- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
Neden her seyi ben karsilayim ayol.O evin neyiYa taa nişanlılıktan beri böyleymiş, neden evlendiniz o zaman? Keşke çok para kazansam da her şeyi ben karşılasam diye düşünüyorum ben sizi anlayamadım ama çok rahatsızsanız boşanın.
Kart mevzusu olmadi hic.Biri eşimle konuşurdum bu konuyu demiş siz de bu tip konuları konuşmayı sevmiyorum pek demissiniz.
Valla bu bana çok anlamsız geldi birlikte bi hayat kurmussunuz bi çocuk yapmaya karar vermissiniz ama ben bu konuyu konusamam???
Açık açık söyleyin ben işi birakicam saygı duymak zorundasın tamam bitti bu kadar.
Onun isteyip istememesi neden umurumuzda ki sizin bu kadar ?
Bu ay şu kadar harcamam var kartını veririm misin bitti bu kadar.
Size çok kızdım gerçekten yapmayın bunu kendinize böyle devam ederseniz bu hayat sizi çok yorar.
Aklınız şimdi mi başınıza geldi acaba?Evet arkadaslar basliktan da anlasildigi gibi sizin kazanciniza göz diken cebinde parasi olmayip sizinle yemege giden orada da cuzdanindan isteksizce kartini cikartip aa gecersiz kart diyen (cuzdaninda nakit de yok) erkel hakkinda ne dusunursunuz.Esimle sevgiliyken ilk zamanlarda ikimiz de oderdik fakat daha sonralari birsey oldu ve artik her gun ama her gun bana odetmeye basladi ve bundan kendisi de rahatsiz olmamaya basladi.Isleri kotu gitmeye basladigi icin parasi yoktu ama parasi yoksa surekli neden yemege gidelim der ki bir insan ? Veya maasi yeni yatmis oluyor ertesi gun yine ayni.Yani alacagini aliyor ama birlikte aktivite yapacagimiz zaman parasiz geziyor.Bu davranislari nisanlilik evremizde basladi ve surekli ben araba almayim seninkini kullaniriz demeye basladi evlendik simdi de hep benim maasimla ilgileniyor ve bu durum beni cok rahatsiz ediyor.
Acaba ben onu alistirdim mi zamaninda ondan mi boyle yapiyor bana akil verin cok sinir oluyorum
Edit: Fakirligi cok rahatsiz ediyor hatta ailesi neden zengin degil diye dusunuyorum artik
Ya haklısınız sonradan ekleme yaptım zaten, ama adamın parası yoksa yoktur ne bileyim.Neden her seyi ben karsilayim ayol.O evin neyi
Aslinda ben de biraz fazla bekliyorum aileden zengin olsaydi diyorumYa haklısınız sonradan ekleme yaptım zaten, ama adamın parası yoksa yoktur ne bileyim.
Aslinda ben de biraz fazla bekliyorum aileden zengin olsaydi diyorum
ayy cok itici boyle bir adamla evlenmek daha itici akliniz neredeydiOrtaya koyuluyor tabi ki de ama soyle ornek veriyim hamileyim ve calisma konusunda rahatim kendi isim fakat ayrica devlette de gorev aliyorum .Bi sure sonra devlet isini birakmayi dusunuyorum onu pek istemiyor
Ne kadar itici muhabbetler. Sizin cümlelerinizin yanında eşinizin yaptıkları gözüme batmayacak neredeyse " züğürt erkek, sosyal medyada herkesın kocası zengın, ailesi zengin olsaymış." filan. Baştan zengin biriyle evlenecektin o zaman. Ya da boşan, neden boşanmıyorsun bu kadar saygını yitirdin, verip veriştiriyorsun madem? Ailesi ve kendisi zengin bir erkekle evlen, seni tutan nedir?
Soyle ki esimin zaten meslegi ve geliri var ama bana yetmiyor cunki ben cok fazla kazaniyorum.Sadece onun benden de fazla kazanmasini istiyorum ve bu benim gozume batiyor.Yoksa maddi acidan sikintim yok ama ruhsal anlamda doyumdan bahsediyorum.Yani esimin maddiyatiyla iyi gecinelim istiyorum.Statü istiyorumNe kadar itici muhabbetler. Sizin cümlelerinizin yanında eşinizin yaptıkları gözüme batmayacak neredeyse " züğürt erkek, sosyal medyada herkesın kocası zengın, ailesi zengin olsaymış." filan. Baştan zengin biriyle evlenecektin o zaman. Ya da boşan, neden boşanmıyorsun bu kadar saygını yitirdin, verip veriştiriyorsun madem? Ailesi ve kendisi zengin bir erkekle evlen, seni tutan nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?