:))) baban dövdüğü için gözün korkmuş,ondan kaçmışsın.. sonra tatlıya bağlanmış ya önemli olan da o :)evet hiç söylemeden ilk defa babama bi sevgilimi söylemedim odaonun seveceği damat adayıymış diğer ikisini dövdü de
işte yanlış olduğu için bende direttimAma sizin durumda garip yani aynı memleket değil diye bu yaptıkları çok yanlış ya
ya ailemde malesef biraz da ırkçılık da var ondan galibaAma sizin durumda garip yani aynı memleket değil diye bu yaptıkları çok yanlış ya
Tek sebep memleket diye düğünde surat asmışlar ey Allah’ım ya boşver üsteleme sen keyfine bak eşinde iyi mademişte yanlış olduğu için bende direttimÇok şükür kocam bana hem eş hem arkadaş hem anne baba..her boşluğumu dolduruyorr
Bizimkilerde de var. Hatta ırkçılığında ötesinde o kötü bu kötü. İşini beğenmezler falanya ailemde malesef biraz da ırkçılık da var ondan galiba
bende takmamaya çabalıyorrum..tabi üzülmüyor değilimTek sebep memleket diye düğünde surat asmışlar ey Allah’ım ya boşver üsteleme sen keyfine bak eşinde iyi madem
işte cahillik kötü bişeyBizimkilerde de var. Hatta ırkçılığında ötesinde o kötü bu kötü. İşini beğenmezler falan
eşim her konuda benim çevremdeki insanlardan daha iyi yetiştirmiş kendisini..buna abilerim de dahil..hem de saygılı birisi.. ama her nedense ailem beğenmiyorBizimkilerde de var. Hatta ırkçılığında ötesinde o kötü bu kötü. İşini beğenmezler falan
Suan zorlugu aileden gorusmek istegi olunca esim tepkileniyo.. dugunune gelmeyen kisilerle nasil konusursun diye... beni hikaye coooook uzun :)eşinl
seninki de zormuş..Allah yardımcımız olsun
benim eşim bu konuda bana karışmıyor ..yani diyorki sonuçta senin ailen gitme falan diyemem ..ama ben kendim sildim onları benim için yok hükmündeler diyorSuan zorlugu aileden gorusmek istegi olunca esim tepkileniyo.. dugunune gelmeyen kisilerle nasil konusursun diye... beni hikaye coooook uzun :)
peki ailenin eşine tavırları nasıl şimdiSuan zorlugu aileden gorusmek istegi olunca esim tepkileniyo.. dugunune gelmeyen kisilerle nasil konusursun diye... beni hikaye coooook uzun :)
ben 5 yıllık evliyim hala ikna edemedim ailemi..ailem yuvamı yıkmak için elinden geleni yapıyor.
sizin aileleriniz neden istemediKonuyu doğru anladım mı bilmiyorum ama benim ve eşimin ailesi önce istemedi evlenmemizi. Nişanlıyorum ayrıldık hatta. Sonra yeniden barıştık şartları zorlaya zorlaya evlendik. Şimdi nereden evlendiysem diyorum gerçi ama neyse... Allah mutluluklar nasip etsin size de.
ya işte uzağa gelin gitmemi istemediler.niye istemiyorlar canım
Annen o tavrı sergilemese daha çok gelirmiş canim eşin.MasAllah Allah daimi mutlu etsinZor evlenenmi
Benim konum açılınnnn ..
3 kez tanışmadan istemiyoruz sonucunda.
6 kez istendim ..
Babam asla vermem dedi
Her ay komşular birkaç sefer daha vermeyin de baklava börek pasta yiyelim diye dalga geçiyorlardı ..
Babam onlar gider gitmez çikolata baklava ne varsa komşulara veriyordu
Eşim babalar gününde yılmadı benim babam vefat etti sen benim babam sayılırsın diye hediyeler alıp gelmişti ( Babamla babası çok benziyormuş isimleride aynı)
Babam 6 saat suratına bakmadı hediyeler önünde asla açmadı poposunu eşime dönüp oyun oynadı telefonla.
Eşimde utandı kalkamadı köşedeki hali hale gözümün önünde .
Sonra eşim kalktı utana sıkıla ..
Annem eşim gittikten bir saat sonra odaya girdi oğlan sesini çıkartmıyor saygısında ayıp bey yaptığın yeter artık allahın selamını almadı bir çocuğa nasılsın demedin içim parçalandı seni babası yerine koymuş dedi ..
Babam çağırın bakalım çoçuğu dedi .
Eşim hala ev yolundaymış .
Aradım hemen gel babam çağırıyor diye .
Eşim koştur koştur geldi içeri girdi ..
Babam nasılsın dedi .
Eşimde iyiyim sağolun dedi ..
Babamda tamam şimdi gidebilirsin dedi
Şimdi can çiğerler
Neden istemedin sen ne kadar direndin canım?Konuyu doğru anladım mı bilmiyorum ama benim ve eşimin ailesi önce istemedi evlenmemizi. Nişanlıyorum ayrıldık hatta. Sonra yeniden barıştık şartları zorlaya zorlaya evlendik. Şimdi nereden evlendiysem diyorum gerçi ama neyse... Allah mutluluklar nasip etsin size de.
Benim evleneceğimden bile haberim yoktu birlikte yaşıyoduk aynı şekilde. Tatildeydik Amsterdamda kanal turu sırasında bi evlenme teklifi akabinde ertesi gün Roterdam elçiliğinde bi nikah (elbisem bile hazırmış meğer). Aileme nikah cüzdanıyla gittim dönüşte. 5 gün sonra türkiyede çoğu arkadaşımız olan 50-60 kişilik küçük bi kutlamayla olayı kapattıkSöz nişan bohça vs. Hiç biri bize göre değildi . Sırf başkaları mutlu olsun diye kendimi neden mutsuz edeyim ? Çocuk yaşta da evlenmedimailemin tanıdığı bildiği , aynı evde yaşadığım, herşeyi paylaştığım adam için kimden ne onayı alacağım ? Evlenelim biz ya dedik, gün almaya gittik . Ertesi güne vardı aldık , evlendik. Bir daha dünyaya gelsem yine bu adamla böyle evlenirim
Çok süper değil mi :) ömür boyu anlatacak birşey :) stress yok birşey yok !Benim evleneceğimden bile haberim yoktu birlikte yaşıyoduk aynı şekilde. Tatildeydik Amsterdamda kanal turu sırasında bi evlenme teklifi akabinde ertesi gün Roterdam elçiliğinde bi nikah (elbisem bile hazırmış meğer). Aileme nikah cüzdanıyla gittim dönüşte. 5 gün sonra türkiyede çoğu arkadaşımız olan 50-60 kişilik küçük bi kutlamayla olayı kapattıkSevgiliylen eşimi pek beğenmiyo gibilerdi.. Şimdi benden daha aşıklar
Onun ailesi başta başım açık ve hayat şeklim onlara göre farklı diye istemediler. Benim ailem de eşimin burnundan kıl aldırmayan bir yapısı olduğundan mülayim sessiz saygılı birini bekledikleri için olsa gerek. Bir de kendi aramızda da tartışmalarımız ayrılıp barışmalarımız güven vermedi her iki aileye de sanırım.sizin aileleriniz neden istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?