- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
aynen:)Hic bisey dogrulari babamin yuzune soylemekten baska hicbisey yapmadim.. illAllah dedi herhalde... babamla oldu bitti sorunlarim vardi sirf canimi yakmak icin ne lafla kufurler sozler cikardida basaramadi ayirmaya... Allah evet dedikten sonra 1000 kisi hayir desin ne yazar :)
Aileler birbirine düşmanneden istemediler
peki ailen eşine karşı nasılAileler birbirine düşman
Aynen öyleee katılıyorum. Ama o dönem çok zorluydu etkisinden ben daha yeni çıkıyorum. Psikolojim alt üst olmuştu hiç gülmezdimaynen:)
Çok kötü. Ben uzağa evlendim. Git gel yapmıyoruz 14 saatlik yol var. Özlüyorum ailemi ama öyle abartacak kadar değil. Eşim kendi memleketine bile gitmedi senin memleketinde yaşayalım dedi ama bizimkiler çok katılar gelmesin diyorlarpeki ailen eşine karşı nasıl
inanırmısın ben de aynı durumdayım..o kadar etkılendim ki düğün videolarımı hala izlemedim..ki eşim bazen izlemek ister ben bırakmamAynen öyleee katılıyorum. Ama o dönem çok zorluydu etkisinden ben daha yeni çıkıyorum. Psikolojim alt üst olmuştu hiç gülmezdim
neden problem ettilerki..?Çok kötü. Ben uzağa evlendim. Git gel yapmıyoruz 14 saatlik yol var. Özlüyorum ailemi ama öyle abartacak kadar değil. Eşim kendi memleketine bile gitmedi senin memleketinde yaşayalım dedi ama bizimkiler çok katılar gelmesin diyorlar
Herşey o kadar anlamsızdı ki o ara. İştende çıkmıştım sağlıkçıyım birine yanlış birşey yapsam allah korusun. Hep yatıyordum yemek günde belki 1 öğüni
inanırmısın ben de aynı durumdayım..o kadar etkılendim ki düğün videolarımı hala izlemedim..ki eşim bazen izlemek ister ben bırakmam
Aileler birbirine düşmandı. Çok kötü kanlı bıçaklı .. ama eşimin günahı ne. Aileye kızıp ona patlıyorlar işte. Ama uzaktayız ne onlara yakınız ne bizimkilere. Kendi halimizdeyiz görüşmek istemezlerse de problem yok daha yeniyiz ilerde ne olur bilemem tabineden problem ettilerki..?
malesef iyi değiliz ..daha doğrusu eşim elinden geleni yaptı ailem hep tersledi şimdi de eşim artık ailen benim için bitti diyor Tabi haklıŞuan iyi değil misiniz ailenle
Esim Tr dogma buyuma ben yurt disi. Babam beni evin hizmetcisi soforu olarak kullanmaya calisti beni gelir kaynagi olarak goruyordu.. esimle tanistik istemedi. Babam esimle gorustugumu biliyordu 4 ay Trde kaldi. O sure zarfinda hic arastirmadi tuttu yurt disinda olan ablama arastirmasini istedi. Sonra laflar sozler cikardilar iftiralar (esimi taniyan birileri)
Olan biteni esime anlattim ayrilma noktasina geldik ama bana herseyi ispat etti ve ben direndim babama karsi dimdik durdum. Babam kimseyi sevmeyen ve yargisiz infaz eden cokta adaletli olmayan biridir...
Babama "bana elin oglu iyi bi hayat sunmasini istemen icin senin bana mukemmel bi hayat sunman gerekirdi... senin haksizliklarin kufurlerin adaletsizligin kadar kotu olmaz ya, iyilik yasicaksam ala kotuluk yasicaksamda amenna. Sana damat diye peygamber bile gelse onada bisey bulursun"dedim... ipler koptu 4 kere istemeden sonra verdi. Nisanlandiktan sonra bana cektirmeye devam etti.. suan 8kisilik aileden (eniste ve yegenler haric) 2 kisiyle gorusuyorum... hala esimi kabul etmediler bende tanimadigim bilmedigim bi sehire tasindim[/QUOTE
Eşinle iyi misin
Ya önemli olan bu. Artık senin ailen eşin sakın üzülme senEsimle evlendigime hic ama hic pisman olmadim cok sukur
seninki de zormuş..Allah yardımcımız olsunEsim Tr dogma buyume ben yurt disi. Babam beni evin hizmetcisi soforu olarak kullanmaya calisti beni gelir kaynagi olarak goruyordu.. esimle tanistik istemedi. Babam esimle gorustugumu biliyordu 4 ay Trde kaldi. O sure zarfinda hic arastirmadi tuttu yurt disinda olan ablama arastirmasini istedi. Sonra laflar sozler cikardilar iftiralar (esimi taniyan birileri)
Olan biteni esime anlattim ayrilma noktasina geldik ama bana herseyi ispat etti ve ben direndim babama karsi dimdik durdum. Babam kimseyi sevmeyen ve yargisiz infaz eden cokta adaletli olmayan biridir...
Babama "bana elin oglu iyi bi hayat sunmasini istemen icin senin bana mukemmel bi hayat sunman gerekirdi... senin haksizliklarin kufurlerin adaletsizligin kadar kotu olmaz ya, iyilik yasicaksam ala kotuluk yasicaksamda amenna. Sana damat diye peygamber bile gelse onada bisey bulursun"dedim... ipler koptu 4 kere istemeden sonra verdi. Nisanlandiktan sonra bana cektirmeye devam etti.. suan 8kisilik aileden (eniste ve yegenler haric) 2 kisiyle gorusuyorum... hala esimi kabul etmediler bende tanimadigim bilmedigim bi sehire tasindim
Eşinle iyiysen boşver senin yuvan başka soyadın başka artıkmalesef iyi değiliz ..daha doğrusu eşim elinden geleni yaptı ailem hep tersledi şimdi de eşim artık ailen benim için bitti diyor Tabi haklı
aynen..en önemlisi bence..Allah daim etsin mutluluğunuzuYa önemli olan bu. Artık senin ailen eşin sakın üzülme sen
Gece yattığımda ona bakarak uyumak kalkınca ilk onu görmek yetiyor. Ama işte dediğim gibi o dönemlerin etkisinden yeni yeni çıkıyorum. Baba evinden çıkarken ben mutluluk gözyaşı döktüm. Ailem kötü değildir çok iyiler haklarını yiyemem ama onlar düşman diye de bize bu eziyet fazlaydıa
aynen..en önemlisi bence..Allah daim etsin mutluluğunuzu
Ama sizin durumda garip yani aynı memleket değil diye bu yaptıkları çok yanlış yaa
aynen..en önemlisi bence..Allah daim etsin mutluluğunuzu
evet hiç söylemeden ilk defa babama bi sevgilimi söylemedim odaonun seveceği damat adayıymış diğer ikisini dövdü deEvet ya yanlış yere açmışım canım konuyu :))
Kaçtın mı hiç söylemeden mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?