Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O zaman eşine işi bırakacağını soyle ama bırakma blöf yap 🤭 tamam babaanne bakar da görümce girmeseydi araya 🙄
Görümcem eşime demiş ki bizi hiç tutmuyorsun hiç savunmuyorsun demiş eşim arada kalmış bölece bende dedim ki beni savunma onlara savun ne olacağı sende gör dedim ben aralarını bozmuşum ya kötü bişey demedim ayakta sallamak bile suç oldu bakmalarına hiç bişey demedim 🙄 anlaşılan bana karşı içleri çok fena dolmuş onu anladım ben çocuk bakımına hiç bişey demeyecekmişim aman demeyeceğim 😒

Olabilir kaptanım ben bir de 2 gündür kahve içmiyorum onun da etkisi olabilir mi vücudum kafein istiyordur belki😑
Kafeinsizlik olabilir, yemek kokusu da yapavilir
İyi akşamlar
Çok baş ağrılı bir gün geçirdim hala da geçiriyorum sizlerin nasıl geçti günü kızlar
Tahminimden çook iyiydi. Sen alışkınsın aslında ızın açlığa susuzluk mu etkiledi acaba
Gece bir kaza atlattım ki sormayın kızlar :olamaz:sahurdan sonra uyumuşum,oğlum kötü rüya görmüş, uykunun içinde bağırıyor hızla fırladım yataktan yarı uykulu.
Karanlıkta Antrenin ortasında duran akülü arabaya takılmamla yere yapışmam bir oldu :KK70:
düşünce uyandım.
Sonuç olarak
Dizlerim yara oldu, bacağımın biri kasıktan çok feci ağrıyor en sonunda omuzumun üstüne düştüm kolumu kaldıramıyorum :olamaz:

ömrümde böyle bişi yaşamadım
Allah korumus, geçmiş olsun, şimdi nasıosın?
Iyi akşamlar menümü yazayım:)
Sahur
2 tane tost 2 tane haşlanmış yumurta
Çay domates salatalık
Iftar
1 kepçe mercimek çorba
1adet karnıyarık 3 kaşık pilav
1 bardak ev yapımı meyve suyu
Bol salata
1 adetcik fıstık sarma 🙊
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Alıntılamıştım ama çok tekrar olacak söylersem, afiyet olsun, allah kabul etsin

Görümcem eşime demiş ki bizi hiç tutmuyorsun hiç savunmuyorsun demiş eşim arada kalmış bölece bende dedim ki beni savunma onlara savun ne olacağı sende gör dedim ben aralarını bozmuşum ya kötü bişey demedim ayakta sallamak bile suç oldu bakmalarına hiç bişey demedim 🙄 anlaşılan bana karşı içleri çok fena dolmuş onu anladım ben çocuk bakımına hiç bişey demeyecekmişim aman demeyeceğim 😒
Her şerde bi hayır vardır, belki de böyle olması gerekiyordu, geri adım atma ne sallamada ne de bildiğini okumada. Bakıyorlarsa torunu diye bakıyor, oğlu için bakıyor, senin için bakan yok zaten,

Bende normal kahvalti yapmaya niyet ettim 😁yulaf hic tok tutmadi

İnşallah cabuk atlatirlarcnm
Bu ara bizim cocuklarda sık sık hasta

Allah korumuş, cok gecmis olsun cnm ya
Iyikicok kötü bisey olmamis

Migi kendini niye sucluyorsun cnm kötü bisey demedinki
Ne onlarin nede eşinin seni ezmelerine izin verme
Her şerde bi hayır vardır, belki de böyle olması gerekiyordu, geri adım atma ne sallamada ne de bildiğini okumada. Bakıyorlarsa torunu diye bakıyor, oğlu için bakıyor, senin için bakan yok zaten,
Şu an 10 yaş altı olan çocuğu olan kadın personele idari izin çıkmış henüz emir gelmedi onu beklıyorım 🙄 olursa benim için çok iyi olacak evde olduğum sürece onlarla görüşmeyi düşünmüyorum. Gerçekten herşeyi alınıyorlar ne desem boş

