zülayhanın yusufa aşkı gibi oldu benimki

Canın acıyor farkındayım .
Çaresiz hissediyorsun.
Yarın yapacağın şey belki daha iyi hissetmene sebep olur bilmiyorum ki.
En dibi gör ondan sonrası zaten çıkış . Umarım her şey istediğin gibi olur

bi kaç yıl snra burda bunları yazdığn içn bu kadar kendini değersizleştrdğn içn kendinden nefret edeceksin.. belki ona duydğn aşk gerçek aşk senin içn ama dikkat et saplantı haline getrme. aralarnda konuştğu alay konusu olma. kendine değer ver.. yusuf züleyha aşkı deil seninki burdan platonik görünüyor malesef.. seni geçtm görüştğü kadının hakkına girmeyin. görüşmeye onuda getirebilr gerçekten seni sewmedğni anlatabilmek içn. buna hazr mısn..
sen kendini önemsemezsen kmse sni önemsemez

iyi yaknda kv ile birlik olup ayırma çalışmalarına başlarsınz yakındr
kv aklı başında biriyse sadece seni başndan atmak içn he demiştr.

Bu ne be . Öncelikle Peygamber durumu ile sizin günahkar halinizi karşılaştırma . Ada'm nişanlı yazık degıl öı kıza . Dikkat et sende nilanlanırsın aynısını yaşarsın

Bırak defolsun ya bırak gitsin kıtlık mı var kızım elini sallasan erkeğe değer sana değer vereni sev sen bi kadınsın peşinden koşmak sana yakışmaz

Bkz.Uzaktan sevmekle hükümlü

Ne olur bu kadar seviyosaniz eğer o insanın düşüncelerine saygı duyun.

Sizi sevmiyormuş sevse 2 ay sonra gidip evlenmezdi beklerdi ailenizi ikna etmeye çalışırdı.Şimdi adam evli annesinden görüştürmesini istiyorsunuz o da görüştürecek hepiniz birbirinizden tuhafsınız.Nasıl mide var

Gercekten dediğin gibi seviyor olsaydın mutluluğunu düşünürdün ,kararına saygı duyardın.
Yedirip de onun gözünde kendini küçültemezdin .
Allahtan aşk nasıl bir şey biliyoruz da şu saçma arabesk modu aşk diye yutturamiyosunuz .
Şu anki durumun tamamen hazımsızlık.

Anne , kız kardeşine yalvarmana , adamdan tahsil durumu yüzünden ayrilmana ve tum bu absürdlükte bi suçu olmayan diğer kıza hiç girmiyorum bile .

Eski konukaruna baktim elimde olmadan merak ettim.
Konularının hicbir yerinde evlilik yok.
Sut pompasi ne is? Baskasi icin falan mi sordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…