- 28 Ekim 2018
- 325
- 1.381
- 113
- 47
Teşekkür ederim.Sanırım artık hastalıkla yaşamaya alışmalıyım.Çok geçmiş olsunnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim.Sanırım artık hastalıkla yaşamaya alışmalıyım.Çok geçmiş olsunnn
geçmiş olsun canım allah şifa versinİyi akşamlar,bu ara sağlık sorunlarım başladı,misafir ağırlayım derken lenfödemle tanıştım.O yüzden pek yorum,menü bildiremedim,kusura bakmayın.Kilom sabah
55.2 idi sanırım sabit. Yine 1 ay raporluyum bakalım bu arada ne olacak![]()
İşte böyle dersen hastalık yakanı bırakmaz, pozitif düşünce ile kendini daha iyi hissedebilirsin yaşın kaç ki? Böyle düşünüyorsun?? Ben de tam salmışken bir anda silkelendim ve toparlanıyorum çok şükür. Bence en kısa zamanda het şey yoluna girecek inşallah, sadece inan,Teşekkür ederim.Sanırım artık hastalıkla yaşamaya alışmalıyım.
Sağolasın,amin.geçmiş olsun canım allah şifa versin
Çok sağol.42 yaşındayım,eylül de erken evre meme kanseri teşhisi ile ameliyat olmuştum.Hatta kemoterapiye bile gerek duyulmamıştı.Herşey bitti işe döndüm,artık yine önceki gibiyim derken elimde lenfödem başladı şimdi de.Sanırım artık işimi yapamayacağım ve geri hizmete geçeceğim.Benim gibi kıpır kıpır bir insana zor geliyor işte.İşte böyle dersen hastalık yakanı bırakmaz, pozitif düşünce ile kendini daha iyi hissedebilirsin yaşın kaç ki? Böyle düşünüyorsun?? Ben de tam salmışken bir anda silkelendim ve toparlanıyorum çok şükür. Bence en kısa zamanda het şey yoluna girecek inşallah, sadece inan,
Anladımm çok çok geçmiş olsun,ne güzel zor olanı atlatmışsın bunu da atlatırsın Allahın iznşyle ,daha çok gençsin kilon da o kadar çok değil aslında hayırlısıyla güzel günler göreceksin inşallahÇok sağol.42 yaşındayım,eylül de erken evre meme kanseri teşhisi ile ameliyat olmuştum.Hatta kemoterapiye bile gerek duyulmamıştı.Herşey bitti işe döndüm,artık yine önceki gibiyim derken elimde lenfödem başladı şimdi de.Sanırım artık işimi yapamayacağım ve geri hizmete geçeceğim.Benim gibi kıpır kıpır bir insana zor geliyor işte.
Gayet güzel
Geçmiş olsun ablacımÇok sağol.42 yaşındayım,eylül de erken evre meme kanseri teşhisi ile ameliyat olmuştum.Hatta kemoterapiye bile gerek duyulmamıştı.Herşey bitti işe döndüm,artık yine önceki gibiyim derken elimde lenfödem başladı şimdi de.Sanırım artık işimi yapamayacağım ve geri hizmete geçeceğim.Benim gibi kıpır kıpır bir insana zor geliyor işte.
Geçmiş olsun canım,Allah annene de size de yardımcı olsun.Hasta kadar yakınları da yıpranıyor bu hastalıklarda.Geçmiş olsun ablacım
Annemin de hastalığı lenflerine yayılıyor
Öyle ama çeken için çok zor ya moral sıfır huzur sıfırGeçmiş olsun canım,Allah annene de size de yardımcı olsun.Hasta kadar yakınları da yıpranıyor bu hastalıklarda.
Sabır,verilen tedaviye tam itaat.Başka yolu yok.Öyle ama çeken için çok zor ya moral sıfır huzur sıfır
Gayet güzel![]()
Geçmiş olsunİyi akşamlar,bu ara sağlık sorunlarım başladı,misafir ağırlayım derken lenfödemle tanıştım.O yüzden pek yorum,menü bildiremedim,kusura bakmayın.Kilom sabah
55.2 idi sanırım sabit. Yine 1 ay raporluyum bakalım bu arada ne olacak![]()
çok geçmiş olsun canım.Sabır,verilen tedaviye tam itaat.Başka yolu yok.
Allah yardımcın olsun kuzum.Çok mutsuzum yine
Kyk ödeme emri geldi
Ne yapacağımı bilmiyorum .
1 yıl daha bekleyip erteleyecektim güya