kız kardeşimden akşam ögrenirim. Sen nasıl yapıldığını biliyorsan o başka tabi :)
yok canim hiç bilmiyorum, ilk defa duydum
Geldim kızlar :) Yazdıklarınız için teşekkürler 2 haftalık mide küçültme diyetim nihayetinde sona erdi :) bu arada 1 kilom daha gitti. Sabah 2 yumurta yedim. Birde şekersiz çay. Kızlar şekeri çıkarırsanız hayatınızdan çok rahat kilo verirsiniz biliyorum. Beyaz şeker, tatlılar hatta meyveler ve meyve suları kesildiği sürece kilo verme işi hızlanır. Bu arada ilk zamanlarda kilo vermeniz zordur sakın direnciniz kırılasın çünkü o evrede vucut kıtlık moduna geçiyor. Rabbimin yarattığı bünye çok ilginç. Şimdi vucunuza az yiyecek girdiği zaman beyin hemen sizin yemek yönünden kıtlıkta olduğunu düşünüp az enerji harcamaya başlıyor tabi bu uzun süre devam etmiyor belli bir zaman sonrada bünyenin direnci kırılıp kilo verme hızlanıyor
Canım bu yöntem az ve sık yeme olayına dayanıyor yani mideyi tıka basa doldurmuyorsun. Sık yemenin mantığı az yediğin için acıkmamak. Belli bir zaman sonra mide küçülüyor. Nede olsa oda bir kas yıgını :) içi tıka basa dolu olmadığı sürece zamanla topluyor kendini :) Görende mide uzmanı sanır beniYani bu şekilde birşeyler oluyor. Küçüldüğü içinde yediğin küçük bir porsiyon bile seni doyurmakta bu nedenle tıka basa yeme ihtiyacın azalmakta. Şimdi mideye takılan kepepçeyi düşünürsek oradaki mantıkta aynen bu mideyi bölerek küçültmek küçülen mide az porsiyonla doyuyor, ve zamanla az yediğin için zayıflıyorsun :)
Meraba Arkadaşlari,
Ben de bugün neler yediğimi yazayım;
Sabah: peynir, zeytin, salatalık, 1 yumurta, 1 dilim kepekli ekmek, 1 tatlı kaşığı bal
Öğle: 100 gr et döner(bilmiyorum yanlış mı yaptım )yanında 1 kutu ayran 2 yemek kaşığı kuru fasulye ve 1 lokma kadar pide
Ara:1 mandalina, 1 sekersiz türk kahvesi
ne diyosun diyetisyenimiz ZUZU :)fazla kaçırmış mıyım?
:) Olur arada kaçamak boşver... Canım benim evde her tür alet mevcut, ama ben eliptik bisiklete biniyorum, hem kolları hem bacakları çalıştırıyor dilim dışarda bitiriyorum resmen... Birde iyi bir yöntem edindim. Pc de film açıyorum onun karşısında yapıyorum. Bu sayede neredeyse 1 saat sıkılmadan dk hesabı yapmadan çalışabiliyorum. sen ne yapıyorsun spor olarak
Malesef yürüme bandım yoktitreşimli kemerim var, elde tutulan titreşim aleti var ondan var, mekik aletim var, yanları çalıştıran acaip bir şey var dizlerini koyup sabitlen kendini çeviriyorsun acaip birşey,Trambolinim var, step aletim vardı bir ara annem nereye koyduysa piyasada yok :) şimdi dersen hangisi etkili, tabiki de eliptik bisiklet derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?