Zorla/Görücü usulu evlenip sonradan sevenler ?

bu adam bu aileye kazik atacak gibime geliyo...
adamin tek derdi para belli ki...
ayrilmasa bile birlikte olmasin derim...

Gerekirse aileni karsina al ev-len-meeeee hayret bir olay yaaaa....Yuzsuzlugun bukadarina peeess dogrusu,nebicim gurursuz bir adammis o oyle:dilcikar:

Bunları söyleyen ailen mi inanamıyorum baştan falso vermiş hayatın. Ütü yapmak yemek yapmak servis yapmak üstün yetenek mi gerektiriyormuş. Ben anlamıyorum bu ev hanımlığı yeteneğini gerçekten evlenmek isteyen zaten yeri ve zamanı gelince yapıyor ki tüm bunları istemesi yeterli alla alla ya merak ediyorum sana bunu söyleyenlerin tavırlarını allah kolaylık versin 1 senedir ısınamıyorsan ya gerçekten istemiyorsun yada ailene kızdığın için kendini şartlandırmışsın. Allah yardım etsin ne diyebilinir ki

Arkadaslar coktan beri yazamadim...hergün bi olay oldugundan vakit bulamiyorum...

2 gün önce artik tüm ipleri koparma yolunda nisanlima dedim onunla zorla evlendigimi ve nisanladigimi dedim, o tabi inanmiyor dogudami yasiyoruz, düne kadar iyidik hatalarimdan dolayi benden sogumusmusum kafamçokkarıştı
Yok öyle bi olay dedim, simdiye kadar kalbini kirmamak icin isinmadim sana dedim ama sen illa sebebini bilmek istediginden söylüyorum gercekleri, benden hesap sorma ailemden sor bu duruma onlarin düzünden.
Annemi cagirdi dogrumuymus dediklerim annemde basladi bana hakaret etmeye düne kadar seviyormusmusumda simdi ne demekmis isinmamak, SOK oldum, kötü olmamak icin yalanlar savurdu, artik bisey diyemiyorum laf bulamiyorum anneme,pesss dedimlmaz:

Bu sabahda annem odama geldi ve diyorki dügünü iptal etmeye gidiyoruz, (hicbir reaksion göstermedim cünkü düsüncelerinde döneceklerini biliyorum,sevimedim) ve sonra geldiklerinde dedigim gibi...ne yapalim,ne edelim bida düsünelim,baskalarinin damadini ve hikayeleri duyduklarinda icleri bi baska olmusmus,iyi düsünmemiz lazimmis...cok güzel dimi arkadaslar?
Daha ne yapabilirsin bu durumda?

eee nişanlın hissetmiyor mu onu sevmediğini???

hissetmezmi,akli basina bi insan olan anlar...
ne yüzüne bakiyorum,ne sohbet ediyorum,telefonlarina cikmiyorum,mesajlarina cevap yazmam,yakinlasdiginda itiyorum daha nasil anlata bilirimki?
sen bi erkek olsan ne cikarirsin bu durumdan?
Tabi annem her duruma bi kilif buluyor oda bana naz yapiyor saniyor,dedim tabi artik naz maz degil seni sevmemekde dolayi bunlar

ıyi düşünmeleri lazımmış.. ılginç.. Evlenecek olan sen değil de annen sanki.

Tabi önemli olayi unuttum..bu olay patlak verince zorla oldu hersey dedigimde..annem nededi sonunda begenirsiniz...bana muska,ilac etmislermis istegenlerden birileri dostumuzdan cokda düsmanmiz varmis,damadin yaninda...bunlar tabi kurani getirdiler üfleyiü püflediler,eh sonuc ne???ayniiii.....annemin etekleri tutustu tabi,beklemiyordu gercekleri ona dicemi :umursamaz:
Oda tabi bigüzelce inandi bu yalana basladi dua etmeye,trden hocalardan dua istemeye...cildirmak elde degil :sinifsinif:

