Zorla/Görücü usulu evlenip sonradan sevenler ?

artik diyecek bisey bulamiyorum canim. allah yardimcin olsun. evlendiginde annenlerin evinde mi yasicaksiniz?

almanyada çalışmayanlara falan işsizlik parası veriyorlarmı..onunla bir ev tutamazmısınız.. işden aldığınızdan fazlaysa işi bırrakıp. yada bir pansiyon odası, kiralasanız. ne bileyim çare aramaya çalışıyorum.
.

kuzum ben de sevmeden nisanlandımmmm ama o nişanlılık evresinde asık oldum hemde delicesine.beni kendine asık etti..........VE SİMDİ HUZURLU BİR YUVAM VAR......İYİKİ DE NİŞANLIMLA EVLENMİŞİM.....BENİ BASINA TAC YAPTI.......COK MUTLUYUM........RABBİMİN HİKMETİ İSTE..........ZAMANA BIRAK ZAMANLA ASI K OLABİLİRSİN BELKİ.........

Ben calisiyorum canim,burda yardim yapiyorlar tabi issizlere ama issiz olmadigim icin ve gelir durumum yetmesede ailemin destegiyle olacagi icin ve ayni evde oturdumuz icin problem yapmiyorlar.
Evet canim cok sagol düsündügün icin.
Ben simdi devlet dairesine desem ben ev ariyorum tek kislik, önce sunu sunu öne sür ondan sonra seni listeye aliyorlar ev ariyan icin sonra niye tek kisilik, esin nerde nicin berbaber yasamiyorsunuz,yoksa siz parali evlilikmi yaptinizmi derler, üstesinden gelirim belki ama ailemin yüzüne bakamam onlarda benim yüzüme bakmaz ve beni kabul etmezler bida..ohaoldumsmile

Benimde artik kafam basmiyor düsünme yetenegim sanki kayboldu,kücük derin olmayan bi deredeyim ama boguluyorum gibi....

Ne mutlu sana allah daha daha mutlu etsin seni...

Ben 2 senedir nisanliyim hemen hemen ve seninki gibi olmadi neyazikki...

yok belkiyle olmaz o iş.
işi şansa bırakmak o... hayat boyu mutsuz olmakta var.
2 yıldır bir şey hissetmemişsin zaten.artık hissetmen mümkün değil..
çok zor çok.
ama o evden gitmen tek yol.. .

Canım bence sinir krizi, bayılma, intihar numarası falan yap. Anladığım kadarıyla sana gerçekten değer verdikleri için yanlışta olsa bu şekilde davranıyorlar. Kayınvalide çilesi çekme, kocan seni ezemesin falan istiyorlar. Bu açıdan bakınca çok kızmama rağmen hak veriyorum ailene. Sonuçta niyetleri kötü değil gibi geliyor. Ama dediğim gibi evlenirsen bir ömür boyu mutsuz olma ihtimalin var.

Sana bu kadar değer veriyorlarsa sağlığınla ilgili bir durum çok üzecektir onları. Güzelce planla ne yapacağını, hemşiresin anlarsın bu işten nasıl olsa. Kısa süreli de olsa bayılmanı sağlayacak birşeyler bul. Ayıldığında da evlenmek istemiyorum ben bu adamla. ölmemi mi istiyorsunuz falan de. Yada yalandan sinir krizi falan geçir. ınan başka çare gelmiyor aklıma.

Demişsin zaten başka eve çıkamam diye. Aileni kaybetmeden bu işten vazgeçirmenin tek yolu bu gibi geliyor.

Lisede bir arkadaşım vardı. Ailesi çok katıydı. Biz iki arkadaş üniversiteyi kazandık o kazanamadı. Bunalıma girmiş gibi yaptı. Bileklerini kesti ama öldürecek kadar değil. O kadar korktular ki kızı Ankara'da ( bizim üniversiteyi kazandığımız şehirde) dersaneye yazdırıp bir de özel yurda gönderdiler. Düşün evden dışarı bile göndermeyen insanlar kızlarını kaybetme korkusu yaşayınca neler neler yaptılar.

Bu bahsi geçen arkadaşın yaptığı çok acımasızca tabii. Ailesini kendi rahat rahat gezsin tozsun diye korkuttu.
Ama senin durumun çok farklı güzelim. Bak hayatını hiç istemediğin bir adamla birleştirmen için baskı yapıyorlar.
ınşallah cesaretini toplar hayatını kurtamak için birşeyler yaparsın.

canim hic isinmadigin biriyle evlenilirmi
tamam kör kütük asik ol öyle evlende demiyorum
ama en azindan icinin biraz almasi lazim
en azindan su hareketleri iyi hosuma gidiyor diyebilmen lazim

kendisine seni istemiyorum dedigin biri nasil olurda hala normal davranabilir ben onu anlamiyorum acikcasi nasil sey bu birazda cikar söz konusu bu durumda bence

istemeyerek bir evlilik asla derim....lmaz:Hangi devirde yasiyoruz yahuuu, zorla evlendirmeye calismalar falan Allahim yaaa..!

