- 3 Mart 2010
- 465
- 12
- Konu Sahibi incilideniz
Tabiki yazarim hatta hergün bile yazarim :) ben hergün tartilanlardanim diyette.
Cayimi balla iciyorum yoksa icemem cay. Birde bilmiyorum bu diyete aykiri belki ama yagsiz yogurt mutlaka yiyorum protein acisindan kaslarim gitmesin diye hem yogurtta kilo verdiriyor. Bira mayasinada bir bakayim özel yutmak icinmi bu maya ve hangi gün kullanmami tavsiye edersin serbest günlerdemi ?
Canım arkadaşım, uzmanlar hergün tartılmamak gerekiyor diyorlar. Motivasyonu bozuyormuş. CADIARZUYine önerilerini çok önemsediğim ENDER SARAÇ balın sıcak suyla kullanılması, ısıtılması vs. durumlarda toksin oluşturduğunu, özelliğini kaybettiğini söylemişti. tabiiki karar senin ben bilmişlik yapmak istemedimkaydirigubbakcemile3 yalnızca okuduklarımı ve öğrendiklerimi paylaşmak istedim.. Yoğurt ve ayran benimde vazgeçilmezlerim... ama bu diyetin özelliği tüm gün yalnızca aynı gıdayı almak. böylece bu gıdaları yetirince alan sistem fazlasını atıyor ve gereken enerjiyi yağlardan karşılığıyor.
zaten haftada 2 gün protein günü (3. ve 5. gün) bugünlerde yağsız yoğurt kullanabiliriz.. EEE 2 günde serbet gün ben bu günlerde de protein ağırlıklı, az karbonhidratlı gıdalarla beslenmeye çalışıyorum. Kaslarımız için haftada 4 gün protein alıyoruz ve buda yeterli oluyor...buyrunnnnnnnnn Evet canım bira mayasanı su ile yutuyoruz. günü hiç fark etmez. ben unutmamak için sistemli ve düzenli olması açısından hep PAZAR günleri kullanıyorum....hihoyyyt