Hayır amacım denemekti fotokopi çekilir doğru ama yazar mı merak ettim sadece düşünür mü beni diye yoksa yazabilirim de gücüm var o kadar denemek istedim ve sonucunu hiç böyle beklemezdim. Ne okuduğuma gelecek olursa ne olur ne olmaz ifşalanmak istemem ama dersleri geçmek için çok iyi not tutmamız gereken bir bölümdeyim bu yüzden önemliydi sadece yazarım deseydi bile yazdırmayacaktımAyy ne okuyorsunuz çokkk merak ettim
Eve gelip temize çeken erkek
Çok ilginç
Çekin fotokopi ilkokul mu bu hoca defter mi kontrol edecek
Haklısınız ama gerçekten biliyor musunuz ben sevdiğim insan zor durumda olsa 100 sayfa da olsa yazardımKeske olumsuz cevap alabilme ihtimalimizin oldugu konularda artik bu erkekleri denemesek ya
Ah biz kadinlar hep elimizde patliyor.
Hiç bir şey istemedim ki zaten farklı şehirlerdeyiz şu an nasıl sıkabilirim ki? İnanın amacım eziyet falan değildi sadece zor günümde yanımda olacak mı acaba dedim gerçekten seven böyle yapar mıydı bilmiyorum çok soğudum birdenÇok mu istekte bulundunuz acaba ameliyat olduğunuzdan beri ?
Hani sıkıldı falanmı acaba çocuk
Konu fotokopi değil işte kendim de yazabilirim. Sadece yazıp yazmayacağını merak ettim sevse yazardı diye düşünüyorum hiç değilse ben yazardım. Gerçi ben gerizekalıyım salak gibi insanlara haddinden fazla değer veririm yazmam çok normal beni yerden yere de vursalar ben yazardım aptal bi insanım çünküfotokopi varken biraz garip olmuş.
defter nedir bi de defter tutan kaldı mı ünide ne okuyorsunuz merak ettim
Konu fotokopi değil işte kendim de yazabilirim. Sadece yazıp yazmayacağını merak ettim sevse yazardı diye düşünüyorum hiç değilse ben yazardım. Gerçi ben gerizekalıyım salak gibi insanlara haddinden fazla değer veririm yazmam çok normal beni yerden yere de vursalar ben yazardım aptal bi insanım çünkü
Peki şu an ne yapmalıyım bunun üzerine nasıl davranayım nasıl hareket edeyim ?aptal değil de fazla fedakarsın.
karşındaki ne istese kendinden eksiltse bile yaparsın muhtemelen.
aptal olsan denemezdin. ama yaparım dese bile erkeklere güvenme tavsiyem. yapar ama bu ileride sana kazık atmayacağının garantisi olmaz.
sen yine de kimseye koşulsuz güvenme. erkek milleti kadını kanser eder sonra da aldatıp boşanır. bunu yapmadan önce de dünyanın en aşık erkeği modunda olabilir. şaşırma yani. ders olsun bu sana
Mecburen doktor bu tarihe verdi o yüzden bir şey yapamadım. Neden yazmazdınız sevdiğiniz insan zor durumda amaKusura bakmayın ama bende olsam yazmazdım ,15 günden sonra normale dönerdiniz ,keşke okul zamanı ameliyat olmasaydınız..
Peki şu an ne yapmalıyım bunun üzerine nasıl davranayım nasıl hareket edeyim ?
Mecburen doktor bu tarihe verdi o yüzden bir şey yapamadım. Neden yazmazdınız sevdiğiniz insan zor durumda ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?