Zor durumdayım

Kınamıyorum, direk zeka eksikliği olduğunu dusunuyorum. Hikayen gercek olsa da olmasa da senin anlattigın tarzda kadinlar ve erkekler var biliyoruz. Benim sinir olduğum nokta sizin gibi zeka da olan insanlar nasil universite okuyor?Bu ulkede nasil bir egitim ogretim sistemi var? Veya nasil bir hayali fantazidir bu?
Yok ailem ogrenirlerle gelmeyin. Insan birseyi istemeyince veya isteyince gozunu nasil karartir en iyi sizin biliyor olmaniz gerekir. Oyleki gozunuzu karartip bu pisligi yapmissiniz.
eğitim öğretim sistemiyle zekayla onla bunla ne alakası var? siz hiç mi hata yapmadınız hiç mi bi an boşluğa düşmediniz. insanlar burda çözüm ararken bari yazıp da moralini bozmayın

Malesef düşünmedim ısrarları hep çok fazlaydı bende beni seviyor biz evleniriz diye yaşadım ilk onunla sonrasını da tehditle istedi zaten. Polise gitsem de rahat bırakmaz hiç bir şeyden korkmuyor hayatta kaybedeceği birşeyi yok
onun hayatta kaybedeceği birşey olmaya bilir, sizin var ama... aileniz, benliğiniz, onurunuz vb... bu yüzden polise gitmek durumundasınız. yoksa köle olmak mı istersiniz? aileniz böyle daha mutlu olmayacak emin olun.

onun hayatta kaybedeceği birşey olmaya bilir, sizin var ama... aileniz, benliğiniz, onurunuz vb... bu yüzden polise gitmek durumundasınız. yoksa köle olmak mı istersiniz? aileniz böyle daha mutlu olmayacak emin olun.
çok haklısınız. kendimden nefret eder haldeyim psikolojim alt üst. en yakın zaman da gitmeyi düşünüyorum ne olacaksa olsun artık diyorum

çok haklısınız. kendimden nefret eder haldeyim psikolojim alt üst. en yakın zaman da gitmeyi düşünüyorum ne olacaksa olsun artık diyorum
en yakın zaman şu an sizin için... ihbar niteliğinde olduğunu söylemiştim ben bildirim yapacağım yazdıklarınızı... siz yardım istediniz buna sessiz kalamayız dimi. daha önce buna benzer bir olay yaşandı burada kıza yarısı inanmadı yorum yapanlardan ama ne yazık ki yaşananlar doğruydu... ve ekipler çoktan olay yerine gitmişti. o da çaresizdi ama bu form sitesi sayesinde kurtuldu gazetelere çıkmıştı hatta çok değil bir kaç ay önce yaşandı... sizin konunuzda gerçekse sizde kurtulmuş olacaksınız o pislikten...

Konuya inanmak istiyorum. Kimsenin böyle bir konuyla dalga geçeceğine inanmak istemiyorum. Ama şöyle de bir şey var ki benim başımda böyle bir psikopat olsa aklıma gelen ilk şey Kadınlar Kulübü'ne konu açmak olmaz. Biz buradan ne yapabiliriz ki? Eğer çocuğun senin şikayet ettiğini öğrenmesinden korkuyorsan ver buraya onun bilgilerini ,biz şikayet edelim. Özelden atabilirsin şikayet edebilecek üyelere.

en yakın zaman şu an sizin için... ihbar niteliğinde olduğunu söylemiştim ben bildirim yapacağım yazdıklarınızı... siz yardım istediniz buna sessiz kalamayız dimi. daha önce buna benzer bir olay yaşandı burada kıza yarısı inanmadı yorum yapanlardan ama ne yazık ki yaşananlar doğruydu... ve ekipler çoktan olay yerine gitmişti. o da çaresizdi ama bu form sitesi sayesinde kurtuldu gazetelere çıkmıştı hatta çok değil bir kaç ay önce yaşandı... sizin konunuzda gerçekse sizde kurtulmuş olacaksınız o pislikten...
lütfen siz ihbar etmeyin olay bu defa cok farklı yerlere gider önce ona ayrılmak istedigimi söylemeliyim aileme durumu acıklamalıyım 20 gün sonra gideceğim ailemin yanına onlarla beraber polise gidebilirim yaz okulundayım şuan eğer bu şekilde olursa ailemin hiç bişeyden haberi olmadan bi anda öğrenmeleri cok kötü olur. gittiğimde ben oradayken yapsın ne yapacaksa cünkü bulundugum ilde şuan tek başıma yaşıyorum güvencem yok :(