orkide, bütün konunu okudum bacım. benim diyeceklerim arkadaşların diyeceklerinden farklı değil. bu erkek görünüşlü insan bozmasıyla katiyyen evlenme. okudukça çok fena oldum anlatamam sana, sakın böle bişi yapma. yakın zamanda annem bana buna benzer böle tezgah kurmaya kalktı ama babam bozdu Allahtan. akılları sıra iyi gördükleriyle yaşımız geçmeden evlendirmeye çalışıyolar. ben de 24 yaşındayım, okul biteli 3 ay oldu bismillah. annem çok da cahil bir insan değil ama senin annendeki mantıkla "çocuklu adamlar ister" diye biran önce evlendirme düşüncesinde. seninkiler kadar baskı yapması mümkün değil ama, insanın annesinin böle düşünmesi çok içini acıtıyo doğrusu... yaşın geçti aman biran önce evlensin sonra yaşlılar ister... sanki doğurdupu kız evlat değil de taşmış gibi...

bu bir, ikincisi, eğer çok zor durumda kalırsan bak sana tüm ciddiyetimle söylüyorum, bi şekilde para bul istanbula gel seni kendi evimde misafir ederim. çok ciddiyim. rumuzumun kırmızı olmasından anlayacağın gibi, bu sitenin adı sanı belli, kadın olduğu kesin üyelerinden biriyim. ben seni yerleştircek yer bulma konusunda kesin söz vermyorum ama, en azından birkaç gün evimde misafir olursun sonra başının çaresine bakarsın. buradan aldığım için sorun olmaz sanırım, msnimi de veriyorum bak: december@kadinlarkulubu.org... mail de atabilirsin. teklifimi düşün. eğer güvenmezsen belki istanbulda yaşayan diğer kadınlarkulubü üyelerinden de yardım etmek isteyen çıkar, bikaç kişi karşılarız seni. coştun napıyon diceksin belki ama ben seni bu erkek bzmasıyla evlenmeni istemiyorum arkadaşım. senelerdir burada böle konuları okumaktan bıktım ve çok üzüldüm. bu sefer elimle birşeyleri düzeltmek istiyorum, bir işe yaramak istiyorum. düğününe 20 gün kaldı, yap bişeyler orkide kardeşim!!!!

orkidecim istemiyorsan sakin kendini zorlama
bu bir iki günlük birsey degil
ayrica adam cok piskin istenmedigini bile bile böyle davraniyor
kimse seni zorla evlendiremez
belki zor günler atlaticaksin
ama gerekirse hayatini tek basina yeniden kurma pahasina bile olsa evlenme
almanyadasin bi sekilde devlette yardim eder
iki üc gün sonra zaten biriyle karsilasir evlenirsin
insan sevdigine zor tahammül ediyor bazen
sevmedigine nasil dayanicaksin
sakin derim ben güzelim

December,

Cok COK SAGOL canim,inaniyorum sana ve cok tesekkür ediyorum bi kenara not ettim insallah kullanmak zorunda kalmam ama insan oglunun basina hersey geliyormus malesef.... :sinifsinif:

Artik ne yazicami...aileme neler dicemi,lugatim kalmadi beni daha nasil anlasinlar diye.

Bugün dügün yerini iptal etmisler ve eylüle atacaklarmis ne saniyorlar acaba ozamana kadar alisirmiyim,isinirmiyim,severmiyim diye??

Okadar millet laf edecek diye düsünüyorlarda bu adamin burda ne sifatla duruyor evlenmeden demezmi insan?????aklim almiyor artik :umursamaz:

Babam diyorki benim elimdeymis benim elimdemi gülim bari, benim elimde olsa bu olay buraya kadar gelmezdi, defolup giderdi coktan ....sizce benim elime biseymi birakiyorlar...ben nisanlima yüzüne olmaz sevmiyorum,istemiyorum dedikce onlar lafi degistiriyor mafoldumben
Artik kendi aklim kendime yetmez oldu :1no2:
Gözümde kimsenin ailemden degeri yok artik.

