Merhaba, 64 kg başladığım diyetime birde günlük ekleyerek devam etmek istiyorum. 2 yıl önce kadınlar kulubunde diger arkadaşlarında etkisiyle 56 kğ düşmüştüm. Şimdi neden olmasın diyorum :) Umarım hepimiz başarırız
Hayırlı olsun günlüğün boy ve kilomuz aynıymış.Allah akına şu 2 yıl önce 56 kiloya kaç ayda düştün.Çok merk ettim :) bende 64tümde 59a indim burda tıkandım kaldım sendede öyle bişey olmuşmuydu.Birde okadar günlük okudum ilk defa tatlı çikolata sevmeyen birine denk geldim.Çok şanslısın keşke bende sevmesem hatta nefret etsem.
başarılar canım, azcık da sporla çok iyi bir şekilde kilo verirsin inşallah
Dün akşam Patates kızartması vardı yedim. Yedikten sonra çok pişman oldum. Açta değildim ama hani gözün aç olması olayı var ya sanırım onu yaşadım :) Sabah rutine bağladığım kahvaltımı yaptım.
sabah 9 kahvaltı
öglen 12 öglen yemeği
saat 17 hafif birşeyler ve gün bitti yemek olayını saat 17:00 bitiriyorum ben
Neyse kızlar benim size soracağım şey şu,benim karnım çok şişiyor. Yani arabada ayakta kendimi serbest bıraksam 5 aylık hamileyim diye yer verecekler o kadar. Siz şişkinlik sorununuzu nasıl hallediyorsunuz.
Anladım şimdı birbucuk ayda onca kiloyu nasıl verdiğini gün çok erken kapanıo bide sabah öğlen ve akşamın içerikleri çok hafifse öyle veriosundur ama bu şekilde hızlı verip hızlı alırsın diye düşünüyorum.Peki zorlanmıyomusun gece açlık krizin falan tutmuyomu:) Birde ben şişkinlik için süt içerim ya da yoğurt yerim iyi gelio activia larda güzel hem lezzetli hem şişlk flan kalmıo
zuzu aramıza hoşgeldinnnnn
yahu sen baya kg vermişsin süpersin vallahışimdi neden bidaha olmasın demi
canım inşallah herpberaber vericez bu kilolar....kaçamaklar olucak tabi ama dikkat ederek olucak onlardacanım neler yiyosun tam olarak onlarıda yazarsan sevinirim ve ne kadar yiyosun....
bu arada metobolizma çayı nasılbir çay nasıl yapıyosun?mrk ettim..spor yapıyormusun? kendine dikkat et başarılar dilerim sana....
Canım ben şeker hiç bir şekilde tüketmiyorum. Buna beyaz şeker, meyve ve meyve sularıda dahil. Beyaz ekmek yerinede 1 dilim kepek ekmeği yiyorum. Sabah normal kahvaltı yapıyorum, zeytin peynir vs... Öyle 1 kibrit kutusu 2 adet filan değil bayağı yapıyorum kahvaltımı, yemeği sadece öglen ve akşam yemeğinde kısıyorum
ben de 162 boyundayım 62 kiloyum.Ben de 56 kg olmak istiyorum.Gaz verelim birbirmize arakadaşlar.Atalım şu fazlalıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?