lütfen siz ihbar etmeyin olay bu defa cok farklı yerlere gider önce ona ayrılmak istedigimi söylemeliyim aileme durumu acıklamalıyım 20 gün sonra gideceğim ailemin yanına onlarla beraber polise gidebilirim yaz okulundayım şuan eğer bu şekilde olursa ailemin hiç bişeyden haberi olmadan bi anda öğrenmeleri cok kötü olur. gittiğimde ben oradayken yapsın ne yapacaksa cünkü bulundugum ilde şuan tek başıma yaşıyorum güvencem yok :KK43:
Kusura bakma ama safsın galiba. Ya o zamana kadar sana bir şey yapsa?

Konuya inanmak istiyorum. Kimsenin böyle bir konuyla dalga geçeceğine inanmak istemiyorum. Ama şöyle de bir şey var ki benim başımda böyle bir psikopat olsa aklıma gelen ilk şey Kadınlar Kulübü'ne konu açmak olmaz. Biz buradan ne yapabiliriz ki? Eğer çocuğun senin şikayet ettiğini öğrenmesinden korkuyorsan ver buraya onun bilgilerini ,biz şikayet edelim. Özelden atabilirsin şikayet edebilecek üyelere.
bende ilk olarak konuyu açmadım önce onu red ettim daha sonra öyle insanlar var mı ne yaşıyorlar diye araştırdım midem kaldırmasa da inanmak istemedim. 2 yıldır ilişkim var 1 yıldır ikna etmeye calısıyor. ben sadece farklı bir fikir onun benden sogumasını sağlayacak bir çözüm başkasının aklına gelir mi diye düşündüm o yüzden açtım hatta hesabı da yeni açtım cünkü daha önce üye olmadan okuyordum. ihbar şikayet benimde aklıma geldi ben sadece başka bişey bulabilir miyim diye düşündüm

lütfen siz ihbar etmeyin olay bu defa cok farklı yerlere gider önce ona ayrılmak istedigimi söylemeliyim aileme durumu acıklamalıyım 20 gün sonra gideceğim ailemin yanına onlarla beraber polise gidebilirim yaz okulundayım şuan eğer bu şekilde olursa ailemin hiç bişeyden haberi olmadan bi anda öğrenmeleri cok kötü olur. gittiğimde ben oradayken yapsın ne yapacaksa cünkü bulundugum ilde şuan tek başıma yaşıyorum güvencem yok :KK43:
ayrılmak istediğini söylemek ne demek... söyleyince ne olacak karşındaki normal biri değil... daha önce söyledin de ne oldu tehditlere maruz kaldığını söylüyorsun... polisler herkese naklen yayın yapmıyor merak etme.gizlilik diye birşey var...kimse duymak zorunda değil. senin derhal kurtulman gerek bu adamdan. ayrılmak isteidğini söylediğinde tamam diyeceğinimi sanıyorsun ya zarar verirse sana... akşam haberlerine mi çıkmak istiyorsun...

