• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zorla su içiyorum ..

Günde üç bardak içersem su içiyorum fazlasını zorlayarak içmem lazım bazen işkence gibi geliyor su içmek :25:Nasıl alışabilirim acaba su içmeyi sevmiyorum:110::110::110:

canım sen yine günlük 3 bardak içebiliyorsun bende keşke o kadar içebilsem
ben 2-3 günde bir su içiyorum hiç ihtiyaç hissetmiyorum bide şu anda hamileyim:49:
kızıma tembihliyorum arada bir bana su içmeyi hatırlat diye zorlada olsa içiyorum o da günde 2 bardak ancak:50:

canım sen yine günlük 3 bardak içebiliyorsun bende keşke o kadar içebilsem
ben 2-3 günde bir su içiyorum hiç ihtiyaç hissetmiyorum bide şu anda hamileyim:49:
kızıma tembihliyorum arada bir bana su içmeyi hatırlat diye zorlada olsa içiyorum o da günde 2 bardak ancak:50:

Canım zorla kendini gebelikte önemli su içmek sen benden de kötüsün:1:

ben hic su icmiyorum desem inanirmisin ???
sadece icecek iciyorum susadigimda eger evde icecek yoksa o zaman cok nadiren su icerim :51:

Ben de malesef az su içenlerdenim ve bundan da çok rahatsızım..
ama malesef su içinde çok midem çok ağrıyor ya da bulanıyor eskiden sabah kalkar kalkmaz su içerdim artı hiç içmiyorum midemi bulandırıyor diye..
böyle böyle alışkanlıklarımı kaybettim malesef..

Günde üç bardak içersem su içiyorum fazlasını zorlayarak içmem lazım bazen işkence gibi geliyor su içmek :25:Nasıl alışabilirim acaba su içmeyi sevmiyorum:110::110::110:

bendede ayni sorun var
icmeye gayret ediyorum ve hergun elma suyu ile suyu karistirip iciyorum
hem tadi guzel
hemde su iciyorum
dene bence

tansiyon probleminiz yoksa,turşu vb. şeyler yiyip kendinizi
zorla susatın derim.iç organların düzenli olarak su ile temizlenmesi
gerekiyor.su ama çay,kahve,meyve suyu değil.....
bunun içinde 8-10 bardak su içmek gerekir..
bir de idrar renginize bakın.eğer berrak değilse vücudunuzun
suya ihtiyacı var demektir..

ben hic su icmiyorum desem inanirmisin ???
sadece icecek iciyorum susadigimda eger evde icecek yoksa o zaman cok nadiren su icerim :51:

inanırım:31::31::31:

bendede ayni sorun var
icmeye gayret ediyorum ve hergun elma suyu ile suyu karistirip iciyorum
hem tadi guzel
hemde su iciyorum
dene bence

,evet elma suyu seviyorum ama şu an midemi bulandırıyor oda:25::5:

Bende günde nerdeyse 1 bardak bile içmiyorum. Kendimi alıştırmak adına yanımda sürekli pet şişeyle dolaştım bir kaç gün gerçekten işe yaradı bittikçe doldurup içiyordum evdeyken. Ama öyle sık tuvalete gitmeye başladım ki fenalık bastı bıraktım. :33:

.

Son düzenleme:
bence küçük su şişesi500 ml liklerden sürekli yanınızad taşıyın ve önce günde sadece 2 şişe sonra 3-4 şişe içmek zorunda olduğunuzu düşünün.bu şişelerle ben su içme alışkanlığı kazandım ve şimdii istemsem de susuyorum ve de ort. 3 lt su içiyorum + yeşil çay falan da içince resmen wc ten çıkamıyorumm....

Bende günde nerdeyse 1 bardak bile içmiyorum. Kendimi alıştırmak adına yanımda sürekli pet şişeyle dolaştım bir kaç gün gerçekten işe yaradı bittikçe doldurup içiyordum evdeyken. Ama öyle sık tuvalete gitmeye başladım ki fenalık bastı bıraktım. :33:

.

