Züğürt erkek

Ya taa nişanlılıktan beri böyleymiş, neden evlendiniz o zaman? Keşke çok para kazansam da her şeyi ben karşılasam diye düşünüyorum ben sizi anlayamadım ama çok rahatsızsanız boşanın.

Eşiniz sinyalleri erkenden vermiş. Siz görmemişsiniz.
Diğer konularinizi esinizle aranizi bilmiyorum ama burdan bakinca gercekten cok cirkin gozukuyor. Acilen esinizle konusmalisiniz

Ama şunu da ekleyeyim eğer sizinle geliriniz iyi diye evlendiyse bu çok kötü de bunu belli etmedi mi hiç. Zor konu vallahi.

Kart mevzusu olmadi hic.
Zaten konustum

Aklınız şimdi mi başınıza geldi acaba?
Artık evlisiniz ya hayat müşterektir babında sordum .

siz iki işte çalışırken o neden iki işte çalışmıyor üstelik hamilesiniz ? bana hiç iyi niyetli gelmedi.

şaka yollu söylemek yerine açıkça söyleyin ve finans yönetimini oturup ortak yapın bundan sonra.

düzelmiyorsa da ben olsa çekemem, en nefret ettiğim insan tipi başkalarının üstünden geçinenlerdir.

Ne kadar itici muhabbetler. Sizin cümlelerinizin yanında eşinizin yaptıkları gözüme batmayacak neredeyse " züğürt erkek, sosyal medyada herkesın kocası zengın, ailesi zengin olsaymış." filan. Baştan zengin biriyle evlenecektin o zaman. Ya da boşan, neden boşanmıyorsun bu kadar saygını yitirdin, verip veriştiriyorsun madem? Ailesi ve kendisi zengin bir erkekle evlen, seni tutan nedir?

Evlenmeseydin .bu ne ya ?herseyi kabul etmişsin .ayrıca hikayene hiç inanmadım .adam keşke iyi bir iş bulsa çalışsa durumumuz düzelse diyeceğine ailesi zengin olsaymış keşke deyip duruyorsun .alsaydın zengin bir ailenin çocuğunu bulamadın kendi deyiminle züğürtte mi kaldın .

benim yakışıklı ve çapkın bi arkadaşım vardı , geliri de orta.

bi gün evlenicem diye geldi arkadaş grubunda kızı yakıştıramadılar ve neden neden dediler ?

tek başına birikim yapsa nereye kadar yapacağını bir ev bile alamayacağını , kızın maaşınında orta olduğunu söyledi, düzenim olur eve gelince bir yemek yapanım olur hemde evimi arabamı alırım dedi. tabi bu sırada çapkınlığa devam.

kız bilse bunları acaba senle evlenir miydi dedim ? bana "saf mısın sen ya göz var izan var kara kaşı kara gözü için evlenmiyorum o da farkında al gülüm ver gülüm hesabı " dedi.

bu erkekler çok yaygın....

Ortaya koyuluyor tabi ki de ama soyle ornek veriyim hamileyim ve calisma konusunda rahatim kendi isim fakat ayrica devlette de gorev aliyorum .Bi sure sonra devlet isini birakmayi dusunuyorum onu pek istemiyor
ayy cok itici boyle bir adamla evlenmek daha itici akliniz neredeydi

Soyle ki esimin zaten meslegi ve geliri var ama bana yetmiyor cunki ben cok fazla kazaniyorum.Sadece onun benden de fazla kazanmasini istiyorum ve bu benim gozume batiyor.Yoksa maddi acidan sikintim yok ama ruhsal anlamda doyumdan bahsediyorum.Yani esimin maddiyatiyla iyi gecinelim istiyorum.Statü istiyorum

bebeğiniz olacak yakında, onun için kendi adınıza birikim hesabı açın. eşinizlede konuşun bu parayı yok say ona göre ayarla kendini deyin. ek işiniz sizi yoracaksa bırakın tabi, o sıcak bakar veya bakmaz kendi sorunu. bunu sana danışmıyorum haber veriyorum diye belirtin. ama bunu şimdiden yapın. çok okuduk burada çocuk olunca bunalıma giren erkekleri.üstüne birde sizin davranışlarınızın değişmesiyle hepten kafayı yemesin. yavaş yavaş alıştırın yeni düzene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…