arkadaşlar çok zor durumdayım. 2 yıllık bir ilişkim var ama çok soğudum. Biraz dengesiz bir insanla birlikteyim başka erkeklerle birlikte olmamı istiyor. Ben istemediğim de ise tehdit ediyor beni ailemle. Elinde fotoğraflar var onları gösteririm diyor bana da bir kaç kez şiddet uyguladı. Önceden böyle biri olduğunu bilmiyordum çok seviyor ve güveniyordum. Bu istekleri de bir gün biter diye düşündüm ama bitmiyor ben istemedikçe de kavga ediyoruz tehditler devam ediyor. Aileme söyleyemem babam çok sert insandır onları üzmeye hakkım yok evlatlıktan reddedebilir. Kimseye anlatamıyorum. Polise gidersem ailem de mutlaka öğrenecek ve daha da başıma bela olacak. Ayrılmak istediğimi bile söyleyemiyorum bir kaç kez denedim ben seni bırakmadan sen beni bırakamazsın ben bulurum seni diyor delirmek üzereyim ya ona bişey olcak ya bana bu gidişle çok mutsuzum.
Arkadaşım merhaba. Şimdi şunu asla unutma hayatında. Tehdit edildiğin zaman kim tarafından olursa olsun korktupunu anladığı an karşı taraf her gun daha fazlasını yapar. Rest çekiceksin. Tehdit eden kişi senın korkunu kullanıyor. Karakola gir. Tehdit ediliyorum suç duyurusunda bulunucam de. Ailenın haberi de olmaz. Sonra yazdıpın dilekçenin fotosunj sewgiline at. Ya da bak karakola git karakolun fotosunj cek at simdi suc duyurusunda bulunuyorum yaz. Buna boyun epersen her sey cok daha kotuye gidicek. Skın tehditle dediği hiçbişeyi yapma. Ben rezil olucaksam sen tutuklanıcaksın hadi bakalım de. Bu dediklerimi ciddiye al lğtfen. Olayın içinde olduğun için korkuyo ve goremıyosun olan bitenı.
Bu tipler ödlektir polis dedin mi toz olır. Ama inanması lazım dediğinin blöf oldupunu düşğnir.

Arkadaşım merhaba. Şimdi şunu asla unutma hayatında. Tehdit edildiğin zaman kim tarafından olursa olsun korktupunu anladığı an karşı taraf her gun daha fazlasını yapar. Rest çekiceksin. Tehdit eden kişi senın korkunu kullanıyor. Karakola gir. Tehdit ediliyorum suç duyurusunda bulunucam de. Ailenın haberi de olmaz. Sonra yazdıpın dilekçenin fotosunj sewgiline at. Ya da bak karakola git karakolun fotosunj cek at simdi suc duyurusunda bulunuyorum yaz. Buna boyun epersen her sey cok daha kotuye gidicek. Skın tehditle dediği hiçbişeyi yapma. Ben rezil olucaksam sen tutuklanıcaksın hadi bakalım de. Bu dediklerimi ciddiye al lğtfen. Olayın içinde olduğun için korkuyo ve goremıyosun olan bitenı.
Bu tipler ödlektir polis dedin mi toz olır. Ama inanması lazım dediğinin blöf oldupunu düşğnir.
gerçekten cok güzel yazmışsınız tesekkür ederim polisten evet biraz cekiniyor aslında şuan aklıma geldi arabayla giderken önümüze biri atladı çarpıp da insanlar için hapis yatmak istemem tarzı bişey söylemişti. sonucta bana yaptıgında da para cezası ödeyip cıkmaz herhalde. aklı başına gelebilir. siz diyorsunuz ki sende onu tehdit et. cok mantıklı geldi hiç düşünemedim böyle :/ benim ona bu durumda söylediğim sende rezil olursun bi tek ben değil dedim de umursamamıştı. bunu deneyecegim ve diğer üyelerin dediği gibi ailemin yanına gider gitmez onlarla polise gideceğim cok sağolunn

sende onun yanına giderken bol sarsımsaklı,sucuklu şeyler ye ...dedorant kullanma..dişini fırçalama pis pasaklı git..bak nasıl arkasına bakmadan kaçıyor
Yeminle aynılarını yazcaktım,ozaman ekleme yapayım , yanında gaz çıkar , geğir , salak salak espiriler yap :deli: ay ben bile soğudum yazarken kendimden :işsiz:

