Zor günümde yanımda olmadı...

Üslup sıkıntısı var işlememiş ağaç mamülünüzde.
"aşkım ben 2.kez temize geçiyorum, senin için yazmaya üşenirim ama istersen fotokopi çektireyim notlarımı" dese sıkıntı kalmayacak.
Bu erkek milletinin hepsi mi aynı olur, hepsi mi fabrika üretimi gibi arkadaş anlamadım.

Sevgisini test etmeye neden ihtiyaç duydunuz size uzak mı gelmeye başladı? İstediğiniz şey bana çok gereksiz gibi geldi ama ikinize göre başkasının defterine kendi defterini kopyalamak normalse ve yine de hayır demişse olay değişir.

ben sok. okul biteli 10 sene oldu. ozamanlar bile herseyi laptobda birine yazdirip hepimize printletiyorduk. ztn konu neyse internetde bir sürü youtubdan tut heryerde bilgi vardir

Gereksiz yere alınmışsın aldığı notu seninle paylaşmasa tamamda üçüncü kez yeniden yazmanın anlamı yok gerçekten fotokopi diye bir nimet varken.

İnsanların birbirini veya ilişkisini, test etmek denemek için olmayan şeyler üzerinden oyun kurmalarını hiçbir zaman anlamadım anlayamayacağım sanırım. İsteğiniz gerçekten saçma neden aynı notu yazsın sizin için tekrar, fotokopi makinesi var. Hadi onu geçtim kendi yazdığı notun fotoğrafını çeker gönderir size ordan okursunuz. Siz üstelik yazmasını da istemiyorsunuz adamı deniyorsunuz bakalım yazar mı acaba diye. Sizi sevip sevmediğinizi anlayabileceğiniz bir ölçü mü bu durum?

Not neden tutulur yavrucuğum? Yazarken öğren diye değil mi? Başkası senin defterine yazınca öğrenmiş olmuyorsun. Aynı şeyi fotokopi çekerek elde edebilirsin. Gereksiz isteğinin karşılığını kaba bir cevapla almışsın ki denemek falan dediğine göre de hak etmişsin.

Kimse salak değil sevgilin de anlamış demek ki isteğinin tuhaflığından dolayı. Düşünmüştür fotokopi varken bu istek niye beni kullanmaya mı çalışıyor diye

Matbaa bize geç geldi de bu kadar da gecikmedi. Temize çekiyormuş işte, oradan fotokopi alırsınız. Aynı şeyi 3 sefer yazması saçma olurdu zaten.

Sevmese notunu da paylaşmaz bir de öyle düşün. Ayrıca cidden söylediğiniz mantıklı değil. Kendiniz yazın düzelince hem de aklınıza girer. Amleiyatınıza geldi mi ya da ziyaret etti mi? Ben ona daha çok takılırdım.

Yazmamakta haklı bende üşenirdim,
Fotokopi isteseydiniz hayır derse o zaman haklısın

Çocuk haklı? Fotokopi makinesi diye bişey var hani. Niye 3.kez yazsın?

demişsiniz ki yazarım deseydi bile yazdırmayacaktım.
karakterinizin özeti olarak erkeklerden gereksiz şeyleri istememek daha doğru sanırım, değil mi?

Kendi notunu bile kendi yazmak istemeyen erkek arkadaşından isteyen biri gibi gözükmüşsünüz çünkü. Sevgiliniz akıllıca cevap vermiş.

zor günümde yanımda olmadı
başlığını görünce de çok ciddi bir şey var zannettim
hani böyle ailevi bir durum olur kankana anlatırsın manevi destek beklersin gelmez falan

Fotokopi makinesi icat edileli de çok oldu ama yine de siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…