• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zorla evlendirilmek zorunda kalsaydınız ne yapardınız?

bence insan istediğiyle evlenmeli hayat bizim hayatımız sonu mutsuzda olsa terciğimizi kendimiz yapmalıyız

Bi beraberliğim varsa kaçarım ona eğer çok zorlarlarsa :umursamaz: yoksa eğer devreye sokabileceğim ne kadar insan varsa müracat ederim, ama napar eder evlenmem...

Bi beraberliğim varsa kaçarım ona eğer çok zorlarlarsa :umursamaz: yoksa eğer devreye sokabileceğim ne kadar insan varsa müracat ederim, ama napar eder evlenmem...

saf olunca daha cocuk olunca bazi seylerin boyutunu anlamdan karalara girmek cok kötü birsey ne yazzikki.

anliyorum seni canim cok üzüldüm:teselli:
malesef bu durum yüzünden bir cok kisi magdur
ama sen cok sanslisin en azindan simdiki evliliginde cok mutlusun
benimde birkac tadigim var böyle olan malesefa.s.a.s.

opuyorumnanaktan evet canim allaha sükür, ilk evliligin neticesi bana cok seyi ögretti gözlerim acildi ve en dogru karari aldigim icin cok mutluyum simdi

Annem ve babam böyle bir şeye kalkışsalardı tek bir şartla evlenirdim,şartım da şu olurdu.Annem ve babam boşanacak,babam teyzemle,annem de amcamla evlenecek :umursamaz:
Yani bana hiç istemediğim biriyle evlenmem hususunda baskı yapan ebeveynlerime saçmaladıklarını daha başka nasıl anlatabilirdim bilmiyorum CADIARZU

Çok şükür baskıcı bir ailem yok...
Düşüncesi bile tüylerimi diken diken etti.
Allah korusun...
Böyle birşey başıma gelse direnirdim herhalde...
Annemi zorla evlendirmişler. Daha 16 yaşında... Yani annemin istemediği babam değilmiş. O evlenmek istemiyormuş. Çok talibi varmış. Dedemler köy yerinde kaçırırlar kızı diye evlenmesini uygun görmüşler. Kısmeti babammış. İstanbul'a gelmiş. Allah biliyor ya yıllar geçse de acısı geçmiyor böyle şeylerin... İzi kalıyor illaki...

zorla evlendırılseydım eger; benı alan adama acırdım, yazık olurdu kendısıne...her turlu pisliği yapardım. 2. gun kapının önune koyardı. bir kere gerdek gecesınde tam o işi yapacakken gözlerımı ters cevırır kasılırdım ve ' gulkurusuna sakın dokunma o benım, ben onun cin kocasıyım, dokunursan senı bıtırırım' derdım. bın tane bunun gıbı nımara ceker aklını alırdımmm....yaa cok akıllıyım, çok lanetımmmm ben yaaa zemuszemus

Diyelim ki evlendim, itiraz etsem de kendimi paralasam da oldu diyelim. Karşımdaki adama bir bakarım; sevmeye, geçinmeye, anlaşmaya çalışırım. Hamile kalmamak için imkanım varsa mutlaka tedbir alırım. Biraz sabrederim, Çabalamama rağmen olmuyorsa yapacak bir şey yok, boşanmak zorunda kalırım. Sevdiğim bir adam, daha doğrusu sevgilim varsa ama ona kaçarım ;)

Back
X