Zor günler. .

Dardafirarda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2018
39
9
1
35
Merhaba arkadaşlar. Eşimle kavga ettik. O beni kırdı bende onu. 3 haftadır konuşmuyor. Yaşayacaksan böyle ayrı odalar ayrı hayatlar dedi. 2 çocugum var. Bu bilmem kaçıncı olayımız aileler duyarsa son şansımız. Ne yapacagımı bilmiyorum. . Yardım edin. .

N
Yaşayacaksan böyle ayrı odalar ayrı hayatlar dedi.
Düzelme şansı yoksa ya ayrı oda ayrı hayatları kabul edeceksiniz ki çok saçma kabul etmiyorsaniz boşanma fikrini düşünün umarım mutlu olacağınız bir sonuç olur allah yardımcınız olsun .

Aynı ev içinde 3 hafta nasıl konuşulmadan durulur ben hiç anlamam :/
Dilerim problemleriniz çözülür ama sizin yazdığınızdan gördüğüm kadarıyla çok kez yaşanmış böyle şeyler ... belki de artık birşeyler bitmiştir . Açıkçası eğer birşeyler düzelmiyorsa ben aynı evde yaşayıp, konuşmayıp ama onun yemeğini , hizmetini yapacağıma, ayrılmayı tercih ederdim. Ama tabi herkes kendi yaşadığını bilir . Hakkınızda hayırlısı :KK57:

2 küçuk cocugum var. Ne yapacagim bilmiyorum. Nefesim kesiliyor. Dayak hakaret hepsi oldu sustum bu durumu nasıl atlatacagim

2 küçuk cocugum var. Ne yapacagim bilmiyorum. Nefesim kesiliyor. Dayak hakaret hepsi oldu sustum bu durumu nasıl atlatacagim
Aileniz arkaniz da mı ? Hatayı malesef ki susarak yapmışsınız evet 2 çocukla boşanmak zor olur ama şiddet olan bir evde durmaktan daha zor olamaz .

Aynı ev içinde 3 hafta nasıl konuşulmadan durulur ben hiç anlamam :/
Dilerim problemleriniz çözülür ama sizin yazdığınızdan gördüğüm kadarıyla çok kez yaşanmış böyle şeyler ... belki de artık birşeyler bitmiştir . Açıkçası eğer birşeyler düzelmiyorsa ben aynı evde yaşayıp, konuşmayıp ama onun yemeğini , hizmetini yapacağıma, ayrılmayı tercih ederdim. Ama tabi herkes kendi yaşadığını bilir . Hakkınızda hayırlısı :KK57:
Bi yaşli babam var. Zaten boşanmak istedigini söyledi. Kafayı yiyecegim cok yalnizim bu olayi kimse bilmiyor

Valla sorun zaten dayak -hakarete susmanız ...
bugün kendi çocuklarımızı dövmüyoruz, bir erkek karısını dövüp sonra canı istediğinde nasıl koynuna alır aklım almıyor :(
Erkek gücü ile kadın bir değil , tabii ki dövmek istese döver ama siz ne diye kabul edip , devamına izin veriyorsunuz ki ? Çocuklarınız bu ortamda büyüsün daha mı iyi ? Yarın bir gün belki de onlarda sağlıklı evlilik yapamayacak çünkü ailenin böyle birşey olduğunu düşünecekler ... kendinize acımıyorsanız , çocuklarınıza acıyın ...

Bunların hepsi olduysa ve huzursuzluğunuz kavganız ilk değilse neyi bekliyorsunuz ayrılmak için.çocuk demeyin lütfen,lakin çocuk sadece bahane oluyor

Bi yaşli babam var. Zaten boşanmak istedigini söyledi. Kafayı yiyecegim cok yalnizim bu olayi kimse bilmiyor
Ya pardon da ? Adam sizi dövdüğünde kafayı yemiyorsunuz da boşayacağım diyince mi yiyorsunuz ? Dayak yemek , kocasızlıktan daha mı cazip bir seçenek ?
Yapmayın allah aşkına ..

Ya pardon da ? Adam sizi dövdüğünde kafayı yemiyorsunuz da boşayacağım diyince mi yiyorsunuz ? Dayak yemek , kocasızlıktan daha mı cazip bir seçenek ?
Yapmayın allah aşkına ..
Bu son sadece ailem babam cok uzuluyo sebebi olacagim adamin. Ailemde boşanan yok. Beni üzen evlatlarım. Yoksa artık sevmedigini biliyorum

Belki de birbirinize uygun değilsiniz.
Defalarca sorun yaşamış ve bir evliliği temelinden sarsacak şeyleri deneyimlemişsiniz.
Olmuyorsa olmuyordur, zorlamayın.
Belki ayrı hayatlar herkes için daha iyi sonuçlar getirir.
Boşanmak, dünyanın sonu değil.

Ailem gelme demez onlarda bikti hep şikayet edildim aileme. .
Ozaman ailenizin yanına gidin hem şiddet hem hakaret hem de boşanmak istiyor ne diye kalacaksınız o evde ? Lütfen duygularınizi bir kenara bırakın mantıklı düşünün evet zor çok zor ama kalmak için bir sebep yok yok.

Ozaman ailenizin yanına gidin hem şiddet hem hakaret hem de boşanmak istiyor ne diye kalacaksınız o evde ? Lütfen duygularınizi bir kenara bırakın mantıklı düşünün evet zor çok zor ama kalmak için bir sebep yok yok.
Bilmiyorum sadece ben vazgecmek istemiyorum. O vazgecsin diye bekliyorum. Bilmiyorum

Bilmiyorum sadece ben vazgecmek istemiyorum. O vazgecsin diye bekliyorum. Bilmiyorum
Anlattığınıza göre o vazgeceli çok olmuş Diyelim ki dediginiz gibi ;
Kalıp şiddete hakarete maruz kalmak mi ?
Baba evinde 2 çocukla daha huzurlu olmak mı ?

Yahu millet bosanmak ister bosanamaz adam seni oldururum diye tehdit eder, sizinki hem dayak atiyor ve siz bosanmak istiyor diye agliyorsunuz
Üzuntum hayal kırıkligim cok sey yasadim psikolojik olarak. Cocuklarh
Dayak ve hakaretten sonra devam edebildiyseniz küs olarak da devam edersiniz...[/QUOTE ailesine her şeyi yansıtıyor çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşayacagım diye. Yakında memlekete gidecegiz

Back
X