arkadaslar yeni üye oldum sorularıma cevap bulmak için. çünki biçok kez dermataolgumu değiştirmeme ragmen hiçbirisi yeterince bilgi vermedı. ben ilk 2ay 20 mg 3 ayda 40 mg olmk uzere 5aydr zoretanin kullanıyorum. öncesınde rahatsız edıcı sıvılcelerım yoktu ama cilt bakımı yaptırmıstım zoretanıne baslamadan önce ve cılt bakımında alerjı oldu yuzum .izler kaldı yüzümde .doktora gttıgımde bana bu ılacı yazdılar ve 5 aydır kullanıyorum.peki ne degişti diye sorarsanız yüzüm eskisinden çok daha kötü durumda hala yag bezelerim çıkıyor ve izlerim duruyor.gözeneklerimde aynı durumda.birazcık siyah noktalarım azaldı okadar.olumlu bır gelışme yasamadım ve mutsuzum.benimle aynı durumda olanlar var mı acaba
haklısın bence saçmalayan doktor. memmun msun peki ilaçdan? keşke başlamasaydım dıyor msun
kızlar 18. günümdeyim yüzüm çok kötü dışarı çıkamıyorumçenemde önceden sivilce vardı ama bu kadar değildi resmen yara oldu hele burnum sanki dikenler var üstünde elimi değdirince diken gibi batıyo önceden böyle değildi siz kusma dönemini nasıl geçirdiniz ? ne zaman iyileşmeye başlayacak ?
katılıyorm sana canıım :))Korkmayın ve çok takıntılı olmayınnn.....
3. ayımın içerisindeyim bendede yan etkileri var, burnum gözlerim kurudu, dudaklarım çatladı, kollarımda pütürcükler çıktı, saçlarım kepeklendi ve aklıma gelmeyen bi kaç şey daha. Ama psikolojimi hep iyi tuttum bunu bi askerlik gibi düşüünün ve 3 ay sonra bitecek istediğim sonuca kavuşacağımm..... :)
Sizde öylee :))
kızlar sizde burun kanaması oldu mu? olduysa kanamanın miktarı ne kadar ?
Kullananlar yardımcı olabilir mi?Tüylenme yapıyor mu? kimileri evet kimileri hayır demiş.Zaten esmer biriyim daha fena olmak istemiyorum
arkadaslar yeni üye oldum sorularıma cevap bulmak için. çünki biçok kez dermataolgumu değiştirmeme ragmen hiçbirisi yeterince bilgi vermedı. ben ilk 2ay 20 mg 3 ayda 40 mg olmk uzere 5aydr zoretanin kullanıyorum. öncesınde rahatsız edıcı sıvılcelerım yoktu ama cilt bakımı yaptırmıstım zoretanıne baslamadan önce ve cılt bakımında alerjı oldu yuzum .izler kaldı yüzümde .doktora gttıgımde bana bu ılacı yazdılar ve 5 aydır kullanıyorum.peki ne degişti diye sorarsanız yüzüm eskisinden çok daha kötü durumda hala yag bezelerim çıkıyor ve izlerim duruyor.gözeneklerimde aynı durumda.birazcık siyah noktalarım azaldı okadar.olumlu bır gelışme yasamadım ve mutsuzum.benimle aynı durumda olanlar var mı acaba
51im canım.doktor bır ay daha kullanıp duruma gore dusuk dozda bır ay uzatabilicegnı söyledi .:44:
canm kusma dönenemde iğrenç sivilcelerm çıktı daha önce hiç çıkmayn şeklde.gerçekten kustuama 2-3 güne kuruyo sen dokunma patlatma sakın.bi sabah uyanıyosn dmdüz oluyo.burnundaki dikenler ise delkleri dollduranlar canm.hani önceden sıktıysan falan delik olmştr onları dolduruyo öyle.
Canım yağ bezesi bende de çıktı.önceden vardı bi tane şimdi minik 2 tane daha çıktı ama moralini bozma.büyk ihtimal cilt bakımının alerjisi yznden hala cevap alamdn tedaviden.doktorn daha iyi bilir gerçi,belki tedavi sürecini uzatır.izler için bi etkisi olmuyo.doktordan izler içinn başka bi ilaç iste istersen.
anladım canım senin en az 6-6,5 ay kullanman gerekiyo öyle hesapladım.daha tedavin bitmedi canım telaş yapma inşallah kurtulacaksın sivilcelerinden
Kızarıklıklar normal mi bilmyorum ama ağda vs. şeylerin yüz için sakıncalı olduğunu biliyorum bu süreç içinde.Vücudun diğer bölgeleri için geçerli mi bilemicem :/ Belki alerji yapmıştr canım mutlaka doktoruna sor.Umarm geçer
arkadaşlar,bugn 5.günüm ama pek bir yan etki göremiyorum.Günde bir defa 20 mg.içiyorum.Biraz dudaklarımda kuruluk var ama malum ramazan oruçtan da olabilir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?