- 15 Mart 2021
- 223
- 80
- 48
- 35
Ablam kasim ayinin

Ablam hasta oldunda henus asi yoktu turkiyede herhangi bir rahatsizligi yoktu sadece panikatagi vardi nefes alamiyorum diye hastaneye gidiyor drlar testi negatif ciktigi icin panik ataktan supheleniyor hastaneye yatiriyorlar 5 gun kontrol amacli ama cikamadi 14 gun sonunda cansiz bedeni cikti butun organlarini sarmis virus zaten olmeden 3 4 gun oncesinden drlar dedi yogun bakimdan ciksada onceki gibi olmasini beklemeyin rabbim kimseye yasatmasin 2 ay mezara gitmeyi yasakladilar butun vucudunu sardigi icin hala o soku atlatamiyorum 2.5 yasinda evladida vardi annesiz kaldiBasiniz sagolsun ablaniz asilarini olmusmuydu bunlar önemli ablaniz altta yatan hastaligi varmiydi babam sadece yasli 70 yasinda altta yatan bir hastaliği yok suan ciddi bir durum yok.Ablaniz icin ciddi bir durum yok denilmedimi durum ciddiyken nasil eve göndeririz derler inananilmaz tedavisi akcigerlerden o siviyi almak bunlarda tedavi sayilir.Babam kendi ayaklari uzerinde yuruyor ihtiyaclarini karsilayabiliyor.Allahim hayir hic öyle dusunmek istemiyorum![]()