gerçekten cok güzel yazmışsınız tesekkür ederim polisten evet biraz cekiniyor aslında şuan aklıma geldi arabayla giderken önümüze biri atladı çarpıp da insanlar için hapis yatmak istemem tarzı bişey söylemişti. sonucta bana yaptıgında da para cezası ödeyip cıkmaz herhalde. aklı başına gelebilir. siz diyorsunuz ki sende onu tehdit et. cok mantıklı geldi hiç düşünemedim böyle :/ benim ona bu durumda söylediğim sende rezil olursun bi tek ben değil dedim de umursamamıştı. bunu deneyecegim ve diğer üyelerin dediği gibi ailemin yanına gider gitmez onlarla polise gideceğim cok sağolunn
Onda olan fotoları sildirmenız lazım. O fotoları silmezsen simdi suc duryurusnda bulunucam demelisiniz. Beni reddetsin ailem umrumda değil senbenı fotoyla vs tehdit etmek neymiş görğceksin ben her seyı goze aldım hadi gir bakalım hapse kolay mı bu tehdit işleri diceksniz. netten arastirin suc duyurusunda nasıl bulunulır. Mesela bulundugunuzda adresınıze bi posta bı sey gelıyo mu gelmıyosa bulunun. Hemen. Geliyorsa da karakolun onundd foto atın simdi girip fotolarımın elınde olduğunu benı baskalarıyla birlkte olmaya zorladıgını polise bildiricem kanıtları .Msjlarm ses kaydım var deyın.
Hatta telde bu konu acılırsa telle konusurken ses kaydı alın. Burada ses kaydı almak suctur diyenlere bakmayın. Ses kaydı alıp sonra bu kaydı sewgılınıze atın bunupplise dinletmezsem sen görüceksin deyin. Ağlayarak korkarak değil dik durarak.
Ay sinir oluyorum bu karaktersiz erkeklere. Bakın hiçbir şey yapamaz. Kolay değil o işler. Ama mutlaka dediklerimi yapın. Siz korktukca nolır yapma veya yaparsan sen de rezil olursun dedikçe bu sğrer. Bu afamla irtibatı kesmelısınız. Szi baskasıyla beraber oldurtmak demek sizi satmak demek. Bu dediklerimi lütfen yapın.

Onda olan fotoları sildirmenız lazım. O fotoları silmezsen simdi suc duryurusnda bulunucam demelisiniz. Beni reddetsin ailem umrumda değil senbenı fotoyla vs tehdit etmek neymiş görğceksin ben her seyı goze aldım hadi gir bakalım hapse kolay mı bu tehdit işleri diceksniz. netten arastirin suc duyurusunda nasıl bulunulır. Mesela bulundugunuzda adresınıze bi posta bı sey gelıyo mu gelmıyosa bulunun. Hemen. Geliyorsa da karakolun onundd foto atın simdi girip fotolarımın elınde olduğunu benı baskalarıyla birlkte olmaya zorladıgını polise bildiricem kanıtları .Msjlarm ses kaydım var deyın.
Hatta telde bu konu acılırsa telle konusurken ses kaydı alın. Burada ses kaydı almak suctur diyenlere bakmayın. Ses kaydı alıp sonra bu kaydı sewgılınıze atın bunupplise dinletmezsem sen görüceksin deyin. Ağlayarak korkarak değil dik durarak.
Ay sinir oluyorum bu karaktersiz erkeklere. Bakın hiçbir şey yapamaz. Kolay değil o işler. Ama mutlaka dediklerimi yapın. Siz korktukca nolır yapma veya yaparsan sen de rezil olursun dedikçe bu sğrer. Bu afamla irtibatı kesmelısınız. Szi baskasıyla beraber oldurtmak demek sizi satmak demek. Bu dediklerimi lütfen yapın.
çok teşekkür ederim ben de ona aynısını yapacagım işe yarayacagını düşünüyorum kesinlikle :)

Siz okumaya gittiniz dimi 4 saatlik yere evinizde uzakta ve ailenız sizi okutup mesleğini elinize almak için okutuyor dimi? Ya allah aşkına nedir bu erkeklerle tanışma beraber bir ilişkiye başla evresinde sonra hoop cinsel hayata yönelme daha ortada fol yok yumurta yokken sonrasindada böyle Ahlar vahlar çekilir is işten geçtikten sonra tehditlere bide boyun eğmek kalır yook efendim benimle evlencek falan. .. Birde hala bu gavatı aşk diye kaydediyorsunuz pez...kim diye kayıt ediceginiz yerde.. tövbe Estağfurullah yaaa size değil gerçekten anne babaniza üzüldüm ben...

Tehdit edeceksin ama sana zarar da verebilir.

Tehdit etmeden polise gitmen daha mantıklı gibi

Back
X