Zor günlerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babami kaybettik gittim pazar gece saat 2 de kalbi durmus pazarteside cikartilacakti belki eger durumu hala iyiyse aniden kalbi durmus mudahaleye ragmen kurtulamamis 5 dk hayatini kaybetmis .Canim gitti arkadaslar ne olur dikkat edin.Babamin kovidi agir degildi akciger uzeri hafifti hicbir nefes sikintisi cekmedi grip gibiydi kalbi yorgun düstü birazda stres yapti korktu sanirim.Kalp yetmezligi gibi.hatta dediler kovidden ölelim yazalimmi cunku hafifti kovid dolayisiyla gittigini dusunmuyoruz hayir dedik kovid yazin kovid babami bu hale getirdi yasliyi hastayi kesinlikle cok etkiliyor cok zor cok Allah kimseye yasatmasin
Başınız sağolsun...cennette karsilayaniniz olsun. Bir resim var bilir mısınız...adı cennette ilk buluşma. Ben bir yakınımı kaybedince hep o resim gelir aklıma ve acım biraz da olsa hafifler. Allah sabır versin size.

Hepinizden Allah razi olsun ben babami 4 yil oldu görmeyeli bir vedalasmam olmadi beni terketti gibime geliyor kabullenmek zaten en zor sey ağlayamiyorsun agliyorsun ama su gibi akiyor icine zehir gibi gidiyor sanki nefesim arada kesiliyor arkadaslar ilk defa bunla suan mucadele ediyorum zaten yemek yiyemiyorm aç oldugunu biliyorsn birseyler gitmiyor çok zor gece uyuyamiyorm nefrsim daraliyor bugün 6.ci günü ölümünün Allahim nasil buruk birsey mezarina zorla goturduler yoksa rahat edemem kabullenmedigim icin yapmayin gidip cikartirip dayanamam ölürüm gittim arkadaslar babam sanki hissetti gözümde mezari titriyor sanki heyecanlanir gibi cok degisik bir his bir parcan topragin altinda yani bostu vasiyetim dedim beni yanina gömün daha gencsin sana kalmaz diyorlar yapma etme.Buruk bir hüzün çöküyor insana hemen gömmüsler babama bu hastaligi ölümü yakistirmadim bu kadarmi sevenin vardi güzel insan diye bahsediyorlar senden dayanacagim baba sen uzulme orada biliyorum sende istemezsin burada aci cekip uzulmemi bana diyorlar yapma lutfen yok diyorum babam orada rahatsiz olur.Yetim kaldik ha babam yasasaydi kismi felci oldugu icin ayaklarindan olmus gucunun kaybetmis yatalak olurdu zaten son zamanlardada baya hissiyatini kaybetmis babam arkadaslar hicbir zaman utanmadi isyan etmedi neden ayaklarim böyle neden beni 37 yasinda evlendirdiler bana calismaz deli muamelesi yaptilar ama evlendi o dediginiz adam 3 cocugu oldu cok iyi adam diyorum be..mutlu bir evliligi..tertemiz gitti aci cekmeyerek uykusunda..cennetlik dediler cennetlik herkesmi seni sever kimse sana yakistitamadi canim babam diyorum bende arkadaslar Allahim göndersin son kez bir sarilayim doya doya kimseye söylemem Allahim.. :( yaoacagimiz birsey yok dua etmekten onu unutmamak annemi sahiplenmek onu en iyi yerde tutmak insan babasini kaybedince korkak oluyormus her bir telefon annemin ölüm korkusuda sariyor seni.Artik hersey eskisi gibi olamayacagini anliyorsun.Acinin en diblerini yasiyorum saglikla sinaniyorum..Olsun derdi verende dermani verende sensin Allahim dayanama gucu ver..Diyecegim lutfen aile bağlarinizi sagliginiza dikkat edin.Yapacagim diye beklemeyin ölüme care yok.Fani dünya keske hep cocuk kalsakta dizimin acisina bir yanayim nede dogru bir sözmüs ..Elinizdeki cocugunuza simsiki sarilip hayata devam edin pes etmiyorum isyanda artik Allahin takdiri oglum boyle babami alma ne olur dayanamam derdim eve geldim arkadaslar oglumda biraz iyilesme gordum daha sakin olmus ins.daha da iyi olur.Hersey güzel olsun arkadaslar

4 yasinda ben diyorum simdi gideyim iceri akmazlarmis annemde babamla kaliyor hastanede bide diyor sakin gelme göstermiyorlar çocugunda hasta olur sakin çocugun durmaz diyor bilemiyorum ne yapacagimi
Doğru söylemiş anneniz.Hiç bir şekilde görüştürmüyorlar. Uzaklarda olduğuniz için daha da çok endişelenmekte haklısınız.
Yakınımız 1,5 ay yattı yoğun bakımda entübe edildi. Şimdi gayet iyi işine de başladı. Sadece kontrollerine gidiyor. Merak etmeyin babanız iyi olacaktır. Geçmiş olsun. Gücünüzü sabrınızı çocuğunuza verin.Sifalar dilerim 🙏

[/QUOTE]
Doğru söylemiş anneniz.Hiç bir şekilde görüştürmüyorlar. Uzaklarda olduğuniz için daha da çok endişelenmekte haklısınız.
Yakınımız 1,5 ay yattı yoğun bakımda entübe edildi. Şimdi gayet iyi işine de başladı. Sadece kontrollerine gidiyor. Merak etmeyin babanız iyi olacaktır. Geçmiş olsun. Gücünüzü sabrınızı çocuğunuza verin.Sifalar dilerim 🙏
³
Hayir babami kaybettik doktorlar birle saskin ve soktaydi covidi agir degildi yani yogun bakima yeni alinmisti sadece tansiyonu dustu biraz uzulmus ondan koydular kendini iyi hissediyordu kalbi durmus entübe bile edilmedi yarina cikacakti Ani bir kalp durmasi hatta dediler kovidden dolayi öldügü dusunmuyorz ama kovid agirlastirdi gucu kalmadi kalbi dayanmadi kovidden ölmedi yazmayalim kalpten kriz gibi yazalim dediler yapmadik babamin kriz yasamasininda bir sebebi var kovid yazdik hayatimizin şoku yarin cikmasini beklerken cenazesi geliyor Allah kimseye yasatmasin :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X