Sahur 4
Bir dilim tb
2 yumurta, 2 yas hurma
Domates salatalik yeşillik biber
Peynir 5 zeytin ortaya meyve

İftar 19.37
Bir kase mercimek corbasi bir hurma
Dolu bi tabak ispanak yemegi 3 kasik yoğurt salata

Ara
Bir avuc leblebi bir avuc cig kuru yemis
Bir incir bir kayisi
3 fincan yeşil cay

Spor 63 dk yuruyus

Eklentiler

• 16183419159681029166833.webp
    16183419159681029166833.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 17
Sahur 4
Bir dilim tb
2 yumurta, 2 yas hurma
Domates salatalik yeşillik biber
Peynir 5 zeytin ortaya meyve

İftar 19.37
Bir kase mercimek corbasi bir hurma
Dolu bi tabak ispanak yemegi 3 kasik yoğurt salata

Ara
Bir avuc leblebi bir avuc cig kuru yemis
Bir incir bir kayisi
3 fincan yeşil cay

Spor 63 dk yuruyus
Afiyet olsun canım 💕

Menümü paylaşayım
Sahur 4:00( eşimden )
Sahanda sosisli yumurta ( eşim taze taze sosis yapmıştı )
3 dilim çavdar ekmeği
Krem peynir
Çay
iftar :19:43
1 kase yayla çorbası
2 kepçe fırında patlıcan musakka
Salata
Yogurt
Şimdiye dek 3 şişe su içtim 1,5 lt
Adım :6000

Wilma11 Wilma11 cok cok uzuldum...mubarek gun olacak is mi bu..gorumcen bekar sanirim...çenesi cok cikiyo...Allah onu bildigi gibi yapsin...Allah kocanada akil versin...arada kalmak ne demek yaa..ailesinin kim oldugunun farkinda degil belli

Wilma11 Wilma11 cok cok uzuldum...mubarek gun olacak is mi bu..gorumcen bekar sanirim...çenesi cok cikiyo...Allah onu bildigi gibi yapsin...Allah kocanada akil versin...arada kalmak ne demek yaa..ailesinin kim oldugunun farkinda degil belli
Kaynanamdan daha beter çıktı dedikleri ben çok şaşırdım hiç beklemiyordum cevap yazmadım Allah’a havale ettim kapattım konuyu 😔
Bana karşı 7 senede çok dolmuş bunu bugün mübarek ayında gösterdi şükrettim. Bi bildiğim varmış dedim Allah’a dua ettim

Menümü paylaşayım
Sahur 4:00( eşimden )
Sahanda sosisli yumurta ( eşim taze taze sosis yapmıştı )
3 dilim çavdar ekmeği
Krem peynir
Çay
iftar :KK19:43
1 kase yayla çorbası
2 kepçe fırında patlıcan musakka
Salata
Yogurt
Şimdiye dek 3 şişe su içtim 1,5 lt
Adım :6000
Afiyet olsun canım 💕

Kaynanamdan daha beter çıktı dedikleri ben çok şaşırdım hiç beklemiyordum cevap yazmadım Allah’a havale ettim kapattım konuyu 😔
Bana karşı 7 senede çok dolmuş bunu bugün mübarek ayında gösterdi şükrettim. Bi bildiğim varmış dedim Allah’a dua ettim
Senin oruc agiz canini yakan caninin yanacağı günü beklesin...Allah herseyi görüyo...sen mesafeni koru artik...akrabasin mecbur yuz yüze bakacan ama hic bir sey eskisi gibi olmasın....bunlar senin sessiz diye tepene çıkmışlar...bu kadar laf edebilme curretleri var...kocanda sana cikismaya kalkarsa doldur valize kiyafetlerini koy kapinin onune anasinda yatsın....

Diyeceksin tabi. Rica eder güzelce dersin. Gerekirse eşin der. Annesin sen, tabi ki söyleyeceksin. Görümcen bence bekar anlamıyor, evlenince anlar.

Back
X