Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Merhaba kizlar! Ben 5 yil once zoretanin kullanmistim 15 16 yaslarimdayken. 2 sene rahat ettim sonra tekrar ve daha kotu bir sekilde ciktilar. Makyajsiz ciktigimda resmen kendime guvenim yok oluyo hemen eve girmek istiyorum. yaza girmeden kimyasal peeling yaptirmistim (burda da cildimin berbat fotograflari vardi) ise yaradi lekeler cok aza indi makyajsiz bir yaz gecirdim yaz bitti cildim yaglandi yuzum su an eski haline dondu.

Doktoruma gittim yapacak bisey kalmadi roaccutane 'e baslaticam dedi beni de kiz kardesimi de. Babamizda cok varmis bizim sivilce ve ben stres oldugumda zaten tavan yapiyor.

Bugun Roaccutane'in 2. gunundeyim. Lekelerim hic bu kadar kotu olmamisti lekelere de etkisi oluyor mu sizce? Sivilcelerim cok kirmizi ve buyuk, derin cok agrililar sonmuyor dogru duzgun yuzumu ne kadar kurutursam kurutayim yeri orda kaliyo her an buyuyecekmis gibi.

Ne diyo sarki da guvenme guzelligine bir sivilce yeter

Ayni anda baslamisiz canim benim. birbirimize destek olalim bari:13:

Moral için çok teşekkürler canım. İnternetten baktığım resimler aşırı sivilce problemleri olanlara aitti. Benimki onlarınki kadar çok değil, onlarda fayda ettiyse bende de eder herhalde diyorum avuntum bu oluyor. 1 Hafta oldu ilk hapı alalı, şimdilik hiçbir sıkıntım yok biraz dudak kuruması haricinde. Çoğu kişi birkaç sene sonra sivilcelerin tekrar çıktığını söylüyor, ondan korkuyorum ya.

Ayni anda baslamisiz canim benim. birbirimize destek olalim bari:13:

Evet canım destek çok önemli bence ya. Çünkü bu insanın psikolojisini çok etkiliyor. Biriyle konuşurken falan sanki sürekli sivilcelerimi inceliyormuş gibi geliyor. Cildi güzel olan birine nasıl hayran kalıyorum anlatamam

Canım merhaba! İlaçların, tıbbi malzemelerin gücü asla yadsınamaz faydalı olur illa ki ama akne probleminin çözümü için önce beslenmeye dikkat etmek gerekiyor. Ben 22 yaşındayım ve bu yaza kadar hala sivilce problemi yaşıyordum. gittiğim doktor da bana öz eleştiri yapmamı söyledi. Neler yiyorsun neler yemiyorsun? dedi. Düşündüm de aslında öyle sağlıksız beslenmiyorum. Çinko eksikliğinin sivilce yaptığını söyledi. Eğer bitmek bilmeyen sivilce problemi yaşıyorsanız çinko tüketiminizin ne seviyede olduğunu kontrol altında tutun diyorum ben. Dipnot; kükürt sabunu cidden sivilcelerin kökünü kurutuyor. Fakat sabunladıktan sonra yüzünüzün gerginliğine tahammül etmeniz ve asla krem sürmemeniz lazım. Maksat cildi kurutmak.

arkadaşlar bende bu tedaviye yeni başladım benim bu hususta merak ettiğim şey şu tedavi süresince hamile kalmak kesinlikle yasak ve bu yasak dr demesiyle tedaviden iki ay sonrasına kadar devam ediyor buraya kadar çok güzel ama ben çeşitli yazılar okuyorum nette bu sürenin iki ay değilde altı ay olduğuna dair kafam çok karıştı dr mu aradım sordum kesinlikle iki ay yeterli dedi aslında bir ay ama ben iki ay garantili olsun ALLAH ın izniyle diyorum dedi kafam karişik bana yardım edin

Kızlar ilacı 1 aydır kullanıyorum dün tahlil yaptırmaya gittim Doktor kolestrolün çok yükselmiş daha 20 yaşındasın ne yiyosun böyle dedi bende her zamanki yemekleri yediğimi söyledim diyetisyene yönlendirdi diyatisyen bu ilacı kullanıp kolestrolü yükselen tek seni gördüm dedi bu günden itibaren diyete başladım yurtta kalıyorum nasıl yapıcam bu yemek işini zaten çırpı gibiyim

Ama zoretanin ne yazık ki iz bırakıyor kullanan bir çok kişide bunu gördüm roaccutane alın aynı yan etkileri var, en azından iz bırakmaz.

Ama zoretanin ne yazık ki iz bırakıyor kullanan bir çok kişide bunu gördüm roaccutane alın aynı yan etkileri var, en azından iz bırakmaz.

Ben daha bugün ilaca başladm doktorum özel hastaneden, 20-20-20 mg Zoratenîn verdi. doktorum zoratenin ve rouctuanne nın aynı olduğunu söyledi. İz kalması kişilerin izlerinin drinliğiyle alakalı ayrıca adı üstünde iz eğer rouctuanne îzLeri geçirseydi nice ew ,iş kazalarında yada ne bilim tırnak izinde, köpek ısırığı iZlerindede rouctuanne kullanılırdı. Bence öyle bişey yok yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen..

merhaba bende kullanmayı düşünüyorum, ama tedirginim.Sizde ki sonuç olumlu ? cevap yazarsanız çok sevinirim :)

Arkadaşım bak ne güzel ilaca baslamaya karar vermişsin gerisini boşwer ben ancak 2 sene sonra karar verdm inan bna bu herseyden daha önemli takma kafana herkeste farklı yan etki gösterir internette yazan şeyleri düşünürsek ilacın çoktan tedahükden kalkması lazım 26 yaşındayım d 62 kg 1.78 boyundayım doktorum günde 3 kere 20 mg verdi ve bugün 2. Günüm buna eağmen pozitif im kafamı takıp olumsuzlukları düşünürsen kendine çekersn biras sabret lütfen

Kizlar bende zoretan kullabiyorum 1. Ayim biteli 3 gun oldu sanirim kusma donemi bende daha yeni basliyor. Bu donem ne kadar surer ve cok fazla sivilcem cikar mi ??

