- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Aynen ya her bölümde farklı boyuta giriyo diziMasumlar apartmanı izleyen var mı çok korkunç bir sahne gördüm az önce yüreğim darlandı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya her bölümde farklı boyuta giriyo diziMasumlar apartmanı izleyen var mı çok korkunç bir sahne gördüm az önce yüreğim darlandı![]()
Izlemek istemiyorum ama merakta ediyorumAynen ya her bölümde farklı boyuta giriyo dizi
Afiyet olsun canım Allah kabul etsinMenu
Sahur
1 yumurta
¹ kk peynir
1 bardak kefir
İftar
1 hurma 1 tel peynir
1 kepce mercimek
100hg hindi sote
Salata bolca
Su: henuz 600ml spor: inşallah yapacagimZipzip- E Elif_Eylul
Kızı yikadim bende anca oturdum canimSelam ayy oku oku bitiremedim gecmisi..nasilsiniz...bende cay saati yaptim...cocuklari.uyuturken bende kestirmisim bu saate kaldi çayda
Görümcem eşime demiş ki bizi hiç tutmuyorsun hiç savunmuyorsun demiş eşim arada kalmış bölece bende dedim ki beni savunma onlara savun ne olacağı sende gör dedim ben aralarını bozmuşum ya kötü bişey demedim ayakta sallamak bile suç oldu bakmalarına hiç bişey demedimO zaman eşine işi bırakacağını soyle ama bırakma blöf yaptamam babaanne bakar da görümce girmeseydi araya
![]()
Kafeinsizlik olabilir, yemek kokusu da yapavilirOlabilir kaptanım ben bir de 2 gündür kahve içmiyorum onun da etkisi olabilir mi vücudum kafein istiyordur belki![]()
Tahminimden çook iyiydi. Sen alışkınsın aslında ızın açlığa susuzluk mu etkiledi acabaİyi akşamlar
Çok baş ağrılı bir gün geçirdim hala da geçiriyorum sizlerin nasıl geçti günü kızlar
Allah korumus, geçmiş olsun, şimdi nasıosın?Gece bir kaza atlattım ki sormayın kızlarsahurdan sonra uyumuşum,oğlum kötü rüya görmüş, uykunun içinde bağırıyor hızla fırladım yataktan yarı uykulu.
Karanlıkta Antrenin ortasında duran akülü arabaya takılmamla yere yapışmam bir oldu
düşünce uyandım.
Sonuç olarak
Dizlerim yara oldu, bacağımın biri kasıktan çok feci ağrıyor en sonunda omuzumun üstüne düştüm kolumu kaldıramıyorum
ömrümde böyle bişi yaşamadım
Alıntılamıştım ama çok tekrar olacak söylersem, afiyet olsun, allah kabul etsinIyi akşamlar menümü yazayım:)
Sahur
2 tane tost 2 tane haşlanmış yumurta
Çay domates salatalık
Iftar
1 kepçe mercimek çorba
1adet karnıyarık 3 kaşık pilav
1 bardak ev yapımı meyve suyu
Bol salata
1 adetcik fıstık sarma
Zipzip- E Elif_Eylul
Yapabiliyor canım çok şükürEşin yemek yapabiliyomu
Ben artık çok sevemiyorum canım Ya. Sürekli abartı sahnelerMasumlar apartmanı izleyen var mı çok korkunç bir sahne gördüm az önce yüreğim darlandı![]()
Her şerde bi hayır vardır, belki de böyle olması gerekiyordu, geri adım atma ne sallamada ne de bildiğini okumada. Bakıyorlarsa torunu diye bakıyor, oğlu için bakıyor, senin için bakan yok zaten,Görümcem eşime demiş ki bizi hiç tutmuyorsun hiç savunmuyorsun demiş eşim arada kalmış bölece bende dedim ki beni savunma onlara savun ne olacağı sende gör dedim ben aralarını bozmuşum ya kötü bişey demedim ayakta sallamak bile suç oldu bakmalarına hiç bişey demedimanlaşılan bana karşı içleri çok fena dolmuş onu anladım ben çocuk bakımına hiç bişey demeyecekmişim aman demeyeceğim
![]()
Bende normal kahvalti yapmaya niyet ettimyulaf hic tok tutmadi
İnşallah cabuk atlatirlarcnm
Bu ara bizim cocuklarda sık sık hasta
Allah korumuş, cok gecmis olsun cnm ya
