Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menumu yazmıştım
Dün eşimle yürüyüş yapacağıma güvenip pirinç pilavını 1 tabak yedim oda yurutmedi
Yurutmeyecegini bilsem yemezdim :KK43:

Maşallah Aylin abla azmine hayranım on parmağında on marifet :nazar:
O kadar yoğunluğun yorgunluğun arasında spora da fırsat buluyorsun hani zaten yapıyon ama üstüne ekleyerek :nazar::nazar::nazar:
Katılım arttıkça bende azim yapıyorum
Darısı ablama inşallah
Yoğunluğu biraz azalsa :KK51:
Sağol ablasının kuzusu :KK60: Sizde beni daha çok azimlendiriyorsunuz.Siz yapınca bende heveslendim.Evet çok yoğun oluyorum ama bu ara biraz daha sakinim.Hele geçen cuma koşturmamı yoğunluğumu anlatamam.Cuma olduğunu bile unutup kilomu bile bildirmeyi unutmuşum.
Bu arada dikiş mak ki işlerimi hallediyorum yoğunluk yokken
Ablanı da başlatıcaz inşallah.Ya başlıcak ya başlıcak uçarı kaçarı yok.Yoksa sonu bu:KK67::KK67::KK4: :KK4: olucak
gezegenfeza gezegenfeza cım

Sağol ablasının kuzusu :KK60: Sizde beni daha çok azimlendiriyorsunuz.Siz yapınca bende heveslendim.Evet çok yoğun oluyorum ama bu ara biraz daha sakinim.Hele geçen cuma koşturmamı yoğunluğumu anlatamam.Cuma olduğunu bile unutup kilomu bile bildirmeyi unutmuşum.
Bu arada dikiş mak ki işlerimi hallediyorum yoğunluk yokken
Ablanı da başlatıcaz inşallah.Ya başlıcak ya başlıcak uçarı kaçarı yok.Yoksa sonu bu:KK67::KK67::KK4: :KK4: olucak
gezegenfeza gezegenfeza cım
Hep benmi dövecem dimi:KK70::KK70:
Başlarım söz

Hamur yok yapma yav:tokat:
Bi su böreği açayım da 3-4 dilim yiyeyim dedim verom :KK70: Çok canım istedi.
Şaka şaka ben dışarıya sipariş üzerine mantı,baklava,puaça,kurabiye vs yapıyorum.Kayserili de olunca da mantı çok gidiyor.Hergün mantı yapıyorum.Hiç elim undan çıkmıyor yani.

Ben geldim canlarım:KK54:

Diyetisyen randevum iyi geçti.verdiğim kilonun tümünü yağdan vermişim.yalnız halen ödemin var, ceviz suyunu içmiyo musun dedi.ceviz suyunu yapmaya üşeniyorum dedim.tabii cumartesi günü yedigim lahana turşusundan ve sabah yediğim hindi fümelerden hiç bahsetmedim:KK62: aman napiimm her sabah her sabah aynı şeyler yenmiyo :ıslık:
Çok güzel obezcim tebrik ederim canım.Valla ben her sabah aynı şeyleri yemekten hiç sıkılmıyorum.Ben de bi gariplik var herhalde.Yumurtam peynirim olsun başka bişi olmasa da olur

Bizim doktor yardımcısı, beynin şekerle çalıştığını söylemişti, belli bi süre eğer vücuda şeker girmezse vücut kendini kilitliyor çünkü kalan az miktarda şekeri düşünce için harcıyor, bu yüzden denizlerde boğulmalar oluyor dedi.
Mesela denizde kaybolan biri, bütün enerjisini suyun üstünde kalabilmek için harcıyor, enerji bittiği zaman sen ne kadar istersen iste kolların, bacakların hareket edemez hale geliyor, sonra yavaş yavaş dibe çöküyorsun dedi.
O zaman kafamda sulandırılmış meyva suyunun ve ballı limonlu suyun önemi iyice oturdu. Vücut halsiz kalsada, meyva suyunu içince yemek yemiş gibi oluyordum
:rapci:

Bizim doktor yardımcısı, beynin şekerle çalıştığını söylemişti, belli bi süre eğer vücuda şeker girmezse vücut kendini kilitliyor çünkü kalan az miktarda şekeri düşünce için harcıyor, bu yüzden denizlerde boğulmalar oluyor dedi.
Mesela denizde kaybolan biri, bütün enerjisini suyun üstünde kalabilmek için harcıyor, enerji bittiği zaman sen ne kadar istersen iste kolların, bacakların hareket edemez hale geliyor, sonra yavaş yavaş dibe çöküyorsun dedi.
O zaman kafamda sulandırılmış meyva suyunun ve ballı limonlu suyun önemi iyice oturdu. Vücut halsiz kalsada, meyva suyunu içince yemek yemiş gibi oluyordum

Bir tatlı kaşığı hakiki kestane balı yiyeyim o zaman iyi gelir belki gerçi şu anda daha iyiyim sütüme zerdeçal kattım yeşil çayla zencefili çıkardım bu akşamlık tadı böyle daha güzel

Back
X