Zorla Tup Bebek?

Yorumlarindan gordugum kadariyla cok akli basinda ve mantikli bir kizsin, diyorsun ya kendime yediremiyorum diye cok haklisin
Eger sana bu sekilde yorumlar yapmasina izin verirsen omur boyu herhangi konuda seni boyle kirici sekilde tehdit edip begendigini soyler sana, neden susuyorsun neden boyun egiyorsun ki
Sende onu tehdit et, git bul bende seni bosarim bende baskasini bulurum, sana kolay bana zor mu saniyorsun diye
neden kendini ezdiriyorsun neden gururunu kirmasina izin veriyorsun

Darilma gucenme ama boyle cahilce dusunceleri olan biriyle hayat sana cok zor olur, onlemini al, susma derim

tabiki boynumu eyip susmiyorum, ama bende baskasini bulurum dememi kendime yakistiramam. onun dustu hataya, onun dustugu seveye dusemem. Boyle pis bir dusunceye ben esimi diyemem. Onun gibi degilim. Ama tabi onun soyledikleri cezasiz kalamaz. Yuzune bakmiyorum. Ve buda onun cok zoruna gittigini anladim..

Haklisin esini en iyi taniyan sensin onun aklini basina toplamasi icin en iyi sekilde nasil cezalandiracaginida en iyi sen bilirsin
Diger uyelerinde dedigini gibi 9 aygibi bir zaman cok kisa yani tup bebek dusunmek cok sacma hem boyle bir psikolojiyle hamile kalman daha zor

bu adamdan çocuk yapılmaz.Ama hadi olsun ben yapıcam diyorsan. Dr lar hemen tüp bebek yapıyoruz demez genelde 1 yıl süreç verirler ondan sonra farklı tedavilere bakarlar oda olmadı anca ozaman tüp bebek yapılır. Direk tüp bebek diyen dr paracı dr dur. sen umurunda değilsindir aldığı paraya bakar sadece.
Ayrıyetten, belki biliyorsundur ama yinede söyleyeyim. devletin hiç bir imkanından yararlanamazsın. misal benim tüp bebek yaptırdığım yerde tedavi + ilaçlar 8000 tl yi geçiyordu. ben raporla 3500 tl gibi bir rakama yaptırdım. Olayın maddi durumu bizi ilgilendirmez herkes işini bilir ama belki eşin maddi açıdan sıkan biriyse bunları öne sürerek ertelete bilirsin.

Devlet tüp bebek öncesi 2 aşılama ve 3 yıllık evlilik şartı veriyor. Sadece bazı özel durumlarda direk tüp bebek onayı veriyor.

Valla bana baskasindan tup bebek yaparim diyene normal yoldan bile cocuk yapmam.

Bence doktor hemen tüp bebek yapmaz.
Aşılama vs.. denendi mi?
Veya esiniz spermleriyle ilgili testleri yaptırdi mi?
Dokuz ay kisa bir süre..
Elbette çocuk isteniz ancak beyefendinin karakteri bu sekilde ortaya çıkıyor. aslinda mevzu bebek değil.. istedigi bir sey olmadığında karsidaki insani zora sokarak istediğine ulasmayi hedefleyen biri..
Ayrica elbette bebek dünyaya getirmek dünyanın en güzel duygusudur.. bebege bakmak büyütmek.. eger baskasindan bebek yaparim diye tehdit ediyorsa hic rahatinizi bozmayin. bak orda cocuk esirgeme kurumunda bebekler var diye yonlendirin.
babalık duygusu degil kendini kanitlama hirsi! kime kanitlayacaksa.

esine ve cocuguna hicbir konuda kefil olmayacaksin,canin kanin olsalarda kimin ne yapip ne yapmayacagini kestiremezsin,oyuzden benim kocam yapmaz suphem yok,cocuguma guvenim tam vs. dememek lazim.insanoglu hersey bizim icin sonucta.
kusura bakma kadin boyle baskasini bulurumla gaza getirilmez,bunu agzina alan yakinda isi icraata da doker.
tabiki bosanma ama dedigine diyecegine pisman et dediklerini..
cocuk bi cok insan sever,tup bebek yapinca dusuk yapmayacagin Allahin emri mi,garantisi mi varmis biyerden?
sabirsizin arkasina siginmasin,insanlar senelerce evlat hasretiyle yanip tutusuyor,esinin yaptigi dupeduz simariklik sacmalik..9 ay nedir ki,1 sene dolsun..
ayrica gitsin kontrollerini olsun esin,belki sIkinti kendinde.

Kardeşim seni çok iyi anlıyorum benim eşim de tüp bebek diyince sinirlerim tavan yapıyordu niye bilmiyorum sinir olurdum hatta dün ben artık istemiyorum dedi 2 sene oldu hayatımızi yaşayalım falan diyor ona bile sinir oldum ki kendi istiyordu ben hiç istemedim zorla ikna etti beni ama ben biliyorum ben kafama katmayim diye istemiyorum diyor kafaya takınca olmaz diyor eşinin dediği laf çok yanlış kesinlikle söylenmemesi gereken bir laf ama seni ikna etmek için soylemis tır diye dusunuyorum ben ama ne için soylesede soylesin çok yanlış bir cümle olmuş Allah yardımcın olsun

Zaten bir kerede hamile kalmak ancak dizilerde filmlerde oluyor öyle ha deyince hemen olmuyor ki çocuk ki 9 ay çocuk olmuyor demek için erken bir süre eşiniz kendince sizi gaza mı getirmeye çalışıyo böyle şeyler söyleyip ayıp etmiş söylediği hiç hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…