Zorla gel benden ayrıl diyor

Yaw hiç mi derdiniz yok... Ben kocamı bunun onda biri kadar sıkmadım. Sen telefonunu da kurcalamak istersin bunun...

Vardı öncesinde de ilgisizlikten ayrılmak istedim ayrıldım spnra geri döndü çok ilgili oldu yine normale dönünce ben sinirlendim dün kavga gibi birşey olacaktı ben tartışmadım sabahta sonuç bu
Arkadaşım şu an farkında mısın kendini yıpratıyosun? Paranoya ya bağlayana kadar otur ve düşün bu ilişkinin artı ve eksilerini. Varlığında sana Ne katıyor yokluğunda Ne kaybedeceksin. Ona göre yolunu çiz. Kendini yemenin alemi Yok ki? Hiç bir erkek için değmez çünkü. Senden bi tane daha Yok unutma. Bu günlerini bi daha yaşama şansın da Yok. Buralarda fikir aramaktan ziyade otur düşün enine boyuna. Hıııı fikir de istersen eğer kendini huzursuz mutsuz güvensiz hissettiğin bi adamın hayatında işi olmamalı. Ayrıl ve bak yoluna

Yaw hiç mi derdiniz yok... Ben kocamı bunun onda biri kadar sıkmadım. Sen telefonunu da kurcalamak istersin bunun...
Ee yani neden yapmayayım evli eşlerine güvenip bir anda kurcalayan kadınların nelerle karşılaştığını okumuyormuyuz burda neden evlenmeden önce varsa bir yanlışı yakalamayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…