Zor evlenenler?

aynen:)

peki ailen eşine karşı nasıl
Çok kötü. Ben uzağa evlendim. Git gel yapmıyoruz 14 saatlik yol var. Özlüyorum ailemi ama öyle abartacak kadar değil. Eşim kendi memleketine bile gitmedi senin memleketinde yaşayalım dedi ama bizimkiler çok katılar gelmesin diyorlar

i
Aynen öyleee katılıyorum. Ama o dönem çok zorluydu etkisinden ben daha yeni çıkıyorum. Psikolojim alt üst olmuştu hiç gülmezdim
inanırmısın ben de aynı durumdayım..o kadar etkılendim ki düğün videolarımı hala izlemedim..ki eşim bazen izlemek ister ben bırakmam

neden problem ettilerki..?

i

inanırmısın ben de aynı durumdayım..o kadar etkılendim ki düğün videolarımı hala izlemedim..ki eşim bazen izlemek ister ben bırakmam
Herşey o kadar anlamsızdı ki o ara. İştende çıkmıştım sağlıkçıyım birine yanlış birşey yapsam allah korusun. Hep yatıyordum yemek günde belki 1 öğün

neden problem ettilerki..?
Aileler birbirine düşmandı. Çok kötü kanlı bıçaklı .. ama eşimin günahı ne. Aileye kızıp ona patlıyorlar işte. Ama uzaktayız ne onlara yakınız ne bizimkilere. Kendi halimizdeyiz görüşmek istemezlerse de problem yok daha yeniyiz ilerde ne olur bilemem tabi

Esim Tr dogma buyume ben yurt disi. Babam beni evin hizmetcisi soforu olarak kullanmaya calisti beni gelir kaynagi olarak goruyordu.. esimle tanistik istemedi. Babam esimle gorustugumu biliyordu 4 ay Trde kaldi. O sure zarfinda hic arastirmadi tuttu yurt disinda olan ablama arastirmasini istedi. Sonra laflar sozler cikardilar iftiralar (esimi taniyan birileri)
Olan biteni esime anlattim ayrilma noktasina geldik ama bana herseyi ispat etti ve ben direndim babama karsi dimdik durdum. Babam kimseyi sevmeyen ve yargisiz infaz eden cokta adaletli olmayan biridir...
Babama "bana elin oglu iyi bi hayat sunmasini istemen icin senin bana mukemmel bi hayat sunman gerekirdi... senin haksizliklarin kufurlerin adaletsizligin kadar kotu olmaz ya, iyilik yasicaksam ala kotuluk yasicaksamda amenna. Sana damat diye peygamber bile gelse onada bisey bulursun"dedim... ipler koptu 4 kere istemeden sonra verdi. Nisanlandiktan sonra bana cektirmeye devam etti.. suan 8kisilik aileden (eniste ve yegenler haric) 2 kisiyle gorusuyorum... hala esimi kabul etmediler bende tanimadigim bilmedigim bi sehire tasindim

Esimle evlendigime hic ama hic pisman olmadim cok sukur

eşinl
seninki de zormuş..Allah yardımcımız olsun

a

aynen..en önemlisi bence..Allah daim etsin mutluluğunuzu
Gece yattığımda ona bakarak uyumak kalkınca ilk onu görmek yetiyor. Ama işte dediğim gibi o dönemlerin etkisinden yeni yeni çıkıyorum. Baba evinden çıkarken ben mutluluk gözyaşı döktüm. Ailem kötü değildir çok iyiler haklarını yiyemem ama onlar düşman diye de bize bu eziyet fazlaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…