• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zorla Evleniyorum

bence bi tanış görüş baktınki kafana yatmıyor bi bahane bulur ayrılırsın bölece sözündende geri dönmüş olmassın ailene karşı ve bahaneni ortaya sunarsın.kimse kimseyi zorla evlendiremez ne münasebet....

öyle hemen karar verme canım ya
bi sakin kafayla düşün bakalım
nikah masasında biel hayır desen evlenmezsin
ama bu karşıdaki adama da haksızlık olur bence en başındasın ve şimdi karşı çık

Eminim ailende senin mutlu olmanı isterler,uygun bi şekilde izah et.Evlilik hayatını sen yaşayacaksın nişanlınla,ömür boyu diyerek yola çıkılıyor hep.Daha siz çok başındasınız.Elalem ne der düşüncesini bi kenara bırakıp kararını kendin ver canım.

deli misin ya, ağzından evet çıktı diye bütün bir hayatını mı mahvedeceksin.

eğer kesinlikle istemiyorsan ailenle işin en başından konuş, istemediğine ikna et.o kişiyle görüştükten sonra daha zor olur canım.

canım bırak anneni babanla konuş

bu senin elinde kendine güven ve hiçbir şekilde oğlanla görüşme

inan bana senin için şuan istemediğini söylemek için geç değil

Bence ne kadar tutucu yada gaddar olursa olsun onlar senin ailen..

Mutsuzluğunu İstemezler Elbetteki.. Al karşına cümlelerini iyi seçerek konuş..

Diğer arkadaşlarında dediği gibi sadece ölüme çare yok...

Evet dedin diye veya başkaları mutlu olsun diye evlenmek çok büyük hata.
Çocuk oyuncağı değil, hayatını büyük bir ihtimalle onunla geçireceksin, çoluk çocuk sahibi olacaksın.
Bir tanışıp görüşürsün olmayacağına kanaat getirirsen hayır dersin.
Bu senin en doğal hakkın ve kimse elinden alamaz.:kızgın:
Senin de emir kulu değil, birey olduğunu unutma.

Canım benim neden hemen kendini kaderin eline teslim ediyorsun. İstemedigin biriyle evlenmek bir ömrü onunla beraber geçirmek kolay mı zannediyorsun. Belki severim diyorsun belki mutlu olurum, hadi sevemezsen hadi mutlu olamazsan ne olacak bunları düşündün mü hayatını mahvetmiş olacaksın. Sevmedigin bir komşunu gördügünde sinir oluyorsun aynı evde yaşadıgın eşin olacak kişiye nasıl dayanacaksın. Çocukla bir konuş tanışın anlaşırsan kanın kaynarsa ne mutlu yoksa herşeyi göze al ailenle konuş bir ömür sevmedigin kişiyle geçmez kendine yazık etme kardeşim

Bence eğer hala söylemediysen hemen söylemelisin. Evlendikten sonra çok boşluğa düşersin. Bende ünivetsite biter bitmez evlendim. Ailem oldu bittiye getirdi. Geldi istediler bende evet dedim ama flört, nişan falan daha iyi anlarım bana uygunmu değilmi dedim ama nasıl olduysa nikah masasında buldum kendimi. Tanıdığım bildiğim biriyle evlendim ve evlenmemekte aklımda yoktu ama o kadar aceleside yoktu. Öyle olduğu halde hala bazı zamanlarda doğrumu yaptım dediğim çok olur.

ya bacim varya sen aslinda o kisiyle bi konus onada durumu anlat ayle baskisi oldugu icin mecbur kaldim de.tabi oglanda olgun birisiyse anlayisli karsilar ve 2 taraftan istenmesse daha iyi olur bence...oglanla konus bence lütfen istemegerek evlenme.gec olmadan konus

Merhaba Arkadaslar

Buraya göruslerinizi yazmanizi ve bana yardim etmenizi istiyorum. Ben istemeden birine evet dedim. Ailem cok israr etti ve hep bana karsi bir baski vardi. Bende daha fazla dayanamadim ve o evlilik teklife evet dedim.

Simdi cok pismanim keske kimseyi dinlemeseydim ve evet demeseydim. Ama is isten gecti. Ailem artik bunun dönusu yok sen evet dedim ve bitti. Ben ne yapacagimi bilmiyorum. Oglani tanimiyorum bile. Uzak bir akraba ve bizim ulkede yasamiyor cok uzakta. Sadece resmini görmustum. Onu sevmiyorum ve ona karsi hic birseyde hissedemiyorum. Artik yasamak cok zor böyle pismanlikla yasamak cok zor!

Siz ne diyorsunuz?? biliyorum kendim ettim kendim buluyorum ama bana bir yol gösterin..
15 sene önceki aynen tipatip benim yasadigim durumun aynisi..bende zorlandim ve sonunda evet dedim.istemedigim sevmedigim biriyle evlendirildim....hayatimin en aci günlerini yasamistim 5 sene boyunca...bu avrupadaki kizlar iste böyle kurban ediliyor...evlendigim adam buraya geldi yolunu sasirdi dayak siddet ihanet ne akliniza gelirse artik hersey vardi.....oglanla konus desem dinleyecekmi bakalim seni..almanya sevdasi bürümüsse gözünü artik dinlemezde.....zor durumun canim.......Allah yardimcin olsun....

Son düzenleme:
yinede evlenmek zorunda kalirsan...cocuk yapma özelikle buna dikkat et...kocam diye güvenipte borcuna harcina asla kefil olma.....buraya damliyorlar..ne oldum delisi oluyorlar cogu...dikkat et canim cok uyanik olman lazim.....istersen sana özeldende yazarim..

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaslar

Buraya göruslerinizi yazmanizi ve bana yardim etmenizi istiyorum. Ben istemeden birine evet dedim. Ailem cok israr etti ve hep bana karsi bir baski vardi. Bende daha fazla dayanamadim ve o evlilik teklife evet dedim.

Simdi cok pismanim keske kimseyi dinlemeseydim ve evet demeseydim. Ama is isten gecti. Ailem artik bunun dönusu yok sen evet dedim ve bitti. Ben ne yapacagimi bilmiyorum. Oglani tanimiyorum bile. Uzak bir akraba ve bizim ulkede yasamiyor cok uzakta. Sadece resmini görmustum. Onu sevmiyorum ve ona karsi hic birseyde hissedemiyorum. Artik yasamak cok zor böyle pismanlikla yasamak cok zor!

Siz ne diyorsunuz?? biliyorum kendim ettim kendim buluyorum ama bana bir yol gösterin..

30 yillik evli insanlar bile bosaniyo onlar icin bile geri dönüş var sen daha evlenmemissin bile ne demek geri donus yok. annenmi eveleniyo adamlaa yooo sen evleniyosun ozaman ne demek onların dedigi oluyo. al karsina konuş ailenle sevmedigin biriyle nasil evlenirsin nasil ayni yataga girersinn!!! kararini kendin ver istemiyorum de ailen yuzunden omur boyu sevmedigin bi adamla hayatinmi gecirceksin ileride cocuk olur vs. isin daha zor olur iyi dusun.

Kadının belki de çocukları oldu :)
Taze konu sanıp dalmıştım içeri
xenforo-smilies-kk53.gif

konunun tarihini bende biraz gec farkettim acaba konu sahibi suanda napiyo cok merak ettim :/ nerde acaba mutlumu :/

Back
X