- 29 Aralık 2020
- 573
- 474
- 23
Amin durumu iyiye gitti tahlilleri iyi cikti ama korona tam atlatmis degil sadece ağirken orta olduO zaman isi cok daha kolay rabbim tez zamanda kavustursun size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin durumu iyiye gitti tahlilleri iyi cikti ama korona tam atlatmis degil sadece ağirken orta olduO zaman isi cok daha kolay rabbim tez zamanda kavustursun size
Toparlar zamanla ben ilacsiz atlattim ( emzirdigim icin ) yaklasik 2 ay oldu hafif atlattim sayilir oksurugum yeni gecmeye basladi. Bi sure evimi bile temizleyemiyodum ertesi gun yorgunluk oksuruk krizleri vs. Agir bi hastalik toparlicak zamanla insallah biraz sabirAmin durumu iyiye gitti tahlilleri iyi cikti ama korona tam atlatmis degil sadece ağirken orta oldu
Oncelikle cok gecmis olsun insallah iyilesir babaniz bundan 8 ay once ben 38 yasinda ablami kovidden kaybettim ilk hastaneye yattiginda ablaminda cigerlerinin %25ine kadar inmis hastanede bir kac gun yatacak dediler fakat birdaha hastaneden cikamadiHepinize öncelikle selamlar..Arkadaş konu basligimda oldugu gibi cok zor günler geçiriyorum beni burdan birileri tanir cok aktif olmasamda gelirim.Derdimi anlatmak istiyorum kendimi çok yalniz hissettim biraz düsüncelerinizi öğrenmek istiyorum.Türkiyede sakin bir hayatım vardı evlendim yurtdisina aileden ayri burada yan sehirde ablam var arada bri görürüm.Neyse ehliyetimi aldim bebek sahibi oldum hersey güzel giderken tabj bu sıra zarfın 1 kere tek Turkiyeye gittim ailem uzak oğlum çok zordu durmuyordu 3 yil kaynanamla yasadim cekilmezdu evimi ayirdim iş buldum iyi gidiyordu hersey sonra cocugum kreşe gidince otizm oldugu farkedildi dünyam basima yikildi işi biraktim şuan çocuğumla ilgileniyorum bu yüzden Türkiyeye gitmeyi yine erteledim dünde babamın 1 gün öncesinde rahatsizlanip hastaneye kaldirildigini haberini aldim kovid oldugu akcigerlerinin su aldigini yoğun bakimda ama durumu şuan iyi ama zamanla ne olur bilemiyorum dua istedim burdan karsilik verdiniz tesekkur ederim zaten oğlumun hastaligiyla mücadele ederken iyi degilken babama çok düskünüm onun haberini aldım hiç iyi değilim çok ağır geliyor eşim uzun süre evde yok çalışıyor biliyorum Allahim var ama kendimi şuan çok caresiz hissediyorum bu zor günler gecermi kendimi buraya attim birilerinden birseyler duymak istiyorum kovid geciren yakinlariniz toparlandimi internetten baktikca durumlari daha cok aci cekiyorum
Buraya geldigime cok pismanim inanin oğlumun suan hastaligi olmasaydi asla burada durmazdim Insallah sagolun❤Of yurtdışında yaşamanın en büyük handikapı bu ya. Ki maalesef çok istememe rağmen sırf bana ihtiyaçları olduğunda yanlarında olayım diye, Allah uzun ömürler versin bir ölüm haberinde yahut ağır hastalıkta hemen ulaşayım diye bu ihtimali ebedi sildim hayatımdan. İnsan kim için yaşamalı
Hastanede çalışıyorum kimyagerim fakat yoğun bakımlara sıklıkla giriyorum. Bu hasta buradan dönemez dedikleri çok hasta çıktı yoğun bakımdan. İnşallah babanız da en kısa zamanda iyileşecektir.
Buraya geldigime cok pismanim inanin oğlumun suan hastaligi olmasaydi asla burada durmaOf yurtdışında yaşamanın en büyük handikapı bu ya. Ki maalesef çok istememe rağmen sırf bana ihtiyaçları olduğunda yanlarında olayım diye, Allah uzun ömürler versin bir ölüm haberinde yahut ağır hastalıkta hemen ulaşayım diye bu ihtimali ebedi sildim hayatımdan. İnsan kim için yaşamalı
Hastanede çalışıyorum kimyagerim fakat yoğun bakımlara sıklıkla giriyorum. Bu hasta buradan dönemez dedikleri çok hasta çıktı yoğun bakımdan. İnşallah babanız da en kısa zamanda iyileşecektir.
