merhabalar benimde bugün 5. günüm zoretanin kullanıyorum yüzüm ilk günden kızardı ama gözeneklerim falan kapanmaya başladı şimdiden. umarım sonu iyi olur. benim tek korktuğum şey doktor kesinlikle hamile kalmamalısın dedi yoksa sakat doğum olurmuşdudaklarım şuan normal bakalım sonradan nasıl olur nemlendirici kullanıyorum sürekli. birbirimize destek olalım inş. atlatırız bu süreci
ben mart ayında başladım. cuma günü başlamıştım pazartesiye kadar yüzüm kıpkırmızı olmuştu hemen etkisi gösteriyo bu ilaç. şuan yüzün biraz kusabilir deri altındada varsa bişeyler ama 1aya yakın siyah noktaların gider İnşallah bende öyle olmuştu çok şükür. ama sen sen ol güneşe çıkma sakın cok kötü kızarıyo yüzün bu yaz biraz dişimizi sıkıp evde oturmamız lazım seneye pürüzsüz bi cilt,güneşşş ve deniz bizi beklerrr :) ALLAH ŞİFA VERSİN bize.......
Benimde 5.günüm kaşıntı ve pul pul dökülmeler başladı yüzümde.bide büyük irinler çıkıp ertesi günü hemen kuruyo.bide dudaklarım kurumaya başladı biraz biraz :) sonunu düşünerek sabrediyorum :) bu arada sen sivilce lekeleri için bişy kullanıyo musun canım?
merhaba.doktorum bu ilacı kullanmamı söyledi.fakat istersen eylülde başlayalm ilaca dedi.kuruluk ve susuzluk gibi yan etkilerinden dolayı yazın zorlanabillirsn dedi.fakat bu sene üniversite sınavlrına çalışıcm,eğer eylülde başlarsam bunun için daha çok sıkıntı yaşarım dye korkuyorum.sizce yazın başlasam sabredebilir miyim?yaz aylarında kullananlar varsa lütfen cevap yazsın.
merhaba canım bende 5.günümdeyim :) yüzüm pul pul oldu ve kızarıklık var. evet hamile kalınmamalı kesinlikle :/ kaç yaşındasın sen? atlatıcaz bu süreciii sonunu düşünelim ve dayanalım
ben mart ayında başladım. cuma günü başlamıştım pazartesiye kadar yüzüm kıpkırmızı olmuştu hemen etkisi gösteriyo bu ilaç. şuan yüzün biraz kusabilir deri altındada varsa bişeyler ama 1aya yakın siyah noktaların gider İnşallah bende öyle olmuştu çok şükür. ama sen sen ol güneşe çıkma sakın cok kötü kızarıyo yüzün bu yaz biraz dişimizi sıkıp evde oturmamız lazım seneye pürüzsüz bi cilt,güneşşş ve deniz bizi beklerrr :) ALLAH ŞİFA VERSİN bize.......
evet yüzüm hemen kızardı benimde en büyük problemim benim siyah noktalardı şu an yüzüm soyuluyo ama gideceklerini hiç sanmıyorum hayal gibi :)) inş. gider bir bütün olmuştuk aslında amaonlarsız daha mutlu olucam inş. :)) ben akşam vakitlerinde dışarıya çıkıyorum ama bi problem olurmu acaba? bide doktor bana kesinlikle epilasyon yasak dedi kaş falan.. iz yapıyomuş ayrıca tedavi görmen gerekebilir dedi nasıl olcakki öyle az zamanda değil 4,5 ay kullanıcam siz ne yapıyosunuz ve sizin tedavi kaç ay sürecek??
ben kullanıyorum cnm 4.ayıma giricem. kullan derim bence İnşallah iyi sonuçlar alırsın. Ben izlerim için aktifoks hasarlı cilt kremini kullanıyorum....
evet aynı sorunlar bende de var ilk günden kızarmıştı zaten şimdilerde soyulmaya başladı ve inanılmaz kaşınıyoama en korktuğum şey dudaklarımın çatlaması çok acı veriyormuş kanıyormuş falan. görsen yatarken bepanten kremi öyle bir sürüyorumki :)) gün içindede nemlendirici kullanıyorum napıyım :)) ben 27 yaşındayım kızım var benim 5 yaşında ikinci çocuk için tam zamanı aslında ama önce güzellik dimi :)) siz kaç yaşındasınız? inş. sonu güzel olur ara ara süreçlerimizi yazalım böyle hep destek tam destek :)))
Kullanmaya başladım bende,okul zamanı zorluk çekerim dye.bugün bir hafta oldu,yüzümde soyulmalar ve dudağımda kuruma oldu şimdilik.sen 4.aydasın yüzün hala pul pul oluyo mu ve dudak kenarların özellikle.yoksa bunlar ilk aylarda alışma sürecinde olan şeyler mi cnm?
herşey daha yoğunlaşıyo.bide şmdi yüzün kusabilir cilt altında bişeyler varsa...ilk 1ay dayan sonra iyidir.dudağın daha beter oluyo:)))... kesinlikle blistex öneriyorum günde 2 3 kere sür çok iyi koruyo dudaklarını. burnunun içi kuricak...yüzüm çok fazla pul pul değil ama ben bide izlerim için bi krem kullandığım için nemleniyo yanaklarım. anlım pul pul sadece. bazende gündüz dışarı çıkıyorum güneş kremi sürüyorum ondanda nemleniyo çok fazla pul pul değil ama çok kurudu cildim çok şükür. Bidaha bu sıkıntıyı yaşamayız İnşallah. çok fazla yan etkisi var ama şifa Allah'tan siz yinede ilaç içerken Bismillah çekin,Allah'ın şafi adını anarak için.. Şüphesizki onu şifası hastalık bırakmaz... Hepimize sivilcesiz günlerrrrrrrrr diliyorum:):):)))
haklısın :) izler için kullandığın kremin faydasını görüyo musun peki? bnde de çok izler var(
Çok şükür cnm benim izlerim biraz derin özellikle sağ yanağımda o yüzden orda daha ağır aksak ilerliyo işler ama sol yanağımda etki etti baya Allah'a şükür. Bide biz istiyoruz ki kremler 2 3 haftada etki etsin ama olmuyo işte:))) sivilce işi gerçekten sabır işi bide ben keşke daha önceden başlasaydım diyorum bir sürü boş şey denedim izlerim derinleşti ondan....
Bende 7.sınıftan beri o kadar çok doktora gittim o kadar çok ilaç kullandm ki birsürü izler kaldı yüzümdeizler için kullandığın kremin adını verir misin canım? bide başka bi arkadaş önermişti contractubex adı.bugün 8.günüm.ne zaman başlamalıyım izler için kremi kullanmaya?
1ay sonra başladım cnm. doktorum sivilceler geçerken bi yandanda izleri halledelim dedi AKTİFOKS HASARLI CİLT KREMİ ni aldım heryerde yok ama ben zar zor bulmuştum. İzlerin çok mu derin? Bu arada kaç kilosun?
Hayır çok derin değil izlerim.sadece biraz fazlalar.kontrole gittiğimde bende isticem izler için bi krem bakalm jangi kremi verecek.45 kiloyum ben.
Derin değilse daha hızlı etki alırsın cnm bi danış bakalım. Aman kilo verme hee:))) bn 55tm 50 oldum dahada vermedim ama
kızlar siyah noktalar kaçıncı haftadan sonra yok oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?