- 8 Mayıs 2017
- 163
- 120
- 18
- 37
Ilahi guldurdunuzYorum 1: evet can sıkıcı bir durum.
Yorum 2: hep kadınlar mı koca parası yiyecek
O zaman cimri degil bol parayi seviyor maddi kisitlanmak istemiyor hakli aslinda ama bazen rahatlik is yukunun az olmasi daha cazip geliyor paraya kiyasla.Yok hicbir konuda kisitlamasi yok herseyi bol bol alir en iyi otellere gideriz ama benim de katkimin olmasi gerektigini dusunuyor hakli da ama abartiyor
Zaten artik zorlanmasam da birakicam mesajlardan gazla az once erkek degil misin bakicaksin tabi dedim bakarim bakmayacagimi nereden cikardin diyor.Acaba ben mi abartiyorumO zaman cimri degil bol parayi seviyor maddi kisitlanmak istemiyor hakli aslinda ama bazen rahatlik is yukunun az olmasi daha cazip geliyor paraya kiyasla.
Siz ek isi birakin savurganligida gecer.
Açıkça konuşup rahatsızlık duyduğunuzu belirtmeniz lazım. Sebebini de sorarsınız. Belki dışarda para harcamayı sevmiyordur. Yani kendi başına dışarda masraf çıkarır mı veya arkadaşlarıyla gidince nasıl davranır bunlar da önemli. Sizin alıştırmanız değil de kişiliği bu yönde olabilir.Bahsettigim olaylar nisanlilik doneminde oldu
Zaten icinde varmis aciga cikmis demek ki.Su anda hesap sorunumuz yok zaten evliyiz.Ama onceleri kredi oderken oldu bu olaylar.Tabi ben de baya yuz verdim sonra evlenince de calisma sorunu olduAçıkça konuşup rahatsızlık duyduğunuzu belirtmeniz lazım. Sebebini de sorarsınız. Belki dışarda para harcamayı sevmiyordur. Yani kendi başına dışarda masraf çıkarır mı veya arkadaşlarıyla gidince nasıl davranır bunlar da önemli. Sizin alıştırmanız değil de kişiliği bu yönde olabilir.
Abartmadiginizi anlamanin tek yolu ek isi birakmak. Bosayacak değil ya. Ama insanin ici hep huzursuz olur boyle de calismasam nolurdu acaba diye..Zaten artik zorlanmasam da birakicam mesajlardan gazla az once erkek degil misin bakicaksin tabi dedim bakarim bakmayacagimi nereden cikardin diyor.Acaba ben mi abartiyorum
Onu kesin yapicam zaten.Bisey yapacagindan degil de kafasinin icindeki fikirlerden rahatsiz oluyorum.Abartmadiginizi anlamanin tek yolu ek isi birakmak. Bosayacak değil ya.
Evet abartiuor olabilirsin esin cimri degil hesap konusu su durumda onemsiz.Baska problem var miZaten artik zorlanmasam da birakicam mesajlardan gazla az once erkek degil misin bakicaksin tabi dedim bakarim bakmayacagimi nereden cikardin diyor.Acaba ben mi abartiyorum
Baska problemimiz yok belki de o yuzden gecmise takip su an kuruntu yapiyorum.Bir de su sosyal medyadaki zengin kocali ciftlerden sonra boyle oldumEvet abartiuor olabilirsin esin cimri degil hesap konusu su durumda onemsiz.Baska problem var mi
Bosver sosyal medyayi kocalar zengin ama huzur var mi onu dusun.Herkesin az da olsa problemi var.Baska problemimiz yok belki de o yuzden gecmise takip su an kuruntu yapiyorum.Bir de su sosyal medyadaki zengin kocali ciftlerden sonra boyle oldum
Aynen öyle her cumlenize katiliyorumkadınlar kulübüne göre sevgiliyken paranızı Yerse büyük sorun ama kocanızsa istediği kadar sırtınızdan geçinebilir. Bana bu tuhaf geliyor.
Bilgilerinize göre eczacısınız, keşke kendinize denk bir adamla evlenseydiniz. İnsan sevdiğiyle maddi manevi gurur duymak isiyor. Hele sizin gibi mesleği iyi, ayakları üstünde duran kadınların eş seçimi çok önemli. Sizi çok iyi anlıyorum.
Zaten daha düzgün gelirli-meslek sahibi bir adamla evlenseniz o zengin hayatlara bu kadar da özenmezdiniz sanırım.
Aynen öyle her cumlenize katiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?