Evet bende öyle yaptım bir ara bende bıraktım:17:

bence küçük su şişesi500 ml liklerden sürekli yanınızad taşıyın ve önce günde sadece 2 şişe sonra 3-4 şişe içmek zorunda olduğunuzu düşünün.bu şişelerle ben su içme alışkanlığı kazandım ve şimdii istemsem de susuyorum ve de ort. 3 lt su içiyorum + yeşil çay falan da içince resmen wc ten çıkamıyorumm....

Tuvalete gitmek olmasa:19::1::1:

hanımlar yaşça hepinizin büyüğü sayılırım su içmemenin şöylede bir zararı var erken yaşta kırışıklık ben bu sıkıntıyı yaşadığım için her gün zorlada olsa su içmeye çalışıyorum sizde şimdiden gayret edin su içmeye kırışmaktan iyidir

hanımlar yaşça hepinizin büyüğü sayılırım su içmemenin şöylede bir zararı var erken yaşta kırışıklık ben bu sıkıntıyı yaşadığım için her gün zorlada olsa su içmeye çalışıyorum sizde şimdiden gayret edin su içmeye kırışmaktan iyidir

Evet doğru kırışmayalımda:18::18::18:

Ben de günde bir bardak bile içemiyordum.Eşimse lıkır lıkır kafaya dikiyordu.
Onun cildi pırıl pırıl,benim ki mat.
O hiç tuvalet sorunu yaşamıyor bense hep kabız.
Çok imreniyordum onun su içmesine.Sonra doğum kilolarımı vermek için spor ve diyete
başladım.Bir diyetin olmazsa olması en az 2 lt su.
Öyle başladı yanımda hep 500 lt lik su bulundurmam.
Şimdi bende de alışkanlık oldu.İçmem gerektiğini biliyorum ve içiyorum.
Dahası bu şekilde su içmeye öyle alışmışım ki içmezsem büyük eksiklik hissediyorum.

ben de hıc ıcemıyorum .hele kısın hıc suyu aramıyorum .
yazın dıyet yaptıgım da zorla 2.5lt suyu tuketıyordum ama resmen olum gıbı gelıyordu bana .
1 hafta 2 hafta derken yok valla hıc alısamadım su ıcmeye .
ınsanlar hergun nasıl 2 lt su ıcıyor sasırıyor ve ımrenıyorum valla.

bende kılolu gunelrımde hıc suyu aramazdım kola meyve suyu kahve cay ıdare ederdım ama nezamn kılo vermeye karar verdım su benım en ıı dostum oldu
ıcım yıkanıyo sankı cıldım saclarım gercekten parlak tırnakalrımda guclendı sankı onun etkısımı bılemem sabah uyandıgımda mıgdemde olan yanma hıssı artık yok
ama alısana kadar bende neler denedımneler
en ıı yol bıraz lımon damlatmak sımdı sabah sporumdan once elme sırkelı su
spor sonrası koca bardak lımonlu su
işte sade su
eve gelınce ders calsıırkende karbonatlı suıcıyorum
aksam spor yaparsamda maden suyu ıcıyorum
ıcın kızlar su su gercekten hayat
buarada ben spor yaptıgım gunler 3 ltyı gecıyorum

Ben kendimce çözümümü buldum.1 bardak turşu suyu içiyorumn yada turşu yiyorum.artık akşama kadar alabildiğince su içiyorum.çok susuyorum çünki turşu yiyince.tavsiye ederim:)

Agzima tek lokma bile atsam, ardindan otomatik olarak beynim uyari veriyor.
Hadi uzerine su icmelisin diye. Sabah ac karnina basliyorum zaten icmeye.
Gece yatasiya kadarda oylece surup gidiyor.
Gece bile tuvalete kalkiyorum ama :52:
Zaten kalkmamda iyi oluyor.
Kizimi yani kedimi kontrol ediyorum.

Back
X