Ne yapsam faydasiz, surat asam, kendimi odalara kapatsam, ayilip bayilsam...sonuc benim karaktersiz ve bencil sorumsuz kisi olmam cikiyor ailemin demesiyle!!!

Beni cok seven beni ömür boyu beklemek isteyen simdi kagit üzerinde evlenirsen olur dedigimde tamam tamam olur diyipte sonra anneme öyle evlilikmi olur demesi belli ediyor saten..ailemde onada karsi öyle evlikmi olurmus adam 2-3 gün sabredet hakkini aldimi defolur gidermis (nerde o günler) gerci annemin uydurmasida olabilir oda neyse....inanacak hal kalmadi kimseye benim...ruh gibi ortada geziyorum iste...kurbanlik Koyun olurya ayni öyle hicbirseyden zevk almayan bi insana döndüm resmen :kedi:

Arkamdan pili pili dolasiyorya iyi cocuk,gözümün icine bakiyor,gerisinin ne önemi var saten, ha bide kör topal degil yanima yakisiyorya oda konu tabiki :umursamaz:

Babam Dizilerdeki gibi olacak saniyor herhalde bu diyor ne sacma bi laf beni ne saniyorlar hala anlamis degilim???? 15lik yeni yetmemi,öyle olsam pilimi pirtimi toplamis coktan evden kacmistim.

Luffe: Onuda düsündüm ama ozaman diceklerinide biliyorum yemek yemedi kac zamandir zayif düstü tabi, o olaya hic yormazlar kizim üzülüyor mutsuz falan nerdeeeeeee....aman ise gitmesin izin al kendine falanda filan, öyle seyler pek tinlamazlar hatta hakaretide yerim ne aptal,manyak,gerizekali biriyim diye...hergün duydum seyler saten benneyaptımki

Bugün tek basimiza bi sofrada oturduk bida bi baktim tartim ama yok yemek yemesi bile uyuz ediyor beni hele o dislerini yemek yerken vurmasi kulami tirmaliyor mirmirmirmir

canim hic isinmadigin biriyle evlenilirmi
tamam kör kütük asik ol öyle evlende demiyorum
ama en azindan icinin biraz almasi lazim
en azindan su hareketleri iyi hosuma gidiyor diyebilmen lazim

Evet canim bende ayni bunu aileme defalarca dedim ve anlatmaya calistim ama sonuc ortada nafile anlamak istemiyorlar...yok neymis efendim sen adam baka bilirmisinki biz olmasak, herseyi biz yapiyoruz bulasiklari,yemegi,1 tane biseyi ütülemismiyimki aile ferdlerimin kendiminken baska, bi cam silmemissim, misafirin önüne yemekmi cikara bilirmismiyim vs vs..adam aldinmi tüm ailesiyle evlenmis oluyormusum onun derdi bitermismi....daha nelerde neler...yani acikcasi bu DÜNYAda benim isim yok arkadaslar, nediye yasiyorum ozaman ben? kime faydam var?aileme hele hic yok demekki,zarardan baska!!!Ne kadar beceriksizmisim ben hayretttt!!!....senağlama

Valla gülüm gerçekten istemiyorsan zorla evlendiremezler ya seni.

Adamın yemek yemesine kadar takmışsın ,sen nasıl seveceksin bu adamı bu gidişle hiç merak etmiyomusun.

Ben ne zamandır takip etmiyorum konunu.Bitirdiğini felan düşünüyordum ki şimdi baktım hala sürüyormuş.

yemek yemesine bile gicik oluyosan yani, ben bu ailene pes dyorum.lmaz:
ya o sizin evladiniz nasil gozunuz gore gore atese atrasiniz ki, anlamiyorum.
bu gidisle evleneceksin belli ama sakin adamla birlikte olma.
o da israr ederse ben sana seni istemedigimi soylemistim de.
belki birkac ay birlikte olmazsan oda ayrilmak ister insallah
artik ne diyecegimi bilmiyorum. :umursamaz:

Adamın ayrılmak isteyeceğini sanmam. Baksana bulmuş paralı aileyi zor bırakır valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…