Zorla Tup Bebek?

Bir rahatsızlık mı var birinizde yani kimse normal şartlarda 9 ayda bu yaşta tüp bebek demez

Ama adamın spermi azsa ve azalıyorsa kadının yumurtası azsa ve azalıyorsa hadi denir

Biz tüp bebekten önce bir sene uğraştık stres olduk sonra sperm testi sonucu sıfırdı doktor zaten tüp bebek dışında imkan yok dedi

Yani bu teşhis ile bir yıl dolsun diye bekleyip strese gerek yok örneğin amma eşinin tavrı çirkin

Henüz 9 aylık evlilik,9 aydır bebek istemek,9 ay bebek olmadı diye tüp bebek istemek,dayatmak zorlamak,başka kadından yaparım diye tehdit etmek ve hala bu kocadan bebek sahibi olmak istemek.Aynı evin içinde birbirini Tanımadan evlat sahibi olmaya karar vermek

bu psikilojiyle zaten başarılı olmaz uygulama.sakin olun tüp bebek için rapor felan gerekiyor gidin konusun doktor olayın prosedurunu anlatsın gözü korar zaten

9 ayda tup bebek yapacak kadar nolmus bu adam kolay bisey saniyor heralde

doktora gtsenız bile size tüp bebek onayı vermez suanda
eşiniz cok cahil
daha cok gencsınız bu acelesı neden
9 ay cok kısa bır sure

valla eşine sen desen ki: ben de başka birinden çocuk yaparım! ne der acaba, nasıl davaranır?? hah sen de öyle davran. çocuk yapmayı da ertele

, beni tehtit bile ediyor, baska birini bulurum tup bebek yaptir masan diye.

Konu bu adamdan boşanmak istiyorum olmalıydı
Bir yerde terslik var ama neyse

1buçuk seneyi geçti biz de istiyoruz ama hiç bir doktor tüp bebek yapalım demedi tüp bebeğe kadar ilaç, iğne, aşılama, tüp diye giden bir düzen var ve 1 sene dolmadan ilaca bile başlamıyor çoğu doktor. Tabi yaş ileri değilse.

Boyle adamdan suana kadar cocugunuzun olmamasi sizin sansiniza. Bence boylesi nankor ve bencil adamdan cocuk yapma fikrini siz tekrar dusunun. Hersey Allahtan illa herkesin cocugu olacak diye birsey yok.

tüp bebek sipariş üstüne yapılan birşey değil. Önce 1 sene denemeniz öneriliyor, sonrasında tüp bebeğe gelene kadar başka şeyler deneniyor. 1 sene doğal yolla olmazsa ilk önce rahim filmi çektirmeniz, eşinizin de sperm testi yaptırması gerekir. Yumurtlama tetikleyici ilaçlarla doğal denemeler, o olmazsa birkaç aşılama denemesi, o da olmazsa sıra tüp bebeğe geliyor. Yaşlarınız çok genç.
Eşinizin canı öyle istiyor diye yapılmıyor tüp bebek. Sen yapmazsan başkasını bulurum demesi size karşı ayrı saygısızlık. Ayrıca kolundan tutup götürdüğü kadınla hangi doktor yapacakmış acaba ona tüp bebek?

gercekten baska birini bulacagini sanmiyorum, sadece beni gaza getirmek icin soyliyordur. bosananin diyorsunuz, ama kolay bisey mi bu? evlilik bir oyuncak mi? bir adam bir hata yaptiysa hemen son durakta bosanmak ne? evlineceksen evliligin icin savasmayi bileceksin. Yoksa herseyde bosanacaksan.. hic evlenmesen daha iyi. Esim cok cocuk seviyor en buyuk hayali, bu konu onun icin cok derim bisey. Evet belki cahilik yapiyor, ama kisiliginde var sabirsizlik.. Ve anladiginiz gibi cok sabirsiz. Zaten gercekten, baska birini alacagini veya beni aldatacagindan bir supm olsa tabi ozaman durumlar coook farkli olurdu. Ama oyle bisey yapmiyacani biliyorum, yapamaz zaten. Amaa bana bunu demesi bile cok saygisiz ve kirici kendime yediremedigim bisey.

Onun ağzının ortasına bi tane vururum bütün dişlerini dökerim yere. Ondan sonra git bul birini hadi

Böyle biriyle evli olduğunuz için üzüldüm size. Çocuğun olmaması işaret olabilir..

O kadar kişi doğru yolu gösterdi ama siz yine de ilk engebede boşanılır mı diyorsunuz. Elbette sorunlar oturulup konuşulur, çözüm varsa çözülür yoksa zorlamaya gerek yok. Ama burada 9 ay gibi kısa sürede hamile kalamadı diye baskı yapan bir eş var. Anlayış, sabır, destek nerede? Biz ne dersek diyelim boş. 1 sene dolmasına 3 ay kalmış, siz tüp bebek yolunu tutarsınız 3 ay sonra eminim.

Zaten bkdr baskiyla olacagi vrsada olmaz neden boyle bsey yapiyo anlamadm delimi ne ilk defa duyyorm boyle bseyi dha 9 ay olmus milletin 2. veya 3. yili oluyo dogal yolla en azndan 1 1 bucuk seneye kdr deneyin derm bnmde 6 7 ay boyu olmadi napiyim gdip hemen tup bebekmi yaptiriyim.once gidip testlerinizi yaptirirsnz sorununuz bulunur ona gore zaten doktor yonlendirir belki hic gerek kalmaz tup bebege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…