mafoldumben
artik diyecek bisey bulamiyorum canim. allah yardimcin olsun. evlendiginde annenlerin evinde mi yasicaksiniz?
almanyada çalışmayanlara falan işsizlik parası veriyorlarmı..onunla bir ev tutamazmısınız.. işden aldığınızdan fazlaysa işi bırrakıp. yada bir pansiyon odası, kiralasanız. ne bileyim çare aramaya çalışıyorum.
.
kuzum ben de sevmeden nisanlandımmmm ama o nişanlılık evresinde asık oldum hemde delicesine.beni kendine asık etti..........VE SİMDİ HUZURLU BİR YUVAM VAR......İYİKİ DE NİŞANLIMLA EVLENMİŞİM.....BENİ BASINA TAC YAPTI.......COK MUTLUYUM........RABBİMİN HİKMETİ İSTE..........ZAMANA BIRAK ZAMANLA ASI K OLABİLİRSİN BELKİ.........
Evet TRYE dönecek kimi kimsesi yok ailesi köyde duruyor ve onlarla 13 yasindan beri pek irtibati yoktu, ama simdi ailesi oldu gerci... neyse oda problem bile degilde....
Annem saten bana hic ama hic destek degil, kimse anlamassa insanin annesi anlar dimi? YOk ne alaka Damadini tutuyor aman onun gözünde düsmesin hep ona destek,aman öyle konusma öyle hareket etme cocuk garipser falan filan ne yapsa hersey normal... saten Nisanlim pili pili Annemin arkasinda, annem nerdeyse oda orda eteginden düsmüyor anlicaginiz.
Ne yapsa ne etse hakli ben haksizim. Insan istemezmi nisanlisinla el ele gezmeyi, bi heycan duysun mesaj cektiginde,cicek aldinda, berbaber alisverise cikmak...biz sanki iki yabanci.
Saten konustukmu kendisinle kirk yilda bi,hep belden asagi konusuyor ve beni cok rahatsiz ediyor sanki evlilik ondan ibaret tek.
2 kere konustum olmucak diye ama ertesi gün sanki bisey olmamis gibi davraniyor,ailem ona demekki umut veriyor ben yokken. ohaoldumsmile
Ben Yabancilar daieresine acaba ne demem lazim cünkü oturmasini aldi simdi geri yollamak istiyorum pasaortunu alirken ne demem lazim alamasamadik falan filanmi, problem cikmasinlar?
kendisine seni istemiyorum dedigin biri nasil olurda hala normal davranabilir ben onu anlamiyorum acikcasi nasil sey bu birazda cikar söz konusu bu durumda bence
canim hic isinmadigin biriyle evlenilirmi
tamam kör kütük asik ol öyle evlende demiyorum
ama en azindan icinin biraz almasi lazim
en azindan su hareketleri iyi hosuma gidiyor diyebilmen lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?