- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
Bir başka konuda bebek için yardım istemişsinizkurn olurum bana bu derdi verene.. beni ona kavuşturana dünya gözüyle sonkez görmeme sebep olan rabbime kurban olurum.. varsın sevmesin artık beni benim aşkım kor içimde elbet zaman acımasız unuturamayacağı hiç birşey yok.. onu belki birdaha göremem hatta belki birdaha bu kadar sevemem bile ilerde.. aşkım hala içimde korken onunla son son görüşeceğim ellerini yüzünü öpeceğim.. o gelecek ya ben artık gidebilirim bu aşktan .. annesine yalvardım tezye son kez bizi konuştur bizi başka dileğim yok dedim.. söz verdi yarın görüştürecek..
anlatmıştım biz anlaşarak ayrıdık 2 ay sonra başka bi kızla başgöz ettiler izine geldiğinde kızla görüşecekti inanırmısınız içime dogdu onun geldiği kokusunu duysum resmen ve kardeşini aradım abin mi geldi die evet dedi.. yalvardım resmen ama hiç umrumda değil gururum beni artık istemediğinide söyledi bağırdı bile bana ama olsun.. benim ona hasretim var hiç konuşmasının ne diyeceğinide biliorum ben avuç içlerini öpeyim son son vedalaşayım.. rabbim sen cok büyüksün
Belki bebek yaparsam gitmez demistir : )Bir başka konuda bebek için yardım istemişsiniz
Bilmem ki anlamadimBelki bebek yaparsam gitmez demistir : )
bence severek ayrilmamissiniz.sen sevmissin o sevmemis.yani sevse.oda seni bu derece gormek isterdi kendinden pay bic sevdgn icn bu duygulari hissediyorsun ama o seni sevmedgi icn seni umursamiuor.kendini sacma durumlara dusurme bi silkelen kendine gellutfen. resmen hayatinizi bosa gecirp bi rol yukluyosunuz kendinize.yapmayn bence bunu gercek dunyaya donun ve bi gorun.gercekleri.Allah yardmcnz olsunyok biz aileler istemedi onun mesleği sıkıntı oldu diye ayrılmıştık ve severek ayrıldık diyorduk..
şu arabesklikten rahatsız olan hatta irrite olan bi ben miyim acaba.
kurban olurumlar yaradanlar....
Diğer konularını okudum ve kafam acayip karıştı evlimi bebeği varmış bekar miinsomnia4okudut: 47883927 .!.:Ben de varım ben de
Sahsen benim amacım dedektiflik değildi geçenlerde konu açan bir kız vardı o mu diye bakiyim dedim sonra süt pompasıni gordum..Zaten Züleyha yusuf deyince insan bir geçmişini okuyup o mükemmel aşkın izlerini aramak ister benceSüt pompasına takilmislar hahahahahha .
Sanki medeni durumumuza göre koni açmak zorundayız .
Sanki her açtığımız konunun sebebi olmak zorunda veya kendimizle ilgili olmak zorunda .
Hiç sevmiyorum ya böyle dedektiflikleri
Diğer konularını okudum ve kafam acayip karıştı evlimi bebeği varmış bekar mi
As subay varmış bir tane bir ay görüşmüş bu kişi o mu çocuk kimden işsizim demiş ama işle ilgili konu açmış
Beyin yakacak cinsten desene..
Bir de avuç içi öpme olayına takıldım. Adamın avuç içleri acaba temiz ki öpecek..Çünkü avuç içeri en çok mikrop barındıran yerdir de o bakımdan şey ettim
kurban olurum bana bu derdi verene.. beni ona kavuşturana dünya gözüyle sonkez görmeme sebep olan rabbime kurban olurum.. varsın sevmesin artık beni benim aşkım kor içimde elbet zaman acımasız unuturamayacağı hiç birşey yok.. onu belki birdaha göremem hatta belki birdaha bu kadar sevemem bile ilerde.. aşkım hala içimde korken onunla son son görüşeceğim ellerini yüzünü öpeceğim.. o gelecek ya ben artık gidebilirim bu aşktan .. annesine yalvardım tezye son kez bizi konuştur bizi başka dileğim yok dedim.. söz verdi yarın görüştürecek..
anlatmıştım biz anlaşarak ayrıdık 2 ay sonra başka bi kızla başgöz ettiler izine geldiğinde kızla görüşecekti inanırmısınız içime dogdu onun geldiği kokusunu duysum resmen ve kardeşini aradım abin mi geldi die evet dedi.. yalvardım resmen ama hiç umrumda değil gururum beni artık istemediğinide söyledi bağırdı bile bana ama olsun.. benim ona hasretim var hiç konuşmasının ne diyeceğinide biliorum ben avuç içlerini öpeyim son son vedalaşayım.. rabbim sen cok büyüksün
Gerçekten sevsen aileler değil dünya dursa karşında vazgeçmezdin kaldı ki mesleği yüzünden demissin aşk değil bu adam senin kaprisini çekmeyip hayatına baktı diye hırs yapmışsın bence bulaşma artik adama hemde hayatında başkası varken o kızın ufacık bir kırgınlığı senin belini dogrultmazyok biz aileler istemedi onun mesleği sıkıntı oldu diye ayrılmıştık ve severkaprisininık diyorduk o kızı başgöz ettiler beni daha arama dedi ama ben onu hala cok cok cok seviyorum annesi allah razı olsun onunla beni görüştürcek sonkez ben onu cok özledim senede birkaç defa gelebilio izneZüleyha benzetmem de yusufun kokunu aldığı için.. çünkü ben onun geleceğinden haberdar değildim içime doğdu..
Bende 2 si aynı adam mi çocuk hangisinden hic anlamadımYalnız diğer konuda zaten seni aldattigindan bahsetmissin bu nasıl iş ben anlamadım
Çocuk mu. Bir de çocuk da varmisBende 2 si aynı adam mi çocuk hangisinden hic anlamadım
kurban olurum bana bu derdi verene.. beni ona kavuşturana dünya gözüyle sonkez görmeme sebep olan rabbime kurban olurum.. varsın sevmesin artık beni benim aşkım kor içimde elbet zaman acımasız unuturamayacağı hiç birşey yok.. onu belki birdaha göremem hatta belki birdaha bu kadar sevemem bile ilerde.. aşkım hala içimde korken onunla son son görüşeceğim ellerini yüzünü öpeceğim.. o gelecek ya ben artık gidebilirim bu aşktan .. annesine yalvardım tezye son kez bizi konuştur bizi başka dileğim yok dedim.. söz verdi yarın görüştürecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?