Iyikicok kötü bisey olmamis
Migi kendini niye sucluyorsun cnm kötü bisey demedinki
Ne onlarin nede eşinin seni ezmelerine izin verme
Şu an 10 yaş altı olan çocuğu olan kadın personele idari izin çıkmış henüz emir gelmedi onu beklıyorımHer şerde bi hayır vardır, belki de böyle olması gerekiyordu, geri adım atma ne sallamada ne de bildiğini okumada. Bakıyorlarsa torunu diye bakıyor, oğlu için bakıyor, senin için bakan yok zaten,
Afiyet olsun canım.Selam ayy oku oku bitiremedim gecmisi..nasilsiniz...bende cay saati yaptim...cocuklari.uyuturken bende kestirmisim bu saate kaldi çayda
Afiyet olsun canımSahur 4
Bir dilim tb
2 yumurta, 2 yas hurma
Domates salatalik yeşillik biber
Peynir 5 zeytin ortaya meyve
İftar 19.37
Bir kase mercimek corbasi bir hurma
Dolu bi tabak ispanak yemegi 3 kasik yoğurt salata
Ara
Bir avuc leblebi bir avuc cig kuru yemis
Bir incir bir kayisi
3 fincan yeşil cay
Spor 63 dk yuruyus
Görümcem eşime demiş ki bizi hiç tutmuyorsun hiç savunmuyorsun demiş eşim arada kalmış bölece bende dedim ki beni savunma onlara savun ne olacağı sende gör dedim ben aralarını bozmuşum ya kötü bişey demedim ayakta sallamak bile suç oldu bakmalarına hiç bişey demedimanlaşılan bana karşı içleri çok fena dolmuş onu anladım ben çocuk bakımına hiç bişey demeyecekmişim aman demeyeceğim
![]()
O ne canım?kizlar ramazanda 7 zeytin 1 incir yaoayim diyorum sahur yapmadan once ...
daha once bunu normal zamanda yapip 5 kilo kadar vermistim .. ama ramazanda hic yapmadim .. denemek isteyen var mı ? 1 gun bu gece![]()
Kaynanamdan daha beter çıktı dedikleri ben çok şaşırdım hiç beklemiyordum cevap yazmadım Allah’a havale ettim kapattım konuyuWilma11 cok cok uzuldum...mubarek gun olacak is mi bu..gorumcen bekar sanirim...çenesi cok cikiyo...Allah onu bildigi gibi yapsin...Allah kocanada akil versin...arada kalmak ne demek yaa..ailesinin kim oldugunun farkinda degil belli
Afiyet olsun canımMenümü paylaşayım
Sahur 4:00( eşimden )
Sahanda sosisli yumurta ( eşim taze taze sosis yapmıştı )
3 dilim çavdar ekmeği
Krem peynir
Çay
iftar43
1 kase yayla çorbası
2 kepçe fırında patlıcan musakka
Salata
Yogurt
Şimdiye dek 3 şişe su içtim 1,5 lt
Adım :6000
Senin oruc agiz canini yakan caninin yanacağı günü beklesin...Allah herseyi görüyo...sen mesafeni koru artik...akrabasin mecbur yuz yüze bakacan ama hic bir sey eskisi gibi olmasın....bunlar senin sessiz diye tepene çıkmışlar...bu kadar laf edebilme curretleri var...kocanda sana cikismaya kalkarsa doldur valize kiyafetlerini koy kapinin onune anasinda yatsın....Kaynanamdan daha beter çıktı dedikleri ben çok şaşırdım hiç beklemiyordum cevap yazmadım Allah’a havale ettim kapattım konuyu
Bana karşı 7 senede çok dolmuş bunu bugün mübarek ayında gösterdi şükrettim. Bi bildiğim varmış dedim Allah’a dua ettim
Diyeceksin tabi. Rica eder güzelce dersin. Gerekirse eşin der. Annesin sen, tabi ki söyleyeceksin. Görümcen bence bekar anlamıyor, evlenince anlar.Görümcem eşime demiş ki bizi hiç tutmuyorsun hiç savunmuyorsun demiş eşim arada kalmış bölece bende dedim ki beni savunma onlara savun ne olacağı sende gör dedim ben aralarını bozmuşum ya kötü bişey demedim ayakta sallamak bile suç oldu bakmalarına hiç bişey demedimanlaşılan bana karşı içleri çok fena dolmuş onu anladım ben çocuk bakımına hiç bişey demeyecekmişim aman demeyeceğim
![]()