Bu kadınlar kulubü üyelerinin bazıları ne kadar anlayışlı ne kadar hayatlara saygılı inanamadım okuyunca (!)
Kız ablası için endişe etmiş birlikte olduğu adam sevgilisi onu bırakır mı ayrılırda üzülür mü diye siz burada sanki birlikte olmak öpüşmek gibi cevaplar veriyorsunuz hayret! Sevgilisi ayrıldığında üZüleceğini onunla paylastığı şeyin çok özel olduğunu pişmanlık yaşayabileceğini düşünüyor belki, belki onlar için bu paylaşım onların kafa yapısında meme benim bacak benim diyebilecek kadar basit birşey değil! Ayıptır ya yerden yere vurmuşsunuz resmen. Kendi kızınız ablanız olsa he sevişmiş mi sevgilisiyle tamam ozaman diyip kapatıp üstüne uyuyabilecekmiydiniz?? Bu evlilik dışı sevgili birlikteliklerden dolayı kaç kişi intihar eşiğine geliyor kendini kullanılmış gibi görüp hayatına son veriyoe düşünüyor musunuz bunu?
Kıza ahlak dersleri vereceğinize ne yapabilirim kendimi kötü hissediyoruma cevaplar verin, sevgiliyle birlikte olmuş diyor bazılarınız yaşı 22 sanki çok büyük gibi reşit diyip duruyorsunuz. Kaçınız 22 nizde sevgilinizle sevişirdiniz acaba beden benim diyip ayrıldığınızda da normal hayatınıza devam edebilirdiniz??