Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın kızlar
Yine sabitim yine sabitim. Sinir küpü oldum. Motivasyonum düşüyor böyle olunca. Acaba 1 haftadır sporu yoğun yapıyorum diye mi böyle oluyor? Bugün yapmıcam pek. Kaslarım dinlensin bakalım. Hayır kaçamak da yapmıyorum. Televizyondakileri canım çekiyor. Onlarla mı kilo alıyorum acaba.? 🤔🤔🤔

Kas yapmış olabilirsin canım. Ama ben sporu abarttığını düşünüyorum. Kilomuz fazla ve yolumuz uzun o yüzden ben şuan sadece yürüyüş yapıyorum ve sadece 2 günde 1 yürüyorum. Birincisi ilerleyen zamanlarda kilom azaldıkça kilo vermeye devam edebilmek için sporu arttırırım diye düşünüyorum. Şimdi fazla spor yaparsam ilerde daha fazlasını yapamam. İkincisi de ağır spor yaparak vücudumu spora fazla alıştırmak istemiyorum çünkü biliyorum ki diyet bitti mi spor olayı da bitecek verdiğim kiloyu bikaç ayda geri almak istemem. Bunlar benim düşüncem. 🤷🏻‍♀️

Günaydon kızlar iki gündür uykum çok kötü önceki gece yattım uyuyamadım dön dön saçma sapan rüyalar. Odama biri girdi gibi korkmalar. Bu gecede ynı oldu 1 e kadar dön dön uyuyamadım sonrada oğlumun biyeri agrıyordu o uyandı 2 buçuğa kadarda onla uğraştım. Kilo acısından çok sıkıntı oldu bu hafta bu durum bana uyuyamazsam vücut tamamen kitliyor kendini bende.

Bende kaç gecedir öyleyim rüya görmüyorum ama yarı uyur yarı uyanık gibi değişik bi hal uykumu alamıyorum🥴 kuzuna da geçmiş olsun canım

Günaydın Kızlar,
Mutlu sabahlar:KK200:

Bu sabah tartıda artıdayım. ama hiç moralimi bozmuyorum. Yani biraz bozulsa da bozulmamış gibi yapıyorum; en azından yapmaya çalışıyorum. Ayyyy bu kadar aç kalıyorum bu artı da nerden çıktıııııııı :kızgın::kızgın: Çok sinirim bozuk

Üstelik dün akşam en az 20 dakika koştum, 30 dakika yürüdüm.:kızgın:

günaydınlaaar, kendi kendime yapamayacağımı anlayınca diyetisyen yardımı almaya karar verdim ve bu sefer aranızdayım, kaç kez başlayıp bıraktım bilmiyorum ama bu sefer son. Anka Anka gitmiyorum burdayım hadi bakalım :)
Günaydın, hoş geldin :)
Günaydın Kızlar,

Bu sabah tartıda artıdayım. ama hiç moralimi bozmuyorum. Yani biraz bozulsa da bozulmamış gibi yapıyorum; en azından yapmaya çalışıyorum. Ayyyy bu kadar aç kalıyorum bu artı da nerden çıktıııııııı :kızgın::kızgın: Çok sinirim bozuk

Off ben de ben dee :/ Çok az yemek de bence metabolizmayı bozuyor.

Günaydın cnm moralini bozma haftalardır çok güzel kilo verdin bu hafta az gidebilir. Bende bu hafta sporu hergün yaptım bugün bence yapmayalım sadece yürüyüş yapalım.
Evet fazla spor yaptık bencede. Belki 1 mil Leslie yaparım. Aslında dışarı çıkıp kendime çiçek almak istiyorum. Birde manava uğrarım. Ohh.
Günaydon kızlar iki gündür uykum çok kötü önceki gece yattım uyuyamadım dön dön saçma sapan rüyalar. Odama biri girdi gibi korkmalar. Bu gecede ynı oldu 1 e kadar dön dön uyuyamadım sonrada oğlumun biyeri agrıyordu o uyandı 2 buçuğa kadarda onla uğraştım. Kilo acısından çok sıkıntı oldu bu hafta bu durum bana uyuyamazsam vücut tamamen kitliyor kendini bende.
Kesinlikle haklısın. Uyumayınca vücut şişiyor.
Kas yapmış olabilirsin canım. Ama ben sporu abarttığını düşünüyorum. Kilomuz fazla ve yolumuz uzun o yüzden ben şuan sadece yürüyüş yapıyorum ve sadece 2 günde 1 yürüyorum. Birincisi ilerleyen zamanlarda kilom azaldıkça kilo vermeye devam edebilmek için sporu arttırırım diye düşünüyorum. Şimdi fazla spor yaparsam ilerde daha fazlasını yapamam. İkincisi de ağır spor yaparak vücudumu spora fazla alıştırmak istemiyorum çünkü biliyorum ki diyet bitti mi spor olayı da bitecek verdiğim kiloyu bikaç ayda geri almak istemem. Bunlar benim düşüncem. 🤷🏻‍♀️

Bende kaç gecedir öyleyim rüya görmüyorum ama yarı uyur yarı uyanık gibi değişik bi hal uykumu alamıyorum🥴 kuzuna da geçmiş olsun canım
Bende senin gibi düşünüyorum. Çok abartmak istemiyorum ama bir an önce de kilo vermek istiyorum. Pöff feci ikilemdeyim.
Günaydın Kızlar,

çok sinir bozucu bir durum. Bugün dinlenelim bakalım yarın ne olacak?

Selam kızlar. Bebek sabaha kadar yandı. 39 dan düşmedi ateşi:( hastaneden geldik şimdi ona da antibiyotik başladı doktor.
Oruç tutamadım böyle olunca akşama kadar emer sütüm azalır diye.
Neymiş sebebi? Bir şey söyledi mi

Selam kızlar. Bebek sabaha kadar yandı. 39 dan düşmedi ateşi:KK43: hastaneden geldik şimdi ona da antibiyotik başladı doktor.
Geçmiş olsun kaptancım :( İnşalah hemen toparlar. Balıkyağı ve d vitamini bağışıklığı güçlendiriyor. Aklında olsunç.

Günaydın, hoş geldin :)
Teşekkür ederim canım, hoşbuldum.
Selam kızlar. Bebek sabaha kadar yandı. 39 dan düşmedi ateşi:KK43: hastaneden geldik şimdi ona da antibiyotik başladı doktor.
yaa deme, kıyamam kuzuya çok geçmiş olsun. ortalıkta öyle bi salgın var ki kimi nasıl koruyalım bilmiyorum.

Back
X