Artık zorlayacağım kendimiBenimde cildim güzel olsun
![]()
Olsun tabi hadi bu kararın üstünde al bir bardak eline kutlayalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık zorlayacağım kendimiBenimde cildim güzel olsun
![]()
Olsun tabi hadi bu kararın üstünde al bir bardak eline kutlayalım![]()
Günde üç bardak içersem su içiyorum fazlasını zorlayarak içmem lazım bazen işkence gibi geliyor su içmekNasıl alışabilirim acaba su içmeyi sevmiyorum
![]()
canım sen yine günlük 3 bardak içebiliyorsun bende keşke o kadar içebilsem
ben 2-3 günde bir su içiyorum hiç ihtiyaç hissetmiyorum bide şu anda hamileyim
kızıma tembihliyorum arada bir bana su içmeyi hatırlat diye zorlada olsa içiyorum o da günde 2 bardak ancak![]()
Günde üç bardak içersem su içiyorum fazlasını zorlayarak içmem lazım bazen işkence gibi geliyor su içmekNasıl alışabilirim acaba su içmeyi sevmiyorum
![]()
ben hic su icmiyorum desem inanirmisin ???
sadece icecek iciyorum susadigimda eger evde icecek yoksa o zaman cok nadiren su icerim![]()
bendede ayni sorun var
icmeye gayret ediyorum ve hergun elma suyu ile suyu karistirip iciyorum
hem tadi guzel
hemde su iciyorum
dene bence
Bende günde nerdeyse 1 bardak bile içmiyorum. Kendimi alıştırmak adına yanımda sürekli pet şişeyle dolaştım bir kaç gün gerçekten işe yaradı bittikçe doldurup içiyordum evdeyken. Ama öyle sık tuvalete gitmeye başladım ki fenalık bastı bıraktım.
.
bence küçük su şişesi500 ml liklerden sürekli yanınızad taşıyın ve önce günde sadece 2 şişe sonra 3-4 şişe içmek zorunda olduğunuzu düşünün.bu şişelerle ben su içme alışkanlığı kazandım ve şimdii istemsem de susuyorum ve de ort. 3 lt su içiyorum + yeşil çay falan da içince resmen wc ten çıkamıyorumm....
hanımlar yaşça hepinizin büyüğü sayılırım su içmemenin şöylede bir zararı var erken yaşta kırışıklık ben bu sıkıntıyı yaşadığım için her gün zorlada olsa su içmeye çalışıyorum sizde şimdiden gayret edin su içmeye kırışmaktan iyidir