Annemin keyfi geldiginde ah cocugum sen benim herseyimsin senin icin dünyayi durudurum istemiyorsan yollarim ellin oglunami aciyalim evimizdeki huzur olmadiktan sonra...5 dak. sonra nisanlimi gördümü unutuluyor hersey sanki o degilmis bida düsünelim diyor,artik ne hareketi yapacagini bilmiyorsun, ne diceni bilemiyorsun.

Hafta sonu dügüne götürdüler zorla, beni tabiki cok rahatsiz etti,hele yanimda oturmasi sanki hicbisey olmamis gibi...Evlenenn ciftler dans ederken bi baktim onlara nekadar mutlu gözüküyorlar gözleri gözlerinden ayrilmiyor, icten gülüyorlar...bende hepsi yapmacik olacak samimilik olmiyacak.
Millet tabi bunlar nasil nisanli diye laf ettiler, hatta benim niye yüzüm gülmüyor diye anneme sordular istemiyormu diye sorduklarini duydum...annemde gülüp bilmem gibi kafa salladi....ne oynuyoruz ne dans ediyoruz nisanlimda bilmiyor saten hayatinda hic oynamamis, nasil bi dügün olacaksa bizimkisi artik?!
Oynamak icinden gelmedikce, kalksam orada aglicagimi biliyorum.Dans müziklerinde saten hep wcye kactim benneyaptımki ...ALLAHIM KIMSEYI BÖYLE SEYLERLE SINAMASIN ohaoldumsmile

off ya orkide çekilirmi bu dert, bi de aynı çatı altında.. şaka gibi ya.. bir anne kendi kızını nasıl böyle sünepe bir adamla evlendirmeye razı olabilir ki... seni üzemez biz varız diyomuş da, kadın değil ki bu erkek.. biz erkekler gibi ezmekten hoşlanmayız ki, aksine karşımızdaki güçlü olsun kendi ayakları üstünde dursun isteriz.. inşallah bu olay bi şekilde çözülür de kavga gürültüye gerek olmaz. bol bol dua et kendine, biz de dua edelim kk hanımları.

3 gün önce yarina bilet yaptim ve neoldu?..........bileti iptal ettiler.
Ne yapsam faydasiz...Simdi sanki bisey olmamis gibi herkes ayni tikirinda..nisanlim 2 gün önce yüzügünü cikarmisti bu is bitti diye simdide hic olmamis gii okadar laflar aramizda,dolasiyor yine pesimde.
Sanki o hic dememis ben 9 ay kalim,almanca kursuna gider ve ordan birini bulur evlenirim.

Millet neder...getirip getirip yolluyor bunlar derlermis, abimde bi zamanlar görücü usulu evlenmisti türkiyede annemlerin,büyüklerin sözünden cikamadigi ve saygisindan evet dedi... ve 5 ay sonra yengem geri gitti anlasamadilar diye,bosandilar...bu durumla benim durum aynimi ???

Annem nede güzel diyor...evlenirsin,beraber olmasin baktin olmicak gibi bosanirsin....nisandan ayrilmak dahami kötü evlenipte bosanmaktanmi acaba???

Artik hic bi hissim yok icimde. Ne aglayabiliyorum, ne düsünebiliyorum, ruh gibi bisey oldum, belkide bu noktaya gelmemi istediler.....egriyi dogruyu düsünemiyorum.

bileti aldında nerden biliyolar bileti aldığını iptal etmişler bide söylemeseydin yada iyice saklasaydın.

Ben de onu diyecektim neden söyledin ki bilet aldığını?

sakin ol canim adam cok piskin
malesef annende hic mantikli degil neden böyle davraniyor hic anlamis degilim
evlenip bosanmak dahada zor birlikte olmasaniz bile kiz adin dula cikicak
kurstan birini bulurmus millette onu bekliyordu gel evlenelim diycek
bu adam birilerinin üstünde kaliyim derdinde resmen
sen anneni tehtit et
gitmezse artik eve gelmiycem gibilerinden beni kaybedersiniz falan
hatta git bi arkadasinda kal gitme evede
bu adamla evlenmek hayatinin hatasi olur bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…