Zorla gel benden ayrıl diyor

Denedim alışamadım yokluğuna dayanamadım o dönmese belki ben dönecektim

Denedim alışamadım yokluğuna dayanamadım o dönmese belki ben dönecektim
Cıxxxxx işte öyle bi dünya Yok. Denedim alışamadım diye bir düşünceyi kabul edemem. Şuan paranoyaklığa doğru hızla yol alıyorsun farkında mısın? Nerde ne yapıyor niye böyle yaptı... bu daha da artacak. Güzelim senin şuan yaptığın bile bile lades olmak. Biz herşeyi göze aldıkta ne oldu? Duygusuz saman gibi insan olduk çıktık. Bişeyleri kaybetmeden bu günlerin değerini anlamazsın. Daha çok yara almadan incinmeden tadında bırak. Daha çabuk atlatırsın. Ama yarın bir gün daha kötü bir ayrılık olur daha büyük yara alırsın. O zaman gör bak nasıl berbat oluyor tüm duygular.

Kapatma sebebi benimkinin kapalı olduğunu görmüş o yüzden kapatmış e ben Yeni kapatmadım ki hiç inandırıcı değil

Haklısınız da yapamıyorum yanı kendimi biliyorum

Son gorulmeye takan insanlari hic anlamadm..ozguvensizlik mi karsiya guvensizlik mi kontrol delisi olma mi nedir bu cozemiyorum..bu kadar basit seylerle ugrasan insanlarla iliski yurumez bence.ayrica herkes ilgi manyagi degil adam yapim boyle diyorsa oyledir kabullenin ya da ayrilin.zaten yurumeyecegi belli

İlgi manyağı olacak değişecek böyle bitirememm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…