Sen bu baskı altınd,bu psikolojiyle hamile kalırsan zaten şaşarım..eşinin sana destek olması gerekirken baya baya köstek olmuş.1 sene denedikten sonra tüp bebeği öneriyorlar zaten..Merhaba Hanimlar,
Sizin dusuncelerinize ve yardiminiza cok ihtiyacim var. Esimle 9 ay evliyiz ve 9 aydir cocuk istiyoruz, 9 ay boyunca malesef olmadigi icin esim tuturdu tup bebek yapalim diye. Ve ben bunu kesinlikle istemiyorum. Kendim once bir sene denemek istiyorum. ve ondan sonra olmasa artik bakariz. Ama simdi kesinlikle istemiyorum cunku cok zor bir surec. Esim hic anlayisli degil, beni tehtit bile ediyor, baska birini bulurum tup bebek yaptir masan diye, ben bunu kendime yediremiyorum. esimin bukadar nankor oldugunu ve sadece kendini dusundugnu anliyamiyorum. cok cocuk istiyor, ama beni bukadar uzmesi normal degil.
bu durumda napsam hanimlar....
Hayır bir de eminim spermiyogram falan da yaptırmamıştır ! erkek ya kendisi, ondan kaynaklı bir problem olamaz!dr a gitseniz size tup bebek yaparmiki
ama bence normal yol dan da olsa çocuk fln yapmayin bu adamdan
ondan sonra hersey çocugum için diye yesil çam hayat hikayelrri çikiyor ortaya ..
Çocuğun olsa bu heriften mutlu bir aile mi olacaksınız sence?off napcam ya
Sen ne soruyorsun ki anlamadım ben? boşanmayacaksan adamın da başka kadın getirmesini istemiyorsan git yaptır tüp bebek?yok yaptirdi
Ben boşan diyorum bu konuda ne düşünüyorsun ?fikirlerinizi almak istiyorum, kendim bir karara varmam icin
21 ve 24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?