Kizlaaaar! Siyah noktalarim resmen burnumu ele gecirmisti. Ben de dayanamadim tirnagimla cikarttim ucu cikanlari. Ciktiklari yerlerde minik delikleri kaldi sizce kapanir mi? Ve ben bunlari ellemezsem sikmazsam nasil dokulecej ki bunlar kafam karisti.

merhaba arkadaşlar.: benimde yüzümde çok fazla değil ama ara ara çıkan rahatsızlık veren sivilceler oluyordu bu yüzden yaklaşık 2 ay önce devlet hastanesinde bir dermatolağa gittim. Doktor cildime baktıktan sonra jel yazıcağını söyledi bende jeli daha önce kullandığımı ve işe yaramadığını daha kalıcı bir çözüm istediğimi söyleyince zoretanin yazdı.6 kutu 20mg yazdı ve bir gün 3 tane (yani 60mg) ertesi gün 2 tane (yani40mg) kullanmamı söyledi herhangi bir kan tahlili vs istemedi ve bana bir kağıt imzalattırıp 6 kutuluk bir ilaç yazıp gönderdi kontrole gel de demedi şuan yaklaşık 2 ay oldu sanırım 3 kutusunu bitirdim cildim kurudu dudaklarım çatladı ellerimde, kulak arkam saç diplerim pul pul dökülüyor...ayrıca bu ilacın içerisinde a vit. yüksek miktarlarda olup Karaciğere zarar verebileceğimi duydum acaba başka bir doktora gidip kc fonksiyonları testi mi yaptırsam?? günlük aldığım doz çok fazla diilmi sizce de çünkü hiç 60mg alan duymadım korkuyorum

Cnm sen naptın ya ilk gttğnde doktorun sana karaciğerinin yağ oranıyla ilgili test yaptırması lazımdı. Bende 20-20-20 günde 60 mg alıorm 62 kg ym kilo basına 1 mg yani. Hiç senin gibi kullananı görmedim . Kesinlikle doktorunu değiştr. Yani etkileri yasaman normal ama karaciğer testine bakmadan ve doktor yazmadan ilac almamalısn..

Cnm sen naptın ya ilk gttğnde doktorun sana karaciğerinin yağ oranıyla ilgili test yaptırması lazımdı. Bende 20-20-20 günde 60 mg alıorm 62 kg ym kilo basına 1 mg yani. Hiç senin gibi kullananı görmedim . Kesinlikle doktorunu değiştr. Yani etkileri yasaman normal ama karaciğer testine bakmadan ve doktor yazmadan ilac almamalısn..ve dudaklarına hametan isimli kremi yüzünede bepanthol kullanmalıdın bol bol (günde 2lt ) su içmeni tavsiye ederim

Arkadaşlar bugün 19.günüm . (Günde 60 mg kullanıyorum)

19 günde yaşadğım etkiler ;
*Öyle söylenilenim aksine çok sivilcem olmadı sağ yanağımda 5 tane o kadarcık :)))
*dudak kuruması. (Hametan şiddetle tavsîye edîlir)
*yüzüm kurudu (ama bepanthol sürdüğümde rahatlık hissi verdi)
*biraz saçlarım döküldü ( susam ve badem yağıyla çözümledim)
*halsizlik (dinlenin geçer:) )

Arkadaşlar biliyorsunuz (fondöten kullananlar için ) yüzünüze makyaj yapmak yasak ben bunu fondöten renginde günes koruyucumla hallettim bioderma 50 faktörlü günes koruyucu tinte dore golden .. Çok işime yaradı hem günesten korudu hemde soluk cîlt rengimi kapadı

Bende 14 . Günüm deyim normalde hiç saçım kaşınmaz (bu arada saçım yağlı tip ) ilaçtan sonra çok şiddetli kaşıntı yapmaya başladı(bitli gibi ) bnm gibi bu sorunu yasayanlar varmı nasıl geçirebilirim bu saç kaşıntısını normalde hiç kaşınmaz Zaten 2 gunde 1 banyo yapıyorum

Cnm seni kaşındıran şey kepekler, şöyleki ilaç saç diplerini kuruttuğu için derin soyuluyo yani kepekler dağılıyo dağıldıkçada kaşıntı yapıyo bndede kaşıntı oldu susam yağı ve badem yağını karıştırığ saçına sür 2 saat beklettikten sonra yıka iyi gelecektir. Hadi bakalım

slm bende zoratenine 3gün önce başladım ama benim yüzümde hiç sivilce yok sırt ve gögus bölgemdeki sivilceler için son care doktor bu ilacı verdi çünkü 10 yıldır bu sivilcelerden kurtulamıyorum ama ilaç bende inanılmaz bi göz kuruluğu yapıyor normaldede göz kurulu problemi olan biriyim ilaçla dahada kötü oldu tüm gün baş ve göz ağrım hiç geçmedi göz damlalarıda fayda etmiyo böyle giderse sanırım ilacı bırakmak zorunda kalabilirim

ben roaacutane kullaniyorum
göz kurulugu bendede var
bunun icin damla aldim ve cok iyi geldi
dene istersen
cok rahatlatiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…