- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Bakalım göreceğiz birazdanTmm işte değer veren biriyle birlikte ol. Ayrıl ondan
kendını gerı cek bıraz baska seylerle ugras bakalım ne yapıcak?en sevmediğim şeyleri yapıyor son görülmeyi kapatmış mesajlara cevap vermeyince artık görmedim diye bahane üretmemek için mi neden yaptı bilmiyorum bunu ama soğuyorum kendisinden şiddetle hem ondan hemde tüm erkeklerden çok canım sıkkın
Ne yapacak iki gün mükemmel erkek olacak 3. Gün ayni öküzlüğe devamkendını gerı cek bıraz baska seylerle ugras bakalım ne yapıcak?
Olsun en azından ıntıkamını alırsın:) ayrılıcaksan da gururun tamır olacak.Ne yapacak iki gün mükemmel erkek olacak 3. Gün ayni öküzlüğe devam
Neden hep böyle devam etmiyor ki kendimi kötü hissediyorum bu şekilde olunca beni mi beğenmiyor diyorumOlsun en azından ıntıkamını alırsın:) ayrılıcaksan da gururun tamır olacak.
Niye ayrıldınızErkek sıkmaya gelmiyo kısasa kısas yap ne yapıyosa aynısını yap üzme kendini yıpranırsın bende yıprandım üstüne düştüm çekti kendini kendimi çekince ilgi gösterdi yine ayrıldık ama rahat bırak ki ilgi arasın
Ne kadarlık birliktelik vardıNiye ayrıldınız
Yok bebeğim Yeniden alevleniyorNe oldu ya kıskanılan ilişki bitiyor mu yoksa?
7aylık ilişkimiz vardı üstelik farklı şehirlerdeNe kadarlık birliktelik vardı
Farklı şehirlerde bir ilişki yürütmek çok zor üstelik Yen'i bir ilişkiyse7aylık ilişkimiz vardı üstelik farklı şehirlerde
E soğuyordu birkaç sayfa önceYok bebeğim Yeniden alevleniyor
Şimdide yanıyor alevler sardı etrafınıE soğuyordu birkaç sayfa önce
Hayırlısı be gülümŞimdide yanıyor alevler sardı etrafını
Evet ve çok sinir biri nasıl dayanmışım şaştım seviyorum ama soğudum hiç üstüne düşme zor biraz ama kıymet bilmez vallaFarklı şehirlerde bir ilişki yürütmek çok zor üstelik Yen'i bir ilişkiyse
Geri çekildim ZatenEvet ve çok sinir biri nasıl dayanmışım şaştım seviyorum ama soğudum hiç üstüne düşme zor biraz ama kıymet bilmez valla
Hayırlısı artık inşallahGeri çekildim Zaten
Geri çekildim ZatenEvet ve çok sinir biri nasıl dayanmışım şaştım seviyorum ama soğudum hiç üstüne düşme zor biraz ama kıymet bilmez valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?