zülayhanın yusufa aşkı gibi oldu benimki

Senin tek sorunun kendine değer vetmemen .
O yüzden değer veren ilk kişiyi gözünde ulvileştirmişsin.
Dur ve kendine gel.
Giden kıymetlidir ama bu kadar net senden nefret eden değersiz biri için kendini daha fazla küçültme.
Zaten görüştükten sonra ondan nefret edeceksin.

diyer kız umrumde değil o 1 aylık bişey ve daha konuşma aşamasındalar ben sevdiğimle vedalaşmadan ölmem ölmem

Şu cümleden sonra ben
" Merhamet etmeyene merhamet edilmez "
Sen bencilin önde gidenisin ne aşkından bahsediyosun
Seninki sadece takıntı saplantı inatlaşma ve gittikçede çirkinleşme

Süt pompasına takilmislar hahahahahha .
Sanki medeni durumumuza göre koni açmak zorundayız .
Sanki her açtığımız konunun sebebi olmak zorunda veya kendimizle ilgili olmak zorunda .
Hiç sevmiyorum ya böyle dedektiflikleri

Anlamadığım şey adam sizi istemiyor siz hala onunla görüşmek mi istiyorsunuz? yapmayın ya gururunuzu yerle bir etmeyin

Sonra bu erkekler kadinlara karsi neden acimasiz neden dusuncesiz. Al iste bu yuzden. Adam pohpohlamakta bu kdr olmaz. Kendini lağım çukuruna dusursen daha iyi

Öff ki ne öff.
Senin sevgine zerre inanmam ben.
Severek ayrildik ne hem seven insan meslegi yuzunden ayrilir mi ?
Hazir kurban bayramjda yaklaşıyor kurban ediver kendini . Cahil insanlarin cahil işleri.

Öff ki ne öff.
Senin sevgine zerre inanmam ben.
Severek ayrildik ne hem seven insan meslegi yuzunden ayrilir mi ?
Hazir kurban bayramjda yaklaşıyor kurban ediver kendini . Cahil insanlarin cahil işleri.
Kız öyle deme ayıpladığını yaşamadan ölmezmişim

Mübarek insanları böyle saçma sapan şeylere bulaştırma. Acil psikiyatri den randevu al

Ay ben bir kaldım öyle. Sende mi ? :) Psikoloji kalmadi iyice :)
Düşünsene kinadigim basima geliyormuş adamin elini etegini öpuyormuşum :)
Seni bir kere göreyim herşeyim feda olsun adeleli erkeğim diyormuşuz ayyy benimki ne havalara girerdi düşünemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…