- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Son görülme de ne ki? Harbi cahil kaldım...
Bekliyorum cevabınıBunu neden sevgiline sormayı denemiyorsun... Belki o sana söyler bir anlamı varsa
Kendince öyleymiş ama hiçte öyle değil herşey onun istediği şekilde olsun istiyor olmayınca sıkıştıran ben oluyorım
Durduk yere böyle bişey yapmamıştır ama olayın öncesi de vardırBen sıkıştıracağım mesajıma da cevap vermedikten sonra benim le görüşmesinin manası ne Zaten yanımda değil
Son haftalarda öyleydi yine özüne döndü ben trip yaptım sabahında son görülme kapanmışBence bir süre rahat bırak üstüne düşme hatta umursama o zaman değerin olur
whatsapp son görülme tarihi
Watsap ta son girdiğin zaman dilimi
Vardı öncesinde de ilgisizlikten ayrılmak istedim ayrıldım spnra geri döndü çok ilgili oldu yine normale dönünce ben sinirlendim dün kavga gibi birşey olacaktı ben tartışmadım sabahta sonuç buDurduk yere böyle bişey yapmamıştır ama olayın öncesi de vardır
Hiç mesaj atma. Arama, sorma, uzaklaş...Söyledim girdi mi okudu mu göremiyorum cevap Yok
Ben de entrikalı bi ilişki istiyorum, hayatım çook monoton.O gorulmediginde merak ediyoruz, gordu ama niye yazmadi diyoruz. Isi olma ihtimalini hesaba katmiyoruz. Sonra kapatiliyor neye bakacagimizi sasiriyoruz.
Of lanet olsun bıktım artık bundn bu şekilde uğraşmaktanHiç mesaj atma. Arama, sorma, uzaklaş...
O merak edip arasın ama ulaşamasın.
Son haftalarda öyleydi yine özüne döndü ben trip yaptım sabahında son görülme kapanmış
Benim için öyle evetGerçekten sebep bu mu? Ayrılın da kurtulsun
Bilemiyorumgeçen bir yazı okumuştum tribinizi çekmeyen erkek sizi sevmiyordur diyee
Bazıları korkak malesef.Böyle oyunlarla uğraşmasın o halde açıkça söylesin
Arkadaşım şu an farkında mısın kendini yıpratıyosun? Paranoya ya bağlayana kadar otur ve düşün bu ilişkinin artı ve eksilerini. Varlığında sana Ne katıyor yokluğunda Ne kaybedeceksin. Ona göre yolunu çiz. Kendini yemenin alemi Yok ki? Hiç bir erkek için değmez çünkü. Senden bi tane daha Yok unutma. Bu günlerini bi daha yaşama şansın da Yok. Buralarda fikir aramaktan ziyade otur düşün enine boyuna. Hıııı fikir de istersen eğer kendini huzursuz mutsuz güvensiz hissettiğin bi adamın hayatında işi olmamalı. Ayrıl ve bak yolunaVardı öncesinde de ilgisizlikten ayrılmak istedim ayrıldım spnra geri döndü çok ilgili oldu yine normale dönünce ben sinirlendim dün kavga gibi birşey olacaktı ben tartışmadım sabahta sonuç bu
Sürekli böyleyse bence ayrıl.Of lanet olsun bıktım artık bundn bu şekilde uğraşmaktan
Doğru söylüyorsunBazıları korkak malesef.
Ee yani neden yapmayayım evli eşlerine güvenip bir anda kurcalayan kadınların nelerle karşılaştığını okumuyormuyuz burda neden evlenmeden önce varsa bir yanlışı yakalamayayımYaw hiç mi derdiniz yok... Ben kocamı bunun onda biri kadar sıkmadım. Sen telefonunu da kurcalamak istersin bunun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?