Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın hayırlı cumalar hanımlar hasta olanlara çok geçmiş olsun yeni gelenler var hoşgeldiniz diyeyim topluca:KK200: benim kilo 95.9,geçen hafta cuma sanırım 96 idi ancak artıları temizlemişim moni moni
dünkü menüm
08.00 2 yumurtadan omlet,3 zeytin,1 kk peynir,3 çeri domates
13.00 1 bardak ayran
18.00 yine kahvaltı yaptım canım yemek istemedi
herkese güzel bildirimli bir cuma diliyorum:KK200:

kızlar ben de yapayım sizle . jillian 1 defa yapmaya kalktım çok ağır geldi. şimdi ne yapacaksanız beni de etiketleyip bildirin lütfen

ben yeni ay çizelgeme jillian ı ekleyeceğim

şimdi bu vesile ile tüüüm arkadaşlara bir şey hatırlatmak istiyorum. biraz kişisel gelişim biraz minimal yaşam planlı yaşam merakım olduğunu daha önce yazmıştım.bu konularda usta değil eksik olduğum için bunlara yöneldim yapmaya çalıştığım şeyleri ara ara size de tavsiye edeceğim.

önce bir ajanda veya defter ediniyoruz. çoğumuzun menüleri yazdığı en azından aylık haftalık kilosunu düzenli kaydettiği bir defter olduğunu düşünüyorum. yoksa da ediniyoruz.

-ay sonuna geldik ya hepimiz kasım ayı muhasebesi yapalım
-ve aralık ayı için hedefler planlar yapalım

bu yapacağımız şeyin içinde muhakkak diyet spor sağlıklı yaşam olacak ama lütfen sadece bunlarla yetinmeyelim.
kitap olabilir, ev işi olabilir, çocuklar ile ilglili durmlar kariyer planları birikim planları olabilir.

- hedefler ve planlar diye ben 2 kategori yapıyorum. hedefler biraz hayali olabiliyor. ama plan biraz daha yapması zorunlu ve YAPILABİLİR şeyler olmalı. ölçülebilir olmalı.
mesela kilo vermek istiyorum bir hedeftir (hayal de diyebiliriz)hayal kurmak da çok güzel bişey:21:

ama ben diyet -spor yapıyorum böyle giderse aralık ayında 5 kilo verebilirim (bakın reel gerçekler var) işte bu plandır.

ajandamandan reel örnekler paylaşabilirim
harika:KK200:

benim her iki kolumunda orası uzun zamandır ağrıyor, gece yatakta dönemiyorum bile sanki oralar kesilmiş gibi. tam olarak tutulan yerim de orasıydı.
İlacım yan etkisi olabiliyormu öyle ?

Sen yinede vaz geçme sorun neden kaynaklanıyorsa bulunsun ayşem :( sağlıktan öncesi yok.

kasım ayı hedeflediklerim ve başardıklarım (yapmadığım çok şey olmuş, onar artık aralıkta inşallah)

• çatı yalıtımı yapıldı
  • kitaplıkta tutulmayacak kitaplar ayrıldı (ama kütüphane kabul etmediği için bagajda duruyor onları aralıkta halledicem)
  • mobilya tamir tadilat işleri bu 2 günde bitiyor (usta çağır vs baya ilgilenmek gerekti)
  • 3 kitap vardı bitirecek olduğum, 1i bitti, bir tane de hedefte olmayan kitabı okudum
  • organik yaşama geçiş için doğal içerikli deterjanları sipariş ettim
  • Esma ile dua etmek ve namaz kısmında bir önceki aya göre daha iyiyim, tam istediğim gibi değil
  • diyet spor çizelgemi uygulamaış olmanın keyfini yaşıorum
  • planda yoktu ama kk forumda zayıflama takımınadayım;)
  • probiyotik tablet kullandım bu ay
  • turşu yaptım
  • zeytin kurdum
  • plastik yerine cam kavanozlar kullanmaya başladım (turşu ve zeytin için)

İlacım yan etkisi olabiliyormu öyle ?

Sen yinede vaz geçme sorun neden kaynaklanıyorsa bulunsun ayşem :KK43: sağlıktan öncesi yok.
evet canım bulunsun hallolsun hayırlısıyla inşallah, kısıtlanmak çok kötü.:KK43:
evet oluyormuş, o yüzden tansiyonumun tekrar takip edilip ilacımın değiştirilip düzenlenmesini isticem bakalım.Hoppa

kasım ayı hedeflediklerim ve başardıklarım (yapmadığım çok şey olmuş, onar artık aralıkta inşallah)

• çatı yalıtımı yapıldı
  • kitaplıkta tutulmayacak kitaplar ayrıldı (ama kütüphane kabul etmediği için bagajda duruyor onları aralıkta halledicem)
  • mobilya tamir tadilat işleri bu 2 günde bitiyor (usta çağır vs baya ilgilenmek gerekti)
  • 3 kitap vardı bitirecek olduğum, 1i bitti, bir tane de hedefte olmayan kitabı okudum
  • organik yaşama geçiş için doğal içerikli deterjanları sipariş ettim
  • Esma ile dua etmek ve namaz kısmında bir önceki aya göre daha iyiyim, tam istediğim gibi değil
  • diyet spor çizelgemi uygulamaış olmanın keyfini yaşıorum
  • planda yoktu ama kk forumda zayıflama takımınadayım;)
  • probiyotik tablet kullandım bu ay
  • turşu yaptım
  • zeytin kurdum
  • plastik yerine cam kavanozlar kullanmaya başladım (turşu ve zeytin için)
Her eve senden lazım hedefim :-):68:

Back
X