- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.188
- 333
- 40
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Valla kacan kovalanirNeden hep böyle devam etmiyor ki kendimi kötü hissediyorum bu şekilde olunca beni mi beğenmiyor diyorum
hahahahahhaha haykırdım !!! benimde yokBenim Yok
E senin son görülmen kapaliysa onunkini göremezsin ki açıkta olsa .Kapatma sebebi benimkinin kapalı olduğunu görmüş o yüzden kapatmış e ben Yeni kapatmadım ki hiç inandırıcı değil
Bunaltın elimden. Geleni yapıyorum diyorşimdi karşı tarafı dinlemeden bilmeden yorum da yapılmaz ki buraya, sana gönderme yapıyor olabilir.
bi yazma etme bakalım napcak ?
Benimki kapalı ama onunkine bakmak için gün içinde açıyordum bu Benimkinin kapalı olduğunu anlamış ta kapatmış ama ben tekrardan açtırdımE senin son görülmen kapaliysa onunkini göremezsin ki açıkta olsa .
Seninki kapalı diye dedi amaa banane ben açtırdım benimkisi hala kapalıBende kapattim son gorulmeyi.. sevgilim cakti olayi tabi oda ayni niye kapattin niye ettin, ne bu simdi dedi, bende aciklamasini yaptim zaten, yani bosuna kapatmadim.. tamam kapali kalsin dedi oda anlayis gosterdi.. kendisi kapatmadi ama.. benim kapama sebebimde baskalarinin hangi saatlerde whatsappta oldugumu takip etmelerini istememem.. sevgilim bilsin yeterli.. ama senin sevgilin neden kapatmis onu bilemem cnm.. erkek sonucta..
Benimki kapalı ama onunkine bakmak için gün içinde açıyordum bu Benimkinin kapalı olduğunu anlamış ta kapatmış ama ben tekrardan açtırdım
Şuan tek ortak hedefimiz evlenmek için para biriktirip tayin işleri flaan halletmekEeee sen de oynatiyorsun adamı amaa :)
Genel olarak anladığım kadarıyla birbirinizle çok inatlaşıp sogutmussunuz. Sürekli fazla fazla bekleyip beklentiler karşılanmaynca kendi içinizde hayal kırıklıkları yasamissiniz ve dolayisiyla yipranmissiniz.
Ben tek taraflı olduğunu düşünmüyorum ikiniz de yipranmissiniz. Eğer ortak bir amaç edinip o amaç uğruna cabalamazsaniz muhtemelen diğer konun ayrildik unutamıyorum olacak.
Mesela ben sevgilimle ayrı sehirlere gitmek zorunda kaldim. Sirf ayni sehirde olabilmek için hem kpss hem ingilizce hem işte çalışıyorum o da ayni şekilde. Birbirimize destek oluyoruz. Bu sekilde olunca birbirimize olan guvenimiz de arttı.
Imla hatalari için özür dilerim. Telefondan yazıyorum
Aynen o da öyle diyor benim için dış görünüş önemli değil diye ama bilmiyorum bend eAyrıca 'beni beğenmiyor ' diye düşünme. Belli bir noktadan sonra görünüş hikaye.. Artık insanlarda karakter önemli. Cidden tip,görünüş, para pula gore secmek lüks yani :)
Şuan tek ortak hedefimiz evlenmek için para biriktirip tayin işleri flaan halletmek
Nasıl yani ne anlamda büyük müsünüz diyorsunuz ? 24 yaşındayım benŞaşkınım.
Evlenecek kadar büyük müsünüz?
Neyi kastettiniz anlamadımŞaşkınım.
Evlenecek kadar büyük müsünüz?
Neyi kastettiniz anlamadım
Olur böyle şeyler herkes sorunsuz bir şekilde evlenmiyor değil miSon görülmeyi buraya konu açacak kadar dert etmişsiniz, üstelik şaka gibi sizinki zaten kapalıymış, üstüne evlilik deyince oturtamadım kafamda.
Mutluluklar.
göderdiğin mesaja basılı tut okuyup okumadığı belli oluyo ama bu bi sorun değil bence derinlerde başka sorunlar var yada sorun yaratmak isteyen bi bilinçaltıKapatma sebebi benimkinin kapalı olduğunu görmüş o yüzden kapatmış e ben Yeni kapatmadım ki hiç inandırıcı değil
Derinlerde hiçbir şey Yok olmadıdagöderdiğin mesaja basılı tut okuyup okumadığı belli oluyo ama bu bi sorun değil bence derinlerde başka sorunlar var yada sorun yaratmak isteyen bi bilinçaltı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?