Zor evlenenler?

Ama sizin durumda garip yani aynı memleket değil diye bu yaptıkları çok yanlış ya
işte yanlış olduğu için bende direttimÇok şükür kocam bana hem eş hem arkadaş hem anne baba..her boşluğumu dolduruyorr

Bizimkilerde de var. Hatta ırkçılığında ötesinde o kötü bu kötü. İşini beğenmezler falan
eşim her konuda benim çevremdeki insanlardan daha iyi yetiştirmiş kendisini..buna abilerim de dahil..hem de saygılı birisi.. ama her nedense ailem beğenmiyor

Konuyu doğru anladım mı bilmiyorum ama benim ve eşimin ailesi önce istemedi evlenmemizi. Nişanlıyorum ayrıldık hatta. Sonra yeniden barıştık şartları zorlaya zorlaya evlendik. Şimdi nereden evlendiysem diyorum gerçi ama neyse... Allah mutluluklar nasip etsin size de.

Suan zorlugu aileden gorusmek istegi olunca esim tepkileniyo.. dugunune gelmeyen kisilerle nasil konusursun diye... beni hikaye coooook uzun :)
benim eşim bu konuda bana karışmıyor ..yani diyorki sonuçta senin ailen gitme falan diyemem ..ama ben kendim sildim onları benim için yok hükmündeler diyor

sizin aileleriniz neden istemedi

Annen o tavrı sergilemese daha çok gelirmiş canim eşin.MasAllah Allah daimi mutlu etsin

Neden istemedin sen ne kadar direndin canım?

Benim evleneceğimden bile haberim yoktu birlikte yaşıyoduk aynı şekilde. Tatildeydik Amsterdamda kanal turu sırasında bi evlenme teklifi akabinde ertesi gün Roterdam elçiliğinde bi nikah (elbisem bile hazırmış meğer). Aileme nikah cüzdanıyla gittim dönüşte. 5 gün sonra türkiyede çoğu arkadaşımız olan 50-60 kişilik küçük bi kutlamayla olayı kapattık Sevgiliylen eşimi pek beğenmiyo gibilerdi.. Şimdi benden daha aşıklar

Çok süper değil mi :) ömür boyu anlatacak birşey :) stress yok birşey yok !
Mutluluklar

sizin aileleriniz neden istemedi
Onun ailesi başta başım açık ve hayat şeklim onlara göre farklı diye istemediler. Benim ailem de eşimin burnundan kıl aldırmayan bir yapısı olduğundan mülayim sessiz saygılı birini bekledikleri için olsa gerek. Bir de kendi aramızda da tartışmalarımız ayrılıp barışmalarımız güven vermedi her iki aileye de sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…