canm yan etkileri çok ağır geliyo galiba 3.kullanışım olduğu için izler için falan bi krem varmı diye sordum ters ters konuştu doktor bende sinirlendim yani moral vermeleri gerekirken aksine tersliyolar zaten bidaha o doktora gitmem artık diğer aya kaldı tahlil bir aydan bişe olmaz heralde
Anladım cnm gıtme bır daha ilgilenmiyorsa zatn,sen daha iyi bilirsn bir sorun olp olmaycgnı tecrublıymssn baya,3.cü kullanısınmıs tekrr mı cıktı sivilclr canm ılac bıttıktn sonra cıkmaz dıyorlr ama bellide olmuyr demkkı
kızlar kontrole gittimde doktor tahlil yapmadı bana bir ay bitti yapılması gerekiyo demi.mal ya bu doktor nsl sinir oldum bide salak salak konuşuyo benm zaten moralim bozuk destek olacakları yerde halada sivilcelerim yağlarım geçmedi of ya ne zman bitecek bu çile
kızlar benimde 13. günüm.sivilceler arttı baya dışarı çıkamıyorumçenem ve alnım özellikle.yara gibi oldu.kızlar bide benm yüzümün her yeri siyah nokta oldu.önceden sadece burnum ve çenemde vardı şimdi tüm yüzümde var sizdede öyle oldu mu? birde burun kanamasını sormak istiyorum ne zaman ve kanamanın miktarı ne kadar olurki? :26:
kızlar doktordan geliyorum zoretenin yazdı bana sivilceler için... bende agdetımın 2.günümu başlayacagım dedim yok dedi hemen başla agdet düzensizliği kıllanma yapar mı dedim oda ne alaka bu hormon ilacı değilkı a vitamını nereden okuyosun böyle saçma şeyleri dedi... bişey diyemedim tabii
ilacı kullanıp kullanmamkda kararsızım ne yapayım kızlar?2 yıldır geçmıo sivilceler zamnla kendiliginden söner mi dersınız
Canım doktorun neden adet düzensizliği yapmaz dedi anlamadm ama böyle birşey var.gerçekten adet düzensizliği yapıyo.ben 2.ayımdaym iki ayda da düzensiz hep.ayrıca prospektürde de yazıyo edt düzensizliği yapabilir die.birkaç arkadaş daha yazmştı buraya onda da olmuş düzensizlik.saçma dediği şey prospektürde yazıyo yanimesela bak ben temmuzun 4nde oldum sonra 31nde oldum.kesnlkle düzenszlk olmazdı bnde daha önceden.hele bu ay :S geçen 31nde oldum iştedün gene oldum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?