Zorla Tup Bebek?

miram90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2016
13
2
1
35
Merhaba Hanimlar,

Sizin dusuncelerinize ve yardiminiza cok ihtiyacim var. Esimle 9 ay evliyiz ve 9 aydir cocuk istiyoruz, 9 ay boyunca malesef olmadigi icin esim tuturdu tup bebek yapalim diye. Ve ben bunu kesinlikle istemiyorum. Kendim once bir sene denemek istiyorum. ve ondan sonra olmasa artik bakariz. Ama simdi kesinlikle istemiyorum cunku cok zor bir surec. Esim hic anlayisli degil, beni tehtit bile ediyor, baska birini bulurum tup bebek yaptir masan diye, ben bunu kendime yediremiyorum. esimin bukadar nankor oldugunu ve sadece kendini dusundugnu anliyamiyorum. cok cocuk istiyor, ama beni bukadar uzmesi normal degil.

bu durumda napsam hanimlar ....

Sen bu baskı altınd,bu psikolojiyle hamile kalırsan zaten şaşarım..eşinin sana destek olması gerekirken baya baya köstek olmuş.1 sene denedikten sonra tüp bebeği öneriyorlar zaten..

Eşine söyle kafayı yemesin! ben 28 eşim 29 yaşında 3 senelik evliyiz evlendiğimizden beri de korunmuyoruz , ben hala tüp bebek olayını 1 sene daha mı ertelesek diye düşünüyorum. 9 ayda çatlamış mı nolmuş

Ayrıca tüp bebek yaptırmazsan başka birini bulurum diyen adamla evliliğini devam ettirmeye emin misin? hala ona koca diye sarılıp güvenebilecek misin?

Bunu kocam bana söylese inan bir dakika beklemez bitiririm bu evliliği!

Çocuk olmaması bir şans olabilir mi kocan olacak adamın gerçek yüzünü görmek için?

dr a gitseniz size tup bebek yaparmiki
ama bence normal yol dan da olsa çocuk fln yapmayin bu adamdan

ondan sonra hersey çocugum için diye yesil çam hayat hikayelrri çikiyor ortaya ..
Hayır bir de eminim spermiyogram falan da yaptırmamıştır ! erkek ya kendisi, ondan kaynaklı bir problem olamaz!

tup bebek yaptirmazsan baska birini bulurum ne demek ya sizi cocuk yapma makinesi saniyo heralde sirf buyuzdenmi evlenmis hem 9 ayda ne tup bebegi o safaya gelmeden bir cok yontem var gebeligi saglayacak hem 9 aydir olmama sebebi ne belki ufak bir sorun doktorda hemen tup bebek yapmazya hos

Reactions: anu
Adam çocuk yapmak için evlenmiş sizinle, başka değer bi yanınız yok onun için gidip başka birini bulurum diyor. Siz aynı şeyi söyleseydinz kapının önüne koymuştu sizi. Mümkünse bu türdeki erkekler üremesin ya, Allah yardımcın olsun..

Çocuğun olsa bu heriften mutlu bir aile mi olacaksınız sence?

Tüp bebek yaptıramazsan üstüne kuma getirmekle tehdit eden adamdan doğru düzgün eş olmuş mu ki baba olsun?

2 sene sonra boşanmak istiyorum ama çocuk var yapamam diye konu açmak istemiyorsan şimdi boşa bu adamı..

Tedavi yontemlerini veya alternatif tibbi denediniz mi? Hormonlariniza va bakildi mi? Ovulasyon takibi yaptiniz mi? Henuz yaslariniz cok kucuk, 9 ay cok az bir sure, hicbir sorun olmadigi halde yillar alabiliyor bazilari icin...

O degilde tum arkadaslarin da dedigi gibi, nasil oluyor da sizden tup bebek yaptirmazsan baskasindan cocuk yaparim diyen bir adamdan cocuk yapmayi dusunuyorsunuz?

şimdi bu adamdan çocuk mu yapılır
ilk önce bir adam eş olur sonra baba
eşine saygı duymayan adam çocuğuna saygı duymaz
çocuk meselesini hırs haline getirmiş
bana kalırsa olacağı var ise bile olmasın şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…