tehditlerden tabi ki de korkuyorum. Aileme ulaşamayacağını bilsem bir dakika düşünmeyeceğim.Ya gün gün batıp boğulacaksın ya da bir kere sağlam batıp birkaç yıl içinde toparlanacaksın. Unutulur zamanla merak etme. Uğraşsın daha ne yapabilir ki. Göstersin kime istiyorsa. Biliyorum korkunç bir durum ama gözünü karartmadan çıkışı yok bunun. Senin korktuğunu hissettikçe kendisini bir halt sanmaya devam eder. Korkunun ecele faydası yok. Olacak olan olsun. Sen baskın çık. İnstagram da kadın hakları sayfaları var. “Amacı olan kadın” sayfası güzel işler başarıyor. Çok kişiye umut oldular. Sayfanın kurucusuna mesaj atıp danışabilirsin. Akıl akıldan üstündür. O pisliğin hesabını hiç korkmadan deşifre ederler ve tüm Türkiye’ye rezil olur. Herkes ona yüklenir. Korkma. Ailen de biraz küser ama et tırnaktan ayrılmaz nihayetinde. Kendini affettirirsin zamanla. Özetle o pisliğin tehdit ve şantaj mesajlarını sakın silme. Yoksa yazmasını sağla. Sözde kalmasın. Sonra kadın polise danış. Yol gösterir. Sonra dediğim sayfaya mesaj atıp yardım iste.