Zuzu'nun 55 kilo olma macerası

tebrikler ZUZU süpersin!!!Sen bildiğin diyetisyen gibi bişey olmuşsun :)verdiğin motivasyon için tesekkürler.O ödem atıcı kürü yapıcam.Mide küçültme diyeti dedin ya canım.O nasıl oluyordu?Bahsetmişmiydin.Ben hatırlayamadım da

Canım bu yöntem az ve sık yeme olayına dayanıyor yani mideyi tıka basa doldurmuyorsun. Sık yemenin mantığı az yediğin için acıkmamak. Belli bir zaman sonra mide küçülüyor. Nede olsa oda bir kas yıgını :) içi tıka basa dolu olmadığı sürece zamanla topluyor kendini :) Görende mide uzmanı sanır beni Yani bu şekilde birşeyler oluyor. Küçüldüğü içinde yediğin küçük bir porsiyon bile seni doyurmakta bu nedenle tıka basa yeme ihtiyacın azalmakta. Şimdi mideye takılan kepepçeyi düşünürsek oradaki mantıkta aynen bu mideyi bölerek küçültmek küçülen mide az porsiyonla doyuyor, ve zamanla az yediğin için zayıflıyorsun :)

canım dediğin mantığı anladım benim sormak istediğim uyguladığın özel bir diyet listen olup olmadığı?

Günaydın bayanlar, standart sabah kahvaltımı yaptım. Peynir, zeytin, vs normal bir kahvaltı yaptım normal derken tıka basa doldurmadım kendimi, doyduğumu hissettiğim an kalktım tabi şeker yok yine.

uzun araştırmalar sonunda karın şişkinliğim için ne yapacağımı buldum sassy suyu! o da ne diyorsanız şöyle ki 8 bardak suya 1 salakatalık(dilimlenmiş) 1 kaç dal taze nane,zencefil,1 adet limon(dilimlenmiş) katıp akşamdan buzdolabında bekletin ertesi güne bu suyu gün içine yayarak için...Bunu 4 gün yapacaksınız. Akşam hazırlayıp yarın başlayacağım bakalım eger sonuç verirse bende sizde yaparsınız öptüm

Sassy Su
2 Litre su (8,5 bardak)
1 tatlı kaşığı. taze rendelenmiş zencefil
1 orta boy salatalık, soyulmuş ve ince dilimlenmiş
1 orta boy ince dilimlenmiş limon,
12 küçük nane yaprakları

Büyük bir sürahide tüm malzemeyi birleştirin ve bu tatların geceden karışımını sağlar.

günaydın hoşgeldin canım inşallah hedefine ulaşırsın
çok mantıklı şeyler söylüyorsun inan okurken bende bazı hatalar yapmışım dedim
bende diyetteyim gibi bişey şöyleki bundan 4 ay önce 65 kiloydum buradaki arkadaşlarım sayesinde diyete başladım beni çok motive ettiler motivosyon eksikliği yüzünden kilo veremiyordum
şu an 54 kiloyum ama şimdi ne yapıcam bilmiyorum nasıl beslaenmeme devam etmeliyim hiç bilmiyorum bunları sana yazmamın sebebi çok güzel şeyler yazmışsın belliki bu konuda uzmansın
seni arada sırada rahatsız edebilirmiyim?????? çok korkuyorum verdiğimi geri almaktan
şimdiden teşekkür ederim önerin için
tekrar
bol motivasyonlu ve kaçamaksız günler dilerim

Çok güzel kilo vermişsin canım tebrikler, Kilonu belli bir zaman koruyabilirsen çok iyi olur. Yani aldığın kalori harcadığın kaloriye eşit olduğu sürece hiç bir sorun yok:) Çok fazla şeker,tuz, unlu mamüller tüketmiyorsan bence kilo almaktan korkma.. Şu da var herşeyi kısıp çayına 2 kesme şeker atmanda mantıksız. 1 kesme şekerde 20 kalori var günde 5 bardak çayı 2 şekerli içtiğini hesaplarsak kafandan 200 kaloriyi alıyorsun zaten :) Çayı kahveyi olabildiğince şekersiz iç, süt tozu kullanma damak tadına hitap etmek dışında hiççç bir faydası yok hımm birde kalorisi dışında.. Ve meyve, meyve sularınında doğal şeker olduğunu unutma kesme şeker kullanacağına belli miktarda meyve ve meyve suyu tüketmek daha mantıklı

Meraba Arkadaşlari,
Ben de bugün neler yediğimi yazayım;
Sabah: peynir, zeytin, salatalık, 1 yumurta, 1 dilim kepekli ekmek, 1 tatlı kaşığı bal
Öğle: 100 gr et döner(bilmiyorum yanlış mı yaptım )yanında 1 kutu ayran 2 yemek kaşığı kuru fasulye ve 1 lokma kadar pide
Ara:1 mandalina, 1 sekersiz türk kahvesi
ne diyosun diyetisyenimiz ZUZU :)fazla kaçırmış mıyım?

Bence menün fena değil 1 tatlı kaşığı bal 21 kalori 1 mandalina 50 kalori yi katmazsak araya :) Açlık hissediyor musun?

ama zuzucum mandalina çok küçüktü :) balı da canım tatlı bişeyler çekmesin diye yemiştim.Tamam yemicem bundan sonra söz :) sen spor olarak ne yapıyordun?

:) Olur arada kaçamak boşver... Canım benim evde her tür alet mevcut, ama ben eliptik bisiklete biniyorum, hem kolları hem bacakları çalıştırıyor dilim dışarda bitiriyorum resmen... Birde iyi bir yöntem edindim. Pc de film açıyorum onun karşısında yapıyorum. Bu sayede neredeyse 1 saat sıkılmadan dk hesabı yapmadan çalışabiliyorum. sen ne yapıyorsun spor olarak

zuzucuk kilo takip çizelgesi nasıl yapılıyor biliyor musun?Ticker factoryden yapmaya çalışıyorum ama olmuyor

Canım benim de yürüme bandım var.Ama acayip ses çıkarıyor. Mesela sabahın köründe kalkıp çalışamıyorum onunla ya da aynı şekilde akşam saat 10 dan sonra da komşular rahatsız olacak diye korkumdan çalıştırmıyorum.Pc karsısında film izlerken spor yapmak çok güzel yöntem aslında ben de denedim ama yürüme bandının sesinden filmin sesini duyamadım :) Bazen de internetten indirdiğim egzersiz videolarıyla çalışıyorum. Sen eliptik bisikletten memnun musun?Her türlü alet mevcut olduğuna göre kesin sen de yürüme bandı da vardı. Sen hangisinden daha fazla verim elde ettin.

Malesef yürüme bandım yok titreşimli kemerim var, elde tutulan titreşim aleti var ondan var, mekik aletim var, yanları çalıştıran acaip bir şey var dizlerini koyup sabitlen kendini çeviriyorsun acaip birşey,Trambolinim var, step aletim vardı bir ara annem nereye koyduysa piyasada yok :) şimdi dersen hangisi etkili, tabiki de eliptik bisiklet derim :)

en son gözden eliptik galiba :) merak ettim canım ses çıkarıyor mu? bi de hangi marka ve fiyatı nedir?Ha bi de bi odadan bi odaya taşıması kolay mı?

benim makine 25 kg eh biraz zorlanıyorum odalar arası taşırken :) Ben memnunum ama biraz daha az bakacağı kaldırandan türden olsaydı fena olmazdı. bacaklar, bisiklet çevirir gibi yukarı kalkıyor. Ünide spor salonunda kullandığım daha farklıydı kayak yapıyor gibiydim daha zevkliydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…