- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Bence vermiyor kendine sorarsak en değer verdiği ben mişim yapısı böyleymişSürekli böyleyse bence ayrıl.
Sana değer veren biriyle birlikte ol
Denedim alışamadım yokluğuna dayanamadım o dönmese belki ben dönecektimArkadaşım şu an farkında mısın kendini yıpratıyosun? Paranoya ya bağlayana kadar otur ve düşün bu ilişkinin artı ve eksilerini. Varlığında sana Ne katıyor yokluğunda Ne kaybedeceksin. Ona göre yolunu çiz. Kendini yemenin alemi Yok ki? Hiç bir erkek için değmez çünkü. Senden bi tane daha Yok unutma. Bu günlerini bi daha yaşama şansın da Yok. Buralarda fikir aramaktan ziyade otur düşün enine boyuna. Hıııı fikir de istersen eğer kendini huzursuz mutsuz güvensiz hissettiğin bi adamın hayatında işi olmamalı. Ayrıl ve bak yoluna
Cıxxxxx işte öyle bi dünya Yok. Denedim alışamadım diye bir düşünceyi kabul edemem. Şuan paranoyaklığa doğru hızla yol alıyorsun farkında mısın? Nerde ne yapıyor niye böyle yaptı... bu daha da artacak. Güzelim senin şuan yaptığın bile bile lades olmak. Biz herşeyi göze aldıkta ne oldu? Duygusuz saman gibi insan olduk çıktık. Bişeyleri kaybetmeden bu günlerin değerini anlamazsın. Daha çok yara almadan incinmeden tadında bırak. Daha çabuk atlatırsın. Ama yarın bir gün daha kötü bir ayrılık olur daha büyük yara alırsın. O zaman gör bak nasıl berbat oluyor tüm duygular.Denedim alışamadım yokluğuna dayanamadım o dönmese belki ben dönecektim
Haklısınız da yapamıyorum yanı kendimi biliyorumCıxxxxx işte öyle bi dünya Yok. Denedim alışamadım diye bir düşünceyi kabul edemem. Şuan paranoyaklığa doğru hızla yol alıyorsun farkında mısın? Nerde ne yapıyor niye böyle yaptı... bu daha da artacak. Güzelim senin şuan yaptığın bile bile lades olmak. Biz herşeyi göze aldıkta ne oldu? Duygusuz saman gibi insan olduk çıktık. Bişeyleri kaybetmeden bu günlerin değerini anlamazsın. Daha çok yara almadan incinmeden tadında bırak. Daha çabuk atlatırsın. Ama yarın bir gün daha kötü bir ayrılık olur daha büyük yara alırsın. O zaman gör bak nasıl berbat oluyor tüm duygular.
Yapamazsan ve bize de rabbim ömür verirse burada daha çok konunu okuruz. O kadar diyeyim ben sana. Kendini düşün ona göre kararını verHaklısınız da yapamıyorum yanı kendimi biliyorum
Doğrudur bunun bende farkındayımYapamazsan ve bize de rabbim ömür verirse burada daha çok konunu okuruz. O kadar diyeyim ben sana. Kendini düşün ona göre kararını ver
Doğrudur bunun bende farkındayımYapamazsan ve bize de rabbim ömür verirse burada daha çok konunu okuruz. O kadar diyeyim ben sana. Kendini düşün ona göre kararını ver
Yaşın konusunda fikrim bende çok büyük biri değilim sana akıl vermek haddime değil. Ama güzel canım yandı sana o kadar diyimDoğrudur bunun bende farkındayım
Ben ayrıldım da iki gün sonra kendisi Benimle barışmak istediğini söyledi barışmıştıkYa sen zaten ayrılmamış mıydın bu adamdan?
Peki. Kendisine iletirim.Böyle oyunlarla uğraşmasın o halde açıkça söylesin
Keşke barışmasaydın. Bu ilişki seni yıpratıyor sana gerçekten değer veren biriyle birlikte olmalısınBen ayrıldım da iki gün sonra kendisi Benimle barışmak istediğini söyledi barışmıştık
İlgi manyağı olacak değişecek böyle bitirememmSon gorulmeye takan insanlari hic anlamadm..ozguvensizlik mi karsiya guvensizlik mi kontrol delisi olma mi nedir bu cozemiyorum..bu kadar basit seylerle ugrasan insanlarla iliski yurumez bence.ayrica herkes ilgi manyagi degil adam yapim boyle diyorsa oyledir kabullenin ya da ayrilin.zaten yurumeyecegi belli
İyiİsteyerek ayrıl o zaman
Degiscek diyerek kendni kandirirsn ancak.Sen bitirmeden o bitirecek yernde olsam elimi cabuk tutardim:)İlgi manyağı olacak değişecek böyle bitirememm
GöreceğizDegiscek diyerek kendni kandirirsn ancak.Sen bitirmeden o bitirecek yernde olsam elimi cabuk tutardim:)
Tmm işte değer veren biriyle birlikte ol. Ayrıl ondanBence vermiyor kendine sorarsak en değer verdiği ben mişim yapısı böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?