- 12 Ağustos 2016
- 52
- 5
- 1
- Konu Sahibi 123merve321
-
Ada'mda hiç pişmanlık emaresi yokken geri dönmen yaşadıklarının daha kötüsünü yaşamana neden olmaz mı?Ben ailemden şiddetin hicbi hakli gerekcesi olmadigi dogrusuyla büyudum ve kesinlille de böyle oldugunu biliyorum ama ailecek oğullarinin hicte boyle biri olmadigini soylemeleri sanki yalan soyluyormuşum gibi sasirmalari !!! Her sessiz efendi gorunen oyle olmuomuş.boşansam da rahat birakacak mi belli degil.cocuguna cok düşkun
Yok ona pek karişmazÇocuğun masraflarına karışıyor mu onu alma uygun fiyatlıyı al filan der mi?Ona göre yorum yazacağım...
Ilkinde resti cekip aldim iznimi bi alti ay ama cok zor gecti o gunler o yuzden calisirsam duzelir umuduyla iznimi uzatmadim ama haklisiniz daha dirayetli olmaliydim.zaten cocugu alip gidince tüm ipleri kopardim ayri eve ciktim.Her ne halt olursa olsun bir anne çocuğu söz konusu oldumu canavar kesilir. Benim bildiğim bu arkadaş! Kimse benim çocuğuma ayırdığım zamanı kendi saçmalıkları yüzünden bertaraf edemez. Buna izin vermem. Siz neden verdiniz? Siz neden benim çocuğum her ne halt yaparsanız yapın benle büyüyecek ücretsiz iznimi kullanacağım demediniz? Aciz değilsiniz değil mi bunları söylemeyecek kadar! Hayatımda böylesi saçmalık duymadım. Sessiz kalmışsınız suçlu sizsiniz!!!! Evet sizsiniz bebeğiniz üzerinde hak iddia edememişsiniz! Ne demek emzikli bebeyi alıp götürmek... Çok sinirlendim. Bu sessizliğinize çok sinirlendim. Bir embesille büyüyeceğine kendine benzeteceğine babasız büyüsün gerektiği zaman görsün madem öyle.
Şuan beklemedeyim bir yanim bundan bi cacik olmaz bosa vakit kaybetme diyor bir yanimda biraz ayri kalalim belki pişman olur dior.ama iki ay olacak nerdeyse hic bi geri adim yok. Zaten ona gore hic bi sucu yok.aliyor aileden gaziAda'mda hiç pişmanlık emaresi yokken geri dönmen yaşadıklarının daha kötüsünü yaşamana neden olmaz mı?
Çocuğuna düşkün olması senin için dezavantajmış gibi konuşuyorsun ama çocuklar artık evlilikleri kurtaramıyor.
6 ay izin ne ki.. lohusayken mi başlıcaktın??Ilkinde resti cekip aldim iznimi bi alti ay ama cok zor gecti o gunler o yuzden calisirsam duzelir umuduyla iznimi uzatmadim ama haklisiniz daha dirayetli olmaliydim.zaten cocugu alip gidince tüm ipleri kopardim ayri eve ciktim.
İki ay mıŞuan beklemedeyim bir yanim bundan bi cacik olmaz bosa vakit kaybetme diyor bir yanimda biraz ayri kalalim belki pişman olur dior.ama iki ay olacak nerdeyse hic bi geri adim yok. Zaten ona gore hic bi sucu yok.aliyor aileden gazi
Söylediklerinizde haklisiniz... peki oglum buyuyup bunlari sorgulamaya basladiginda ne olacak.beni anlayabilir mi yoksa suçlar mi üüff ....Çocuğuna düşkün iyi baba olan adam, cocugunun en iyi sekilde yetismesi icin elinden geleni yapar
Annesi ona hamileyken, kadini uzmekten yormaktan sakınır, aş ermelerini çeker, nazlanmasina ve duygusalliklarina katlanir. Hep hamile esine destek.cikar ki evladi saglikli bir sekilde dunyaya gelsin
Doğduktan sonra da önceliği karısıyla sidik.yarisina girmek yerine, cocugun hayatinin ilk donemlerinde anne sevgisini doya doya almasini sağlar
Parasiz kalsa da gıkı cikmaz ben erkegim aileme bakarım der
Bunlarin hicbiri esinizde yok o yuzde düşkün falan degil öyle olsa ücretsiz izin konusunda sizi en cok o desteklerdi
Ayrıca ayrilmak cocugun babasiz büyümesi değil, bosanan anne ve babadir, evlat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?