Ha birde durumu ciddiyeti korurken akcigerleri su almis zatürrr gecme riski vardi idrar iltihabi gec kalinsaydik tüm vücuda yayilabilirdi babamda kismi felc var düsmü ayak hissiyatini tamamen kaybetmisti canim babam yuzu gozu yara icinde ambulansla goturmusler cok sukur cok sukur aşiliydi güclüydü babam ama suan devamli ilac aliyor devamli uyuyor sanirim sizde bilirsiniz buyuk biseyle mucadele ediyor yorgun Halil Ağam derim ona ortalik bir sakinlessin tam iylessim babama gidecegm yaninda oturmasam dahi birbirimizi gorelim cok sukur cok Allahim bize bagisladi lutfen dikkatli olalim babamin boyle olacagi aklimin ucundan gecmezdiOf yurtdışında yaşamanın en büyük handikapı bu ya. Ki maalesef çok istememe rağmen sırf bana ihtiyaçları olduğunda yanlarında olayım diye, Allah uzun ömürler versin bir ölüm haberinde yahut ağır hastalıkta hemen ulaşayım diye bu ihtimali ebedi sildim hayatımdan. İnsan kim için yaşamalı
Buraya geldigime cok pismanim inanin oğlumun suan hastaligi olmasaydi asla burada durmaOf yurtdışında yaşamanın en büyük handikapı bu ya. Ki maalesef çok istememe rağmen sırf bana ihtiyaçları olduğunda yanlarında olayım diye, Allah uzun ömürler versin bir ölüm haberinde yahut ağır hastalıkta hemen ulaşayım diye bu ihtimali ebedi sildim hayatımdan. İnsan kim için yaşamalı
Ha birde durumu ciddiyeti korurken akcigerleri su almis zatürrr gecme riski vardi idrar iltihabi gec kalinsaydik tüm vücuda yayilabilirdi babamda kismi felc var düsmü ayak hissiyatini tamamen kaybetmisti canim babam yuzu gozu yara icinde ambulansla goturmusler cok sukur cok sukur aşiliydi güclüydü babam ama suan devamli ilac aliyor devamli uyuyor sanirim sizde bilirsiniz buyuk biseyle mucadele ediyor yorgun Halil Ağam derim ona ortalik bir sakinlessin tam iylessim babama gidecegm yaninda oturmasam dahi birbirimizi gorelim cok sukur cok Allahim dikkatli olalim babamin boyle olacagi akliminOf yurtdışında yaşamanın en büyük handikapı bu ya. Ki maalesef çok istememe rağmen sırf bana ihtiyaçları olduğunda yanlarında olayım diye, Allah uzun ömürler versin bir ölüm haberinde yahut ağır hastalıkta hemen ulaşayım diye bu ihtimali ebedi sildim hayatımdan. İnsan kim için yaşamalı
Basiniz sagolsun ablaniz asilarini olmusmuydu bunlar önemli ablaniz altta yatan hastaligi varmiydi babam sadece yasli 70 yasinda altta yatan bir hastaliği yok suan ciddi bir durum yok.Ablaniz icin ciddi bir durum yok denilmedimi durum ciddiyken nasil eve göndeririz derler inananilmaz tedavisi akcigerlerden o siviyi almak bunlarda tedavi sayilir.Babam kendi ayaklari uzerinde yuruyor ihtiyaclarini karsilayabiliyor.Allahim hayir hic öyle dusunmek istemiyorumOncelikle cok gecmis olsun insallah iyilesir babaniz bundan 8 ay once ben 38 yasinda ablami kovidden kaybettim ilk hastaneye yattiginda ablaminda cigerlerinin %25ine kadar inmis hastanede bir kac gun yatacak dediler fakat birdaha hastaneden cikamadibir kac tane tanidigim dr var onlarla konustugumda bu hastaligin tedavisi yok nabza gore serbet veriyoruz en iyisi bu hastaliga yakalanmamak demisti.
Amin sagolun ❤Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin babanıza ve oğlunuza
Ama babamin durumu ciddiydi ciğerleri su toplamisti.Anliyorum insallah Alalh razi olsun dua edin lutfen babamaToparlar zamanla ben ilacsiz atlattim ( emzirdigim icin ) yaklasik 2 ay oldu hafif atlattim sayilir oksurugum yeni gecmeye basladi. Bi sure evimi bile temizleyemiyodum ertesi gun yorgunluk oksuruk krizleri vs. Agir bi hastalik toparlicak zamanla insallah biraz sabir
Arkadaslar sizde bilin hemsire olupta merhamet vicdanli olunacak diye birsey yok.Kac gundur migreni kalkan annem son derece migreni yuksek asilarla sakinlesen annemin kovid 19 lu babamin yaninda migreni tutmus hemsireler annemi azarlayip biz senin gözünmüyüm biz senin başin miyiz diye azarlamislar hepsi cok kotü davraniyormus anneme bana söylemedi kuzenime söylemis annem goruntulu aradim cok kotuydu baska hastalarda gelince makine sesi iyice cok oluyor ben kardesimle konustum doktorlara söylemesi icin ama hala buna ragmen kötü muamele edip ilgilenilmiyorsa yakinimiz olan saglik bakaniyla görüşeceğim ailem sahipsiz degildir kimseye bu sekilde maruz biraktirmam bu böyle bilinsin !!!!!!!!!!
Uyarimizi yapacağiz ben Ailemle ilgilenecek kardesimle görüstüm buna rağmen ilgilenilmez ayni durum yaşanilirsa saglik bakanimizla görüsecegim onlar birseyi bilmiyorlar oysa saglik bakani yakinim onla görüşecek kadar yakinim kimseyi isinden etmem ama kusura bakmasinlar ya isini hakkiyla yapacak yada sabrin yoksa yapamiyorsan bakamayacaksan hastalara ustelik azarliyorsaniz kotu muameleye gösteriyorsaniz bedelini ödeyeceksinizAcikcasi cok merak ettim saglik bakaniyla gorusunce ne olacak. Gorustukten sonra bize de durum bildirirseniz buraya sevinirim
Birde ne olacak demeyin lütfen bakanim koca Türkiyeyle kovid konusunda basari göstermis ilgilenmis bizlemi ilgilenemeyecek ne olacak uyari alacak herkes haddini bilecekAcikcasi cok merak ettim saglik bakaniyla gorusunce ne olacak. Gorustukten sonra bize de durum bildirirseniz buraya sevinirim
Bende onu soylemeye calistim ben hafif atlatmama ragmen toparlamam zaman aldi moralinizi yuksek tutun tedavi suresi zaman alabilir agir gecirmis rabbim tez zamanda evine saglikla donmesini nasip etsinAma babamin durumu ciddiydi ciğerleri su toplamisti.Anliyorum insallah Alalh razi olsun dua edin lutfen babama
Amin cok zor babam en cok bana duskundu bende ona onun nefesi kesilirse benim kesilmistir inan hicbise eskisi gibi olmayacak umutlandirdiniz beni sevindim.Biktim bu hayattan cok aci aklima geliyorda kucukken bir dizi vardi ya aci hayat hani gülü kilitlemis hapsedilmis bir fotograf daha ortaokula gidiyordum o resmi cizmistim resim konusunda iyiyim hoca dolasiyor millet ev dag cizerken oyle buyuk harflerlede Aci Hayat yazmistim hemen kopardi ögretmenin Zeynep yapma bunu sayfa silkeledi savurdu hayat zaten aci o günden sonra o ögretmenim hep üstümde durdu hicbir zaman beni ezdirmedi kotü davranan ögretmenlere karsi derdimi ona anlatirdim zoraki o hakkimi arardi nede çok hakliymisim be ögretmenim hayat gercekten acı..Ama babam bebekliginde menenjit atlatmis kismi felc sadece biraz zor yuruyor bunumu atlatmayacak Allahim aci konusunda guclu olamiyorum ya sabir..zaten deresyondayim ama aklim basimda hele sukur intihari hic dusunmem kolaya kacmak benim icin sacma.Bu yuzden guclu durmaya calisiyorum iyiki varsiniz arkadaslarBende onu soylemeye calistim ben hafif atlatmama ragmen toparlamam zaman aldi moralinizi yuksek tutun tedavi suresi zaman alabilir agir gecirmis rabbim tez zamanda evine saglikla